|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Kamčatka 0-7

![]()
|
Zaslal: po březen 24, 2014 9:00 pm Předmět: Nováček |
|
|
Zdravím všechny,už nějakou dobu laškuju s tím dát si na vlasy něco jiného než chemii.Nemám moc vlasů tak mám krátký sestřih ,barva vlasů je světle hnědá taková nevýrazná mám i šedivé vlasy a tak barvím už nějaký ten rok.
Tak půl roku mám po barvení problémy,dělají se mi stroupky a velice svědí kůže.
Chtěla bych začít používat bezchemické šampony,pokud existují a barvu Hennu.
Budu ráda za každou radu ohledně šamponů i Henny
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po březen 24, 2014 10:13 pm Předmět: |
|
|
Vítej tady - a držím palce, ať tu najdeš rady, který ti fakt pomůžou.
Mně třeba na podrážděnou pokožku hlavy nejvíc pomohla právě henna, tak třeba pomůže i Tobě. Pro začátek si můžeš přečíst zdejší hennový TOP TÉMA, než se pustíš do studování jednotlivých vláken.
Jinak o šamponech s co nejmíň chemií si tady počteš hodně, přeju hodně trpělivosti (nebo spíš přeju, ať nemusíš tápat moc dlouho a hned na začátku najdeš něco, co Ti vyhovuje). Můžeš si pro první pokus třeba zkusit umíchat z kuchyňských surovin (vajíčka, med) šampon úplně přírodní ( vyloženě "k sežrání"- mrkni tu na vlákno o vejcomedovém šamponu. Ono pokožce hlavy udělá jenom dobře, když si chvilku může odpočinout od různejch pěnidel, který bývají i v přírodních šamponech. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: út březen 25, 2014 7:38 am Předmět: |
|
|
Ahoj Kamčatko, vítej u nás. Ať se ti tu líbí.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|