|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Marvik 21-40
|
Zaslal: st leden 08, 2014 3:33 pm Předmět: Posedlá vlasy :) |
|
|
Ahoj,
zrovna jsem si na sobě všimla, že na všech si všímám hlavně vlasů a porovnávám je s mými
Mám jemné vlasy, které jsem si nedávno ostříhala kvůli zničeným koncům. Snažím se dělat všechno pro to, abych je zničené už neměla.
A proč vlastně píšu Zrovna jsem dokoukala dokument o feťačce Katce, určitě znáte. I když fetuje, o vlasy určitě nepečuje, nebere všelijaké vitaminy a má je prostě krásně hustý a dlouhý, aniž by hnula prstem. Já se můžu přetrhnout, ale nikdy je tak hustý mít prostě nebudu Život je prostě nefér! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sovanakrku 0-7
|
Zaslal: st leden 08, 2014 4:13 pm Předmět: |
|
|
je to hodně nefééééér!!!! taky se dívám všem nejdřív na vlasy, asi začínám být pěkně vyšinutá srovnávám se svýma mnohdy jen tajně závidím |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Samirah 21-40
|
Zaslal: st leden 08, 2014 4:29 pm Předmět: |
|
|
od té doby co jsem se nechala ostříhat, trpím úplně stejně holky
koukám všem na vlasy jak magor, obdivuju/kritizuju
ale co opravdu nemám ráda, jsou kluci s delšími vlasy než mám já! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Marvik 21-40
|
Zaslal: st leden 08, 2014 4:43 pm Předmět: |
|
|
Jo, kluci, co mají nejen delší, ale celkově zdravější vlasy, aniž by o to nějak usilovali |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Svejnohova 161-320
|
Zaslal: ne březen 02, 2014 6:21 pm Předmět: Re: Posedlá vlasy :) |
|
|
Marvik napsal: | Ahoj,
zrovna jsem si na sobě všimla, že na všech si všímám hlavně vlasů a porovnávám je s mými
Mám jemné vlasy, které jsem si nedávno ostříhala kvůli zničeným koncům. Snažím se dělat všechno pro to, abych je zničené už neměla.
A proč vlastně píšu Zrovna jsem dokoukala dokument o feťačce Katce, určitě znáte. I když fetuje, o vlasy určitě nepečuje, nebere všelijaké vitaminy a má je prostě krásně hustý a dlouhý, aniž by hnula prstem. Já se můžu přetrhnout, ale nikdy je tak hustý mít prostě nebudu Život je prostě nefér! |
ne že bych byla nějak posedlá vlasy..ale tohle mě pobavilo..taky jsem koukala na Katku a přesně mě napadlo samé co Tebe: fetuje, kouří jedno za druhym, k jídlu bagetu anebo taky nic atd. atd. ...a vlasy docela obstojné?! ale tak..lidi s vlnitými mají vlasy od přirozenosti hrubší a pevnější, takže prostě víc vydrží, a tím spíš, když je "Katka" vlastně vlnitá blondýna. anebo jí svědčí studené oplachy v kašně a v potoce, anebo po heroinu stejně jako po kofeinu lépe rostou;) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Vígdís 0-7
|
Zaslal: so duben 19, 2014 1:07 pm Předmět: |
|
|
Teda oplachy v potoce . Vždycky to jde svést na geny.
Taky lidem koukám na vlasy a porovnávám... Jednou jsem jela metrem a přistoupily takové dvě slečny, jedna se silnými černými, ocelově lesklými vlnitými vlasy až k bokům (rozpuštěné). No, nemohla jsem odtrhnout oči, až když jsem musela vystoupit a doteď ty vlasy v duchu vidím. Taky jsem si říkala, co bych za to dala. Ty moje světlehnědé mi od té doby povyrostly, ale takovou kvalitu asi nikdy mít nebudu, fňuk. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Adluska >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt červenec 24, 2014 6:03 pm Předmět: |
|
|
Já jsem pak slyšela, že už nefetuje...dokonce měla i miminko. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Butterfly 21-40
|
Zaslal: ne leden 25, 2015 10:23 am Předmět: |
|
|
Neboj, nejseš v tom sama S konci a vlasy obecně válčím celý život. Táta vlnitý brunet a já mám holt jemné po mámě. Pozitivní je, že jsem se konečně naučila francouzský cop |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Portos 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: ne únor 15, 2015 6:48 pm Předmět: |
|
|
Já jsem zjistil, že pokud chcete obdivovat hřívu mnohdy až skoro po kolena, tak je dobrý zajít na MatFyz. Moc holek tam sice není, ale když už, tak ty vlasy stojí za to.
Dokonce jsem měl spolužačku, která celý gympl chodila takřka na ježka, a na MatFyzu najednou má nádherné blod vlny do pasu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|