KiPower

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=08aa220285b731e2dd04b59d12547f19Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Alsa
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 8:37 pm    Předmět: KiPower Citovat

Ahoj,
nechala jsem se zlákat od kadeřnice, přípravkem KiPower, byla jsem u ní po 2. a odcházela jsem opět nadšená jak mi to moje roští umí krásně zkrotit, tak mi nabídla řadu KiPower hair reconstruction, kterou používá, funguje to na 3 fázích, domů jsem si odnesla šampon + masku, kondicionér prý neni třeba. Nejdříve jsem byla nadšená, ale poslední dobou už to není ono a přijde mi že se mi vlasy mastí mnohem více a jsou takové no, jako dřív .... Rolling Eyes Zkoušela jsem najít nějaké podrobnosti k těmto přípravkům na netu, ale nikde nic jen reklama .... máte s nimi někdo zkušenosti? Bude to chtít jen změnu a pak se k tomu vrátit nebo se toho radši zbavit úplně? Smile .... Uvažuju o Alverde, jen musím přijít na to jakou řadu, potřebovala bych nějakej univerzál na všechno Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Monere
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út duben 08, 2014 8:45 pm    Předmět: Citovat

Sice jsem o tom v životě neslyšela, ale už jen z názvu "hair reconstruction" usuzuju, že to bude něco regeneračního a výživnýho tudíž bych to určitě nepoužívala pořád ale třeba jen jednou za týden, za dva, záleží na vlasech. Je dost možný, že jsou tím "přemlsaný" a zatížený. Zkusila bych teď třeba týden umývat něčím jiným, Alverde je podle mě dobrá volba, navíc je přírodní takže ideální na prostřídání s tou značkou, o které mluvíš (hádám, že to bude chemie). A pak uvidíš Smile
Alsa
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 9:32 pm    Předmět: Citovat

Já právě taky ne, ale kadeřnice mi o tom básnila jak to používá už skoro 2 roky v kuse a jak je to skvělý, no jelikož má dost podobný vlasy jak já, tak sem do toho šla, že konečně bude člověk co ví co s nima, ale asi sem trochu přestřelila ..... Rolling Eyes
Oukí, zkusím trochu změnu a používat jen občas Smile
Snad se to zlepší, protože nosit máslo u hlavy a roští ve vlasech není moc příjemný Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: