Obyčejné šampony z drogerie
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lily
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá listopad 24, 2006 4:45 pm    Předmět: Obyčejné šampony z drogerie Citovat

Ahoj. Jsem tady nová. Trochu jsem to pročítala, ale zarazilo mě, že všichni máte peníze na drahou přírodní nebo profesionální kosmetiku. Nikdo z vás nebyl spokojený s kosmetikou z drogerie? Schválně jsem si pročítala složení a třeba Nivea tam žádné - cony nemá.
Když si představím, že bych si koupila šampon třeba za 150 a kondicioner za 200, tak to je pro mě opravdu dost peněz.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lenna
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá listopad 24, 2006 5:53 pm    Předmět: Citovat

Lily napsal:
Ahoj. Jsem tady nová. Trochu jsem to pročítala, ale zarazilo mě, že všichni máte peníze na drahou přírodní nebo profesionální kosmetiku. Nikdo z vás nebyl spokojený s kosmetikou z drogerie? Schválně jsem si pročítala složení a třeba Nivea tam žádné - cony nemá.
Když si představím, že bych si koupila šampon třeba za 150 a kondicioner za 200, tak to je pro mě opravdu dost peněz.

Ahoj Lily,
ja jsem take nova, resp., jsem pouze nove zaregistrovana, jinak jsem v teto oblasti dost zbehla. Takze, myslim, ze i kosmetika z drogerie nemusi byt uplne spatna - opravdu Nivea neobsahuje silikony, dokonce ani v maskach, dale je vyborna (i cenove) Balea a Alverde z DM. Ja osobne pouzivam kondicioner od posledne zminovane znacky. Sampon mam od Urtekramu, a to z jedineho duvodu - mam alergii na vetsinu syntetickych latek obsazenych v komercnich pripravcich, k tomu pouzivam na vlasy jojobovy olej, ktery stoji okolo 60 Kc(50ml - vystaci mi na vice nez rok), pripravky nenaduzivam, tzn. pouzivam opravdu male mnozstvi - k nakupu samponu dochazi 2x rocne, kondicioner 1x rocne. Nic draheho to pro mne neni, ale nevim, jak jsou na tom ostatni. Jinak doporucuji procist si slozeni u pripravku, vsechny nejsou "dabelske" Smile
Jana
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: pá listopad 24, 2006 5:57 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Lily, otvirala jsem toto tema hlavne proto, aby jsme si poradili, do ktere kosmetiky je dobre investovat. Mas pravdu v tom, ze v Nivei cony nejsou, uplne nahodou jsem si to vcera procitala. Premyslele jsem totis, zda ju mam vyhodit, nebo ju nechat pro pripad nouze. Mam po ni lupy, svedi me cela hlava, vlasy jsou splihle, jako bych je nemyla. Proste letela do kose.Nemyslim, ze by 100Kc za sampon a 200Kc za kondicioner byla neunosna cena, proste si zase musim odpostit jinne veci. Navic pokud chces pekne dlouhe vlasy, musis se o ne starat a to neco stoji.Malokdo ma od prirody vlasy tak kvalitni, ze nevyzaduji takovou peci.
Anonymní
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá listopad 24, 2006 11:20 pm    Předmět: Citovat

Jana napsal:
Ahoj Lily, otvirala jsem toto tema hlavne proto, aby jsme si poradili, do ktere kosmetiky je dobre investovat. Mas pravdu v tom, ze v Nivei cony nejsou, uplne nahodou jsem si to vcera procitala. Premyslele jsem totis, zda ju mam vyhodit, nebo ju nechat pro pripad nouze. Mam po ni lupy, svedi me cela hlava, vlasy jsou splihle, jako bych je nemyla. Proste letela do kose.Nemyslim, ze by 100Kc za sampon a 200Kc za kondicioner byla neunosna cena, proste si zase musim odpostit jinne veci. Navic pokud chces pekne dlouhe vlasy, musis se o ne starat a to neco stoji.Malokdo ma od prirody vlasy tak kvalitni, ze nevyzaduji takovou peci.

