|
✿
|
Autor |
Zpráva |
kopretinka 321-600

![]()
|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 5:43 am Předmět: Plantur39 |
|
|
Už jste někdo vyzkoušel Plantur39? Asi to bude nějaká novinka, viděla jsem reklamu v časopise a tuhle značku neznám. Má to být celá řada proti padání vlasů: šampon, tonikum, péče a kapsle. Konkrétně ten šampon mě docela zaujal. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 6:51 am Předmět: |
|
|
Kopretinko, Plantur vyrábí Dr.Wolf, takže jde vlastně o jakousi modifikaci Alpecinu určenou speciálně pro ženy. Obsahuje kofein stejně jako Alpecin a k tomu navíc fytohormony... a je dvakrát tak drahý jako Alpecin. Ale stejně uvažuju že si ho koupím, i když mám pochybnot, jestli hormony v šamponu mohou působit takhle přes vlasovou pokožku.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bambi >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt květen 22, 2008 9:31 am Předmět: |
|
|
Zkoušel někdo už Plantur 39? Taky mě zaujalo, že obsahuje kofein atd. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bambi >RADA STARŠÍCH<

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: čt květen 22, 2008 9:52 am Předmět: |
|
|
Slunéčko napsal: | Kopretinko, Plantur vyrábí Dr.Wolf, takže jde vlastně o jakousi modifikaci Alpecinu určenou speciálně pro ženy. Obsahuje kofein stejně jako Alpecin a k tomu navíc fytohormony... a je dvakrát tak drahý jako Alpecin. Ale stejně uvažuju že si ho koupím, i když mám pochybnot, jestli hormony v šamponu mohou působit takhle přes vlasovou pokožku.  |
Tak určitě ty "hormony" nebudou v tak silné dávce, aby měly sílu v těle něco měnit. Navíc půjde nejspíš o "hormony" přírodní rázu. Takže žádné strachy. Já tyhle šampony s kofeinem mít nemůžu, mě po nich padají vlasy, což je dost divné.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sixteen 321-600

|
Zaslal: út říjen 13, 2009 9:13 pm Předmět: Plantur 39 |
|
|
Ahoj, máte někdo zkušenosti s touto kosmetikou? A´t už s šampony, kofeinovým tonikem, kapslemi,.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Misch 161-320

|
Zaslal: čt duben 29, 2010 9:46 am Předmět: |
|
|
Tohle téma je hodně mrtvé, ale zkušenost mám čerstvou, tak přispěju. Přítel mi z lékárny přivezl dvě miniatury tohoto šamponu po 50 ml a stejné množství tonika. Šampon jsem použila jen dvakrát, takže nevím, jestli pomáhá proti padání (na to mám stejně Vichy), ale hrozně rychle se mi zmastily vlasy, a to se mi mastí rychle i po jiných šamponech, ale tohle byl extrém, nevím, co to vyvolalo, ale spokojená s ním tedy nejsem. Tonikum jsem zkusila zatím jednou, nebaví mě to patlat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kejtlin 81-160

|
Zaslal: čt duben 29, 2010 7:57 pm Předmět: |
|
|
Měla jsem alpecin takže jestli je to něco podobného..ne děkuji...po alpecinu jsou vlasy splihlejší a navíc jsem musela mít co den, jinak nešlo vyjít na ulici...je fakt, že se mi vlasy mastí, ale alpecin moc neprospěl...na padání nevim, ale co se týče růstu či kořínků jsem žádný zázraky nepozorovala...to mi víc sedí klasický dobrý kafe na hlavu(nejlíp přimíchat do henny)
mám doma baleu kofein, tak ještě porovnám s alpecinem, ale zatím jsem se k tomu nedostala, byl to nějaký neuvážený kup... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
blesk963 161-320

![]()
|
Zaslal: st duben 06, 2011 8:49 am Předmět: |
|
|
..také by mě zajímalo, zda a jak působí Plantur..píše o tom v celku dobře,ale otázkou je,zda nechtějí spíše prodat značku..?Já Alpecin používám a jsem s ním spokojená...jen nevím,zda v toniku nejsou silikony a moc nemastí...?...otázkou zůstává,jaké je to i u šamponu?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 4:15 pm Předmět: |
|
|
blesk963 napsal: | ..také by mě zajímalo, zda a jak působí Plantur..píše o tom v celku dobře,ale otázkou je,zda nechtějí spíše prodat značku..?Já Alpecin používám a jsem s ním spokojená...jen nevím,zda v toniku nejsou silikony a moc nemastí...?...otázkou zůstává,jaké je to i u šamponu?  |
Používala jsem Alpecin, ted mám šampon Plantur39, na střídačku s jinými šampony, po delším používání se mi začaly dělat lupy -ale tohle mi dělá každý šampon,pokud ho používám déle jak 14 dní.
S Planturem jsem spokojená , vlasy po něm nemám ani splihlé, ani se nemastí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|