|
✿
|
Autor |
Zpráva |
MMM1 0-7

![]()
|
Zaslal: po květen 12, 2014 11:37 am Předmět: Pozdrav a prosba o radu |
|
|
Ahoj,
tak jsem se před necelým rokem rozhodl, že se z krátkých vlasů přesměruju na dlouhé. Tím bych chtěl poděkovat za tuto velice dobře zpracovanou stránku, našel jsem tady všechno, co teď pro růst vlasů používám. V maturitním ročníku jsem si nechával růst vlasy a zároveň přešel na vegetariánskou stravu, ten strašný stres z přijímaček a podobných věcí se radikálně podepsal na mých vlasech. Začal jsem pozorovat, jak se mi tvgoří kouty a pod. První dva roky na vysoké jsem odhodil ,,emo účes" a vlasy nosil krátké, zároveň jsem přešel na nepříliš promyšlené veganství. Upřímně mohu říct, že ty poslední roky se na mých vlasech z různých důvodů nepřízivně podepsaly. Což přisuzuji jak stresu, tak asi i vývojovým změnám a v neposlední řadě i stravě. Docela se obávám, že ze mně bude jednou ,,Hejma", k čemu asi nemám daleko jelikož mé vlasy v kritické čelní partii a na vršku havy trochu hodně prořídly, jednak jsou mnohem tenčí než vlasy třeba v zátylku, které mají i jinou asi mou původní barvu a docela se vlní Dnes jsem během brouzdání na fóru našel informaci, že pro zdravé a kvalitní vlasy (tedy ne moje jemné a tak nějak mdle světle nanědlé. Máma má taky jemné vlasy, ale v mém věku měla pořádné vlasy. teď je má jemné a slabé. zato brácha má v sedmnácti poměrně záviděníhodnou kštici) je třeba vlasy ostříhat. Tato představa mě teď trochu vyděsila. Vlasy nechávám růst skoro rok a už jsem si těch 12 měsíců prošel různými fázemi účesu na dementa a konečně začínám být se svým účesem spokojen. nikoliv ovšem s kvalitou vlasů na vršku hlavy, jež jsou světlejší, řidší a slabší než na zbytku hlavy. Myslíte, že je nutné je ostříhat? nebo to mohu přebít a vlasy od kořínku mohou začít růst silnější? Jinak používám pangamin a biosil, biohar, revitalon a začal jsem jíst ryby (co mě z mého osobního přesvědčení mrzí). Použávám střídavě šampony dixi, dva od alverde a frustis. Dnes uvažuji nad prvním vaječným zábalem. Díky moc za vaše názory! Máte krásné vlasy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Adluska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po květen 12, 2014 5:24 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, vítej.
Nevím, jestli ti poradím, ale co zkusit nějaká ta tonika, co jsou speciálně pro muže. Viděla jsem je v drogériích, třeba bude mít něco i lékárna. Jinak já razím heslo, že a ostříhání je dost času vždy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
gaia136 41-80

|
Zaslal: po květen 12, 2014 7:28 pm Předmět: |
|
|
Na podporu rastu vlasov sa dá kúpiť obyčajná lopúchová voda asi v každej drogérii. Odskúšanú ju nemám, neviem teda či ti pomôže. Ale za vyskúšanie to stojí
A medzi vlasáčmi ťa vítam aj ja - tiež vegetarián  _________________ Dum spiro, spero. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|