|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Noroelle 41-80
|
Zaslal: čt prosinec 15, 2016 5:13 pm Předmět: Voono |
|
|
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s českou značkou Voono? Zrovna jsem na ni narazila a velmi mě zaujal odstín henny wine red, ale ceny mají taky o něco vyšší. http://voono.cz/produkty/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Adriana11 8-20
|
Zaslal: pá únor 03, 2017 10:06 pm Předmět: Re: Voono |
|
|
Noroelle napsal: | Ahoj, nemáte někdo zkušenost s českou značkou Voono? Zrovna jsem na ni narazila a velmi mě zaujal odstín henny wine red, ale ceny mají taky o něco vyšší. http://voono.cz/produkty/ |
Ahoj, já ano. Byla jsem asi mezi prvními zákaznicemi. Zkoušela jsem jejich COPPER a byla úžasná! Ta cena se vyplatí, rozhodně už jinou nechci. Pokud máš stř.hnědé vlasy, tak si myslím, že ti ta wine red bude slušet. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Adriana11 8-20
|
Zaslal: pá únor 03, 2017 10:19 pm Předmět: VOONO |
|
|
Ahojte,
vyzkoušela jsem mnoho značek-Khadi,egyptskou z BIOO, Hennecolor, ale opravdu mi vyhovuje copper od VOONO. Našla jsem ji přes google. Dnes jsem tam volala a paní mi řekla, že brzy budou k dostání po bio obchodech po celé ČR. Tak se máme na co těšit Další týden bych mohla hodit fotky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
verneuzilova 8-20
|
Zaslal: po únor 27, 2017 7:30 am Předmět: |
|
|
Taky jsem na ní včera narazila na internetu. Byla jsem zvyklá na hennecolor, ale teď jsem se několik let nebarvila. Takže je dobrá? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sidonie ADMIN
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
astrid ***moderátorka***
|
Zaslal: st březen 08, 2017 11:40 am Předmět: |
|
|
Zajímalo by mě, jestli odstín "Light brown" opravdu chytá spíš do studeného odstínu... Dost by se mi to zamlouvalo. Nemá někdo zkušenost?
Jestli tu značku potkám někde v kamenném obchodě, jsem v pokušení ji vyzkoušet. Nějak jsem si přestala rozumět s barvami, co jsem používala do teď... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Owce 0-7
|
Zaslal: út březen 14, 2017 3:28 pm Předmět: |
|
|
Ahoj , zkoušeli jste už někdo odstín ROSE BROWN? Zajímalo by mě, zda opravdu chytá do růžova a né do oranžova či červena. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Adriana11 8-20
|
Zaslal: st březen 15, 2017 11:50 am Předmět: |
|
|
verneuzilova napsal: | Taky jsem na ní včera narazila na internetu. Byla jsem zvyklá na hennecolor, ale teď jsem se několik let nebarvila. Takže je dobrá? |
Je nejlepší, za mě, k jiné už nechci. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Adriana11 8-20
|
Zaslal: st březen 15, 2017 11:52 am Předmět: |
|
|
Owce napsal: | Ahoj , zkoušeli jste už někdo odstín ROSE BROWN? Zajímalo by mě, zda opravdu chytá do růžova a né do oranžova či červena. |
Moje máma si koupila rose brown a měla to kaštanové s odlesky do růžova. Nechápu Ale super. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Adriana11 8-20
|
Zaslal: st březen 15, 2017 11:53 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
mají vypsané kamenné prodejny na www.voono.cz/kontakt. Moje mamka si ji koupila U džoudyho.
astrid napsal: | Zajímalo by mě, jestli odstín "Light brown" opravdu chytá spíš do studeného odstínu... Dost by se mi to zamlouvalo. Nemá někdo zkušenost?
Jestli tu značku potkám někde v kamenném obchodě, jsem v pokušení ji vyzkoušet. Nějak jsem si přestala rozumět s barvami, co jsem používala do teď... |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|