|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Dančula 321-600
|
Zaslal: st srpen 18, 2010 7:43 pm Předmět: Henné el Cahira |
|
|
Ahoj holky,barvila jste se některá touto hennou?jak barví?já ji mám doma,na krabičce píšou,že se má nechat na vlasech 1-2 hodiny,není to málo? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***
|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 7:17 am Předmět: |
|
|
Zkušenosti s ní nemám, ale myslím, že dobu barvení 1-2 hodiny píšou i na jiných hennách... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Eiddwen 321-600
|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 8:08 am Předmět: |
|
|
Na niektorych hennach dokonca pisu ze pol hodiny urcite by som tomu nevenovala pozornost, ved ked uz mas svoj osvedceny sposob nanasania a celej tej procedury , drzala by som sa toho. ja to tak robim pri vsetkych hennach, a ani raz som sa nesekla |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Dančula 321-600
|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 8:11 am Předmět: |
|
|
Tak jsem tu hennu el Cahiru zkusila,je krásně mahagonová,ale možná mi to přijde proto,že jsem k ní přidala i trochu černé henny a TTO... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Eiddwen 321-600
|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 8:13 am Předmět: |
|
|
Pozeram ze ma take zlozenie ako hennecolor bordo, je tam aj ten picramat tam podla mna bude taky isty cas posobenia |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Dančula 321-600
|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 11:20 am Předmět: |
|
|
Eiddwen napsal: | Pozeram ze ma take zlozenie ako hennecolor bordo, je tam aj ten picramat tam podla mna bude taky isty cas posobenia |
Fakt?já jsem tam nic o pikramátu nečetla...a kde jsi to četla,nebo na jakých stránkách? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Eiddwen 321-600
|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 12:33 pm Předmět: |
|
|
Dančula napsal: | Eiddwen napsal: | Pozeram ze ma take zlozenie ako hennecolor bordo, je tam aj ten picramat tam podla mna bude taky isty cas posobenia |
Fakt?já jsem tam nic o pikramátu nečetla...a kde jsi to četla,nebo na jakých stránkách? |
Ahoj, nasla som to na tejto stranke : http://www.beaute-test.com/henne_el_cahira_hennedrog.php
pise sa tam ze je zlozena z Lawsonia Inermis (Henné) a sodium picramate, co je zlozenie aj hennecolor bordo.
Potom je tam popisok toho na co henna sluzi ( to uz iste vies ) a ten najvecsi odsek sa venuje priprave a nanasaniu. Je tam napisane ze sa ma prasok zmiesat s vodou alebo cajom pre vacsiu farebnu intenzitu, mas pridat rastlinny olej na znasobenie ozdravujuceho ucinku a cim dlhsie ju nechas posobit tym silnejsi farebny ton dosiahnes, a take tie klasicke typy, ako si nezafarbit kozu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 7:45 pm Předmět: |
|
|
Jojo, taky jsem ji párkrát měla - a pikramát tam je. Přišla mi hodně podobná hennecolor bordó, akorát možná nepatrně hrubějc mletá. A byla tuším levnější.
Ale Dančulo, toho pikramátu se podle mě zase tak děsně bát nemusíš, pořád to bude menší svinstvo než každá jednotlivá složka chemickejch barev. Já jsem sice dost zatížená na přírodní henny, ale tak jednou za čtvrt až půl roku nějakou tu pikramátovku taky použiju, přece jenom červená je červená.
Ale jinak musím říct, že opakovaným hennováním mám teď dýlky vlasů dost do vínova i z čistě přírodní henny (s ibiškovým čajem)- akorát u hlavy, kde je těch hennovejch vrstev přece jenom míň, je to víc do zrz - právě kvůli tomu občas použiju tu hennecolor bordó nebo la cahiru. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 7:58 pm Předmět: |
|
|
Hennu el cahira používám a u mahagonové ja opravdu v ingrediencích napsána henna + pikramát sodný. Myslím, že složení je na boční straně krabičky. Používám jí dlouho a jsem spokojená, žádné problémy sem nepozorovala _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Dančula 321-600
|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 11:54 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se podívala na tu krabičku pořádně a opravdu tam ten pikramát je jsem to ale slepouš.Ale proč to neuvádí na internetových stránkách?já tuto hennu kupovala na www.cajkorenikuskus.cz,a tam vůbec nepíšou složení.A já jsem chtěla hennu bez pikramátu,ale on asi je v každé mahagonové a bordo henně...a mě se tato barva tak líbí.A myslíte,že je pikramát i v černé henně? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|