|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Yaydese 0-7
|
Zaslal: čt srpen 03, 2017 12:20 pm Předmět: Nováček žádá o radu |
|
|
Zdravím,
ráda bych ty svoje chudinky podpořila i vnitřně dobrým krmením. Kamarádce, která m (nebo spíš měla) v důsledku probémů se štítnou žlázou hrozně malé vlasů, pomohla razantní změna v jídleníčku a teD'po 3 letech má krásnou hřívu. Ale inspirovalo mě to a ráda bych na těch svch taky zapracovala i touto cestou, Vzhledem k tomu, že kamaárádka brala ohled i na zdravotní problémy. JSou úpravy stravy jiné než u zdravého člověka. Dostala jsem poukaz do lékárny benu, kde mají velkou sekci se https://www.benu.cz/zdrava-vyziva. Takže bych si tam ráda udělal větší nákup za 1000-2000 Kč. A má otázka zní. Co si ze zdravé výživy koupit na posílení vlasů. Díky za vaše rady
Mám tip na para ořechy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Portos 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: čt srpen 03, 2017 3:21 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, vítej na DV.
Upřímně nevím, jestli se takhle od boku vůbec dá poradit. Každému sedí něco jiného, každým vlasům chybí něco jiného...
Jediné, co mě napadá, jsou doplňky stravy Revalid a Donnahair. Wensdy díky nim zachránila nejeden vlasopád a doporučuje je jako nejkomplexnější. Akorát to už není úplná příroda. Na druhou stranu - jak tak procházím ten tvůj odkaz, tak musím říct, že pod pojmem ,,zdravá výživa" bych si představil poněkud jiné věci (zkrátka přírodní a bio nutně ještě neznamená zdravé - ani obecně, natožpak pro konkrétního člověka).
P.S.: Jestli budeš odpovídat, tak ignoruj tu chybovou hlášku - odpověď se odešle bez problémů. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|