|
✿
|
Autor |
Zpráva |
galadriel 161-320
|
Zaslal: pá leden 26, 2007 1:21 pm Předmět: |
|
|
Damayanti napsal: | Fairy napsal: | Já jsem nezaznamenala žádné potíže. Mastné to není, naopak, vlasy mám po tom pěkné. Ono s jemnými vlasy se dá těžko co dělat, většina přípravků je zatíží. Zkus ještě pojídat nějaké ty vitamíny a minerály, o kterch jsme tu už psali. Vlásky by mohly zesílit. |
Tak jsem si ten výluh z lopuchu taky objednala a jsem na něj moooc natěšená. Vlasy mám sice jemné , ale beru vitamíny a št'ávu z Aloe a zdá se mi , že to vlasům opravdu prospívá. Tak jsem zvědavá , co s nima udělá ještě ten lopuch. |
Jakou mas aloe? Na trhu je hrozne moc druhu, bylo tezke si vybrat. ja mam od Forever young. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá leden 26, 2007 1:26 pm Předmět: |
|
|
galadriel napsal: | Damayanti napsal: | Fairy napsal: | Já jsem nezaznamenala žádné potíže. Mastné to není, naopak, vlasy mám po tom pěkné. Ono s jemnými vlasy se dá těžko co dělat, většina přípravků je zatíží. Zkus ještě pojídat nějaké ty vitamíny a minerály, o kterch jsme tu už psali. Vlásky by mohly zesílit. |
Tak jsem si ten výluh z lopuchu taky objednala a jsem na něj moooc natěšená. Vlasy mám sice jemné , ale beru vitamíny a št'ávu z Aloe a zdá se mi , že to vlasům opravdu prospívá. Tak jsem zvědavá , co s nima udělá ještě ten lopuch. |
Jakou mas aloe? Na trhu je hrozne moc druhu, bylo tezke si vybrat. ja mam od Forever young. |
Já mám Massima Forza |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt únor 01, 2007 4:58 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem zrovna vyzkoušela Cannabis šampon a vlasy jsou po něm dost dobré. Jen má takovou zvláštní vůni. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Medea 161-320
|
Zaslal: út květen 08, 2007 12:22 pm Předmět: |
|
|
Zrovna sem se v nemeckém fóru docetla, jak je dobré mít doma rostlinu aloe. Clovek vezme jeden zralí list, umyje, a podél prereze. Potom vymacká/vyskrábe gél do misky. Po umytí vlasu gél do délky vmasírovat, po pár minutách vymýt. Píse, ze z neho sou vlasy hebké a snadno se rozcesávají, a ze s aloe gelem z obchodu nemela dobré zkusenosti. Tak, asi si v budoucnu porídím aloe. Nebo se nejdrív podívám doma, tatka má na dvore 100-ky kaktusu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Brett >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út květen 08, 2007 12:46 pm Předmět: |
|
|
Medea napsal: | Zrovna sem se v nemeckém fóru docetla, jak je dobré mít doma rostlinu aloe. Clovek vezme jeden zralí list, umyje, a podél prereze. Potom vymacká/vyskrábe gél do misky. Po umytí vlasu gél do délky vmasírovat, po pár minutách vymýt. Píse, ze z neho sou vlasy hebké a snadno se rozcesávají, a ze s aloe gelem z obchodu nemela dobré zkusenosti. Tak, asi si v budoucnu porídím aloe. Nebo se nejdrív podívám doma, tatka má na dvore 100-ky kaktusu. |
Ja ji doma mam, je skvela i na spaleniny, ale bohuzel mi nejak strasne pomalu roste. Kdybych ji ted urizla jeden list, asi by bylo po ni . Dostala jsem ji jako darek od pritelova taty, jemu rostou jako z vody, asi na njizni Morave jsou pro ni lepsi podminky