SUPERSTAR Lucie Bakešová

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tonda
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út září 26, 2006 11:55 am    Předmět: SUPERSTAR Lucie Bakešová Citovat

Nevím, jestli sledujete SUPERSTAR, ale vím že teď budu trochu mimo téma, ale doufám že mi to odpustíte. Smile Pro mě je jednoznačně SUPERSTAR Lucka Bakešová a to nejen z toho důvodu, že je dlouhovlasá. Jak se vám vlastně líbily její vlasy a vůbec ona celá? Rozhodnutí poroty jsem dost nechápal /samozřejmě i v případě jiných soutěžících, ale to tady není tak důležité/Každopádně navrhuji Adminovi /AHA/, aby udělil Lucii Bakešové titul naší dlouhovlasé SUPERSTAR honoris causa. Wink Idea Určitě by jí to potěšilo a všechny co jí fandili taky. Exclamation

Naposledy upravil Tonda dne út říjen 09, 2007 5:13 pm, celkově upraveno 2 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Aha Admin
ADMIN

PříspěvekZaslal: út září 26, 2006 12:08 pm    Předmět: Re: SUPERSTAR Lucie BakeSSSová Citovat

Tonda napsal:
Nevím, jestli sledujete SUPERSTAR, ale vím že teď budu trochu mimo téma, ale doufám že mi to odpustíte. Smile Pro mě je jednoznačně SUPERSTAR Lenka Bakešová a to nejen z toho důvodu, že je dlouhovlasá. Jak se vám vlastně líbily její vlasy a vůbec ona celá? Rozhodnutí poroty jsem dost nechápal /samozřejmě i v případě jiných soutěžících, ale to tady není tak důležité/

Každopádně navrhuji Adminovi /AHA/, aby udělil Lucii Bakešové titul naší dlouhovlasé SUPERSTAR honoris causa. Wink Idea

Určitě by jí to potěšilo a všechny co jí fandili taky. Exclamation

Ja uz 13 let nemam telku a tak jsem o to jaksi prisel Wink Hod nejaky obrazek... jak je ma dlouhe?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 02, 2006 4:07 pm    Předmět: Citovat

Lucii znám a musím říct, že ve skutečnosti vypadá daleko lépe. Odkaz na její stránky: www.luciebakesova.xf.cz. Jinak co vím, tak se dostala na konzervatoř, takže to jednou všem pořádně natře. Rozhodně jí moc fandím.
Tonda
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá říjen 12, 2007 1:37 pm    Předmět: Citovat

Jsem zvědav kolik dlouhovlasatic se přihlásí do X FAKTORU. Není mezi námi někdo, kdo se rozhodnul přihlásit se? Jestli jo, dejte vědět, abychom věděli koho máme podporovat. Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: