dobrý den :)

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
melissa
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 4:16 pm    Předmět: dobrý den :) Citovat

Jsem tady nová, ale už nějakou dobu čerpám rozumy ze zdejšího fóra. Tímto chci poděkovat všem zkušeným vlasomilcům Smile
Pokud jde o moje vlasy, většinou jsem nosila dlouhé. Nejdelší jsem měla nějak nad zadek, ale to už je dávno. Po svatbě jsem šla docela nakrátko (po krk a sestříhat), ale to bych hned tak znovu neudělala. Teď mi táhne na 30 a chtěla bych zase delší vlasy (ať už se to hodí nebo ne) aspoň do půlky zad, ale nějak nerostou.. tak zkouším různé fintičky, co radíte. Tak snad něco zabere.

Přeju všem dlouhé, zdravé a zářivé!! Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jitt
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 4:39 pm    Předmět: Citovat

Ahoj a vitej u nas Smile

Hodi nehodi, hlavne ze se to dotycnemu, ktery to na hlave nosi, libi Wink Ostatni si klidne muzou trhnout Laughing

Rust vlasu jako takovy se dle meho nazoru urychlit neda ... ten centimetr, centimetr a pul mesicne je obvykly prirustek, ono pak i zalezi na tom, v jakem stavu jsou konecky, a tak, jestli nahodou to, co shora priroste se odspodu neulame a pak vlasy vypadaji, ze "nerostou" ...

Ale to snad nebude tvuj pripad Smile Ono koneckoncu stejne nejvic zabira si vlasu "nevsimat" a delku neresit a najednou je clovek prekvapeny, jak mu nahle poporostly ... Smile

Tak at ti taky rostou a urcite tu najdes mnoho rad nejen k peci Wink

At se ti u nas libi!! Smile
melissa
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá říjen 18, 2013 5:54 pm    Předmět: Citovat

Děkuji za milé přivítání a podporu Smile

Sama nemam zkusenost, že by mi vlasy rostly rychleji nebo pomaleji, ale co jsem zatim vycetla, doporucuje se jist orechy, lusteniny, mrkev, vajicka a jeste neco.. mozna pitny rezim - tolik pro potrebny material.
Mozna naky ten ricinovy olej..
A dale prokrvovat: masaze a rostlinne vytazky (mata, skorice); nekteri se snad kvuli tomu i staveji na hlavu Smile

O konecky se staram, tak nevypadaji nejhur, ale pred nekolika lety jsem zkusila trvalou (nikdy vice) jen na spodni vrstvu vlasu. Zacly se mi vlnit vsechny krome tech uplne spodnich vrstev, tak jsem to chtela srovnat a to jsem si pomohla Confused Nevim, jestli uz to odrostlo, ale snad jo.

Souhlasim, ze nejlepsi je nevsimani.. ale to se lehko rekne, kdyz me ted popadla takova manie Smile Mozna ty nejdelsi vlasy nejsou v rustovem stadiu. Zato mam plno vlasku asi 1,5 cm po cele hlave...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: