|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Evákle 8-20
|
Zaslal: út leden 26, 2016 6:27 pm Předmět: Zvědavý nováček |
|
|
Ahoj členové a členky. Jsem tu čerstvý nováček a jsem moc ráda, že jsem tyhle stránky našla, i když víceméně náhodou. Na stránkách www.čarujeme.cz jsem našla klik na tuto stránku a ta mě natolik uchvátila, že jsem se musela zaregistrovat!!!!
Nádherné vlasy, úžasné rady a fotky vyrážející dech. A já si řekla jediné: já chci taky!!!!!
V minulém partnerství jsem neměla příležitost o sebe moc pečovat, můj život byl samý spěch, stres, shon, zima, suchý vzduch, spánek tak 4 hodiny denně, spousta cigaret, žádné nebo špatné jídlo a tak dále, zkrátka, vše, co tu dáváte do kolonky "ne".
S novým mužem mi začal nový život s já se konečně dávám dohromady. Musím pracovat na psychice a i zvenku - tedy zevnějšku - a když jsem přišla na vaše stránky, došlo mi, že jsem úplně zapomněla na svoje vlasy. ALE?? To se od včerejška změnilo.
Díky, že jste určitě to tu prolezu křížem, krážem |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sidonie ADMIN
|
Zaslal: út leden 26, 2016 8:50 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, vítej u nás. Ať se ti tu líbí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Proxim 81-160
|
Zaslal: út leden 26, 2016 9:36 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, chystala jsem se stvořit podobný příspěvek, ale vzala jsi mi slova z úst Tolik šikovných tipů a rad a galerie plná úchvatné krásy!
I já se tedy připojuji s díky všem, kteří se na tomto fóru podílejí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: st leden 27, 2016 2:39 pm Předmět: |
|
|
Ahoj dámy - vítejte, a ať se vám daří! A nejen s vlasama. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|