|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Tonda 161-320

|
Zaslal: út září 26, 2006 11:55 am Předmět: SUPERSTAR Lucie Bakešová |
|
|
Nevím, jestli sledujete SUPERSTAR, ale vím že teď budu trochu mimo téma, ale doufám že mi to odpustíte. Pro mě je jednoznačně SUPERSTAR Lucka Bakešová a to nejen z toho důvodu, že je dlouhovlasá. Jak se vám vlastně líbily její vlasy a vůbec ona celá? Rozhodnutí poroty jsem dost nechápal /samozřejmě i v případě jiných soutěžících, ale to tady není tak důležité/Každopádně navrhuji Adminovi /AHA/, aby udělil Lucii Bakešové titul naší dlouhovlasé SUPERSTAR honoris causa. Určitě by jí to potěšilo a všechny co jí fandili taky. 
Naposledy upravil Tonda dne út říjen 09, 2007 5:13 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: út září 26, 2006 12:08 pm Předmět: Re: SUPERSTAR Lucie BakeSSSová |
|
|
Tonda napsal: | Nevím, jestli sledujete SUPERSTAR, ale vím že teď budu trochu mimo téma, ale doufám že mi to odpustíte. Pro mě je jednoznačně SUPERSTAR Lenka Bakešová a to nejen z toho důvodu, že je dlouhovlasá. Jak se vám vlastně líbily její vlasy a vůbec ona celá? Rozhodnutí poroty jsem dost nechápal /samozřejmě i v případě jiných soutěžících, ale to tady není tak důležité/
Každopádně navrhuji Adminovi /AHA/, aby udělil Lucii Bakešové titul naší dlouhovlasé SUPERSTAR honoris causa.
Určitě by jí to potěšilo a všechny co jí fandili taky.  |
Ja uz 13 let nemam telku a tak jsem o to jaksi prisel Hod nejaky obrazek... jak je ma dlouhe? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anonymní
|
Zaslal: po říjen 02, 2006 4:07 pm Předmět: |
|
|
Lucii znám a musím říct, že ve skutečnosti vypadá daleko lépe. Odkaz na její stránky: www.luciebakesova.xf.cz. Jinak co vím, tak se dostala na konzervatoř, takže to jednou všem pořádně natře. Rozhodně jí moc fandím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Tonda 161-320

|
Zaslal: pá říjen 12, 2007 1:37 pm Předmět: |
|
|
Jsem zvědav kolik dlouhovlasatic se přihlásí do X FAKTORU. Není mezi námi někdo, kdo se rozhodnul přihlásit se? Jestli jo, dejte vědět, abychom věděli koho máme podporovat.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|