Moje řeč! Nivea je pro mne jedna z nejhorších značek! Nejen šampony byly mizerné, vysušovaly, až vlasy nešly ani rozčesat, ale ani krémy nikdy nic moc. Myslím, že maminko-babičkovská posedlost touto značkou jako "nejlepší" je už dávno passé... Rolling Eyes
Lily
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so listopad 25, 2006 8:24 am    Předmět: Citovat

Ahoj.
Vážně tu není nikdo, komu by vyhovoval šampon z drogerie? Vyloučili jsme Pantene kvůli -conům, Niveu, která vám nevyhovuje. Co třeba Elseve nebo Dove, taky ne?

Dívala jsem se do galerie. Tak nádherné husté a dlouhé vlasy nikdy mít nebudu. Já je mám do půli zad, ale nevypadají určitě, tak krásně. Asi někde dělám chybu. Musím zjistit, kde. Pro začátek jsem si objednala k Vánocům vámi opěvovaný šampon Aloe od Urtekramu.
MIMISEK
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so listopad 25, 2006 6:08 pm    Předmět: Citovat

mně z drogerie hodně vyhovuje Gliss Kur a Elseve taky.
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: so listopad 25, 2006 8:32 pm    Předmět: Citovat

Z drogerie mně vyhovoval Gliss kur od Schwarzkopfu. Ale obsahuje také silikony. Měla jsem i profesionální kosmetiku Schwarzkopf,je dobrá, ale docela dražší.
Lily
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: ne listopad 26, 2006 8:47 am    Předmět: Citovat

Ahoj. Přeji hezkou neděli.
Chtěla sjem se zeptat, jaký pozorujete rozdíl mezi šamponem z drogerie a nějakým dražším. Jsou po něm vlasy opravdu hezčí, hustější, lesklejší atd?

A ještě mám otázku ohledně kondicionéru. V novinách píšou, že by měl být od stejné značky jako šampon. Dodržujete to? Jak často kondicionér používáte, po každém mytí?

A používáte ještě jiné přípravky? Třeba masky nebo něco proti třepení konečků?

Napiště mi prosím, konkrétní značky a názvy.
Kafin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne listopad 26, 2006 12:00 pm    Předmět: Citovat

Nemá cenu používat kondicionér od stejné značky,protože v něm budou úplně stejný prospěšný látky jako v šamponu.Podle mě je lepší ho mít od jiné značky Idea .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Kopretina
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne listopad 26, 2006 12:02 pm    Předmět: Citovat

Lily napsal:
Ahoj. Přeji hezkou neděli.
Chtěla sjem se zeptat, jaký pozorujete rozdíl mezi šamponem z drogerie a nějakým dražším. Jsou po něm vlasy opravdu hezčí, hustější, lesklejší atd?

A ještě mám otázku ohledně kondicionéru. V novinách píšou, že by měl být od stejné značky jako šampon. Dodržujete to? Jak často kondicionér používáte, po každém mytí?

A používáte ještě jiné přípravky? Třeba masky nebo něco proti třepení konečků?

Napiště mi prosím, konkrétní značky a názvy.

Myslím,že hodně záleží na konkrétních vlasech,každému vyhovuje něco jiného, rozhodně bych se ale v každém případě vyvarovala všech -conů . Já používám šampony např. od Procynu-konkrétně medový(www.manufacture35.cz), od Yves rocher a ted jsem si pořídila jeden taky od urtekramu (www.urtekram.cz). Co se týče kondicionérů, nepoužávm je po každém umytí ale jen občas,teď momentálně mám jeden od avonu(bohužel obsahuje - cony Sad ) Občas používám masky (garnier, dove,...) Ale nejvíc se mi jako regenerace na vlasy osvědčila henna Wink.Mám suché konečky, ale nepoužívám žádnou speciální kosmetiku, prostě je protřu nějakým mastným krémem Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Přejdi na: