Wella
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kopretinka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2007 11:53 am    Předmět: Citovat

galadriel napsal:
A co pouzivas za sampony?

Ja se ted snazim vyhybat tuzidlum a lakum, ale i v dobe, kdy jsem na ne davala tuny tuzidel, tak jsem nikdy nemela pocit, ze by se mi vlay samponem pak neumyly a neco mi tam na nich zustalo.

Momentálně mám šampon od Welly z kadeřnictví, který obsahuje i panthenol a měl by být k vlasům šetrný. Spíš si myslím, že to bude tím jak používám lak na vlasy, ale nedá se nic dělat, bez něj být nemohu, mám velice jemné vlasy, tak je natužit prostě musím, aby alespoň drobet drželi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
galadriel
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2007 12:11 pm    Předmět: Citovat

No tak na Wellu zapomen. Ja mam taky jemne vlasy a me Wella teda na vlasy vubec ale vubec nevyhovovala. Mela jsem po umyti takovej pocit, ze ty vlasy jsou strasne klouzave a vubec takove vyschle a divne. To stejny jsem mela s Redkenem. Dobra je Kerastase ale je dost silna, kdyz mas zdrave vlasy, mozna az moc, jemne vlasy pak dost plihnou.

A jestli mas jemne vlasy, tak na peelingove sampony vlasum spis uskodis nez bys jim pomohla.

To ze tam napisi, ze sampon obsahuje panthenol, neznamena, ze tam nejaky je. A v podtstate to pisou na vsech samponech. Kde urcite je, je v Panthenolu od Dr. Müllera.
kopretinka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2007 12:23 pm    Předmět: Citovat

galadriel napsal:

No tak na Wellu zapomen. Ja mam taky jemne vlasy a me Wella teda na vlasy vubec ale vubec nevyhovovala. Mela jsem po umyti takovej pocit, ze ty vlasy jsou strasne klouzave a vubec takove vyschle a divne. To stejny jsem mela s Redkenem. Dobra je Kerastase ale je dost silna, kdyz mas zdrave vlasy, mozna az moc, jemne vlasy pak dost plihnou.
A jestli mas jemne vlasy, tak na peelingove sampony vlasum spis uskodis nez bys jim pomohla.
To ze tam napisi, ze sampon obsahuje panthenol, neznamena, ze tam nejaky je. A v podtstate to pisou na vsech samponech. Kde urcite je, je v Panthenolu od Dr. Müllera.

No je pravda, že po té Welle mi vlasy připadali taky tak trochu vyschlé a bylo třeba použít víc kondicionéru. Měla jsem tedy šampon ze řady Lifetex, jaký jsi měla ty? Jinak dík za radu, peeling tedy radši vynechám a zkusím najít nějaký jiný šetrný šampon.
galadriel
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st duben 18, 2007 1:39 pm    Předmět: Citovat

Ja jsem mela z te rady SP. Jinak k tomu Lifetexu. Kamoska delala distribuci pro Wellu, rikala, ze ten Lifetex ma naprosto identcky slozeni s tou radou Vivality, akorat cena je jaksi rozdilna. Ale ta SP je priserna, never more.

Vis co, , ono asi ne vzdycky to drahe je spravne. A ne vzdycky to, co se zda dobre a je to logicky, ze by to melo byt dobre napr. prirodni sampony, sampony bez conu atd., je to idealni.

Ja napriklad porad zkoumam, co je v samponech, jake maji slozeni, pouzivam same dobre veci- bud drahe znackove sampony nebo i prirodni a stejne jaksi za to moc odmenena nejsem. Aspon se me tak zda. Tady kolegyne pouzivaji temer vsechny elseve, co jsem tak zkoumala, kazda sice jiny, ale v celku maji ty vlasy lepsi nebo stejne jako ja, rozhodne ne horsi. A pritom nemaji nejak super kvalitni vlasy. Uz zacinam byt docela skepticka. Fakt.
Kopretina
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2007 9:29 pm    Předmět: Citovat

Musím se s vámi podělit o zkušenost....Přítel nedávno dostal v salonu wella jejich šampon pro muže na lupy a citlivou pokožku hlavy....no a to bych nebyla já abych tem zázrak nevyzkoušela,protože mě poslední dobou často svědila hlava...a světe div se,ono to zabralo....Smile Jsem moc spokojená ale přítel moc nadšený není,že mu zase kradu šampon Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Milovník
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2007 9:49 pm    Předmět: Komentář Citovat

Kopretina napsal:
Musím se s vámi podělit o zkušenost....Přítel nedávno dostal v salonu wella jejich šampon pro muže na lupy a citlivou pokožku hlavy....no a to bych nebyla já abych tem zázrak nevyzkoušela,protože mě poslední dobou často svědila hlava...a světe div se,ono to zabralo....Smile Jsem moc spokojená ale přítel moc nadšený není,že mu zase kradu šampon Very Happy

Před časem jsem četl, že podle jednoho výzkumu takovéto šampony stav naopak zhoršovaly - některé více, jené méně. Tak tenhle je asi výjimkou...
Kopretina
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt srpen 23, 2007 10:38 pm    Předmět: Citovat

Možná,že se stav třeba zhoršil při pravidelném používání...mě to svědění přestalo po třech umytích a od té doby tenhle šampon střídám s jinými,nepoužívám jen tenhle....takže to chce možná všechno s mírou Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kalakai
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá únor 01, 2008 5:46 pm    Předmět: wella Citovat

Já tedka asi tři týdny používám nové ampule od welly na vypadávání vlasů a musim říct supr. dostala jsem k tomu i šampon - sice musim používat kondicionér,ale jako celek moc fajn. Tchyni jsem koupila kerastase na vyp. vlasů a ta si ho taky hodně chválila.. že má vlasy jak zamlada Very Happy
Llucy
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2008 11:09 am    Předmět: Citovat

Mám teď z řady SP šampon na citlivou pokožku hlavy a hydro-milk ve spreji a jsem moc spokojená. Vlasy jsou krásně lesklé a nesvědí mě hlava. Střídám to ještě s alverdím březovým. Very Happy
Kapusticka
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: út červen 23, 2009 4:12 pm    Předmět: Citovat

Ja mam ten kondicionér ve spreji z řady extra rich a musím říct,že vážně paráda, když ho dáte moc tak uplně citíte tak máte mstné vlasy,ale kdyz seho dá akorát, tak krásně vyživuje
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: