|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Miluše L. 0-7

![]()
|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 11:17 pm Předmět: Jsem nová a představuji se, ptám se, poznávám web, čtu a čtu |
|
|
Ahoj, 21.října jsem byla u kadeřnice a po 3letech se nechala z velmi tmavé čokolády přebarvit na mou původní barvu. Kadeřnice mi udělala melír, vlasy sestříhala. Vlasy jsem měla k lopatkám a chtěla jsem mikádo, kadeřnice mě sestříhala, že s tím nešlo po umytí nic udělat, cítila jsem se jako opelichané kuře a psychicky dost blbě. koupila jsem si různé přípravky, padaly mi i vlasy. mám odzkoušeno Plantur, methiotin, Biosil plus, Hair clinic, Dona Hair. Teď užívám Donu hair, vlasové oleje, šampon plantur na střídačku se šamponem stimulujícím, masíruji si tonikum plantur. Vlasy mám jemné a musím je umývat min. obden, nefenuji, nelakuji, nežehlím, mám i hřeben s kančími štětinami a dřevěný s širokými zuby.
Vlasy rostou pomalu, cca 1,5cm za 2měsíce. Teď jsem zjistila, že se mi udělal na levé straně kout, lysina ..je tam pár nových vlasů, ale je tam lysinka. Vlasy jsou v celkem dobrém stavu, jen pomalu rostou a je jich málo. Chci se zeptat, přemýšlím, že vyzkouším MSM, můžu u toho zobat Donu hair. K mým vlasů ještě dodat, že v září jsem prodělala operaci v narkoze a do toho beru léky na vysoký tlak. Děkuju. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 9:07 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
Vlasy ti rostoun rychle.. vlastne ultrarychle. Prumerny rust je 1 cm mesic. Ja nemam ani prumernou rychlost a z vlasu na ramena jsou vlasy po zadek. Takze tady problem neni.
Podle toho co popisujes ti vlasy rostou i rychle zpatky. Ovsem na poradne vysledky si jeste tak rok pockas. To jsou vlasy, bohuzel... je potreba vytrvat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|