|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Motycka 0-7

|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 10:41 pm Předmět: Jaké kartáče a hřebeny? |
|
|
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké se vám osvědčily kartáče a hřebeny (myslím hlavně jaký typ a materiál)? Mám celkem špatnou kvalitu vlasů a dost mi vypadávají, tak si říkám, jestli to i výběr hřebenu nemůže ovlivnit? Budu ráda za každý tip Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
leny 161-320

|
Zaslal: st prosinec 25, 2013 11:42 pm Předmět: |
|
|
nuž, tak mne výber hrebeňa resp. kefy ovplyvnil vzhľad vlasov úplne ,,najzásadnejšim,, spôsobom. používala som klasickú kefu na konci s bodlinkami - toť v puberte a potom som na roky rokúce prešla na riedky plastový hreben, ale nech som sa starala o vlasy ako som chcela boky boli stále veľmi polámane a aj konce. nu a potom VDAKA DV som zistila, že existuje niečo ako tangle teezer, nikdy by som nebola verila, že to, čim sa češem može až tak zmenit kvalitu vlasov. pokojne mi možu platiť za reklamu.hrebenom sa už ani neviem učesať - auau... chystám sa dat do galerky porovnanie kvality vlasov pred a po 2 ročnom používaní, rozdiel pre mna velikyyy. sama neveriiiim a pritom je to plast...ako, samozrejme treba mu tolerovat napr narovnávanie vlasov, ale mne to za tu zmenu stojí, minimálne kým sa dostanem na požadovanú dĺžku. tolko moja skúsenost. a ešte sa treba zbavit štipcov do vlasov...ale napr kančák mi vôbec nevyhovoval. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
melissa 321-600

|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 1:11 pm Předmět: |
|
|
taky mám ráda TT. myslím, že i ty levnější napodobeniny splní účel (možná se rozdíl pozná v životnosti.. nebo taky ne ). kančák používám na česání před mytím. občas si dám i těch sto tahů. je mi příjemný i na pokožku hlavy. a ve sprše mám plastový hřeben se širokými zuby - ten používám (s kondicionérem nebo s octem), když chci nechat vlnky a po umytí už nečešu.
jinak pokud jsou vlasy celkově nekvalitní, je dobré zvážit, jestli na tom nemůže mít podíl (kromě vnější péče) třeba pitný režim, výživa, hormonální vlivy nebo stres.. já vím, jsou to převratné novinky, ale chtělo se mi to zmínit. např. si myslím, že je lepší užívat vnitřně konopný olej než cpát biosily a spol. konec OT... taky je tu o tom témat, že by se daly přehazovat vidlema  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Lavinia 0-7

|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 10:55 pm Předmět: |
|
|
Mně osobně zas ty kančí štětiny vyhovují mám kančí + vlašské dřevo a rozhodně mi minimálně při tom dřevěném méně elektrizují vlasy z druhé strany má ještě masážní kolíky, takže ideální na masáž hlavy a prokrvení pokožky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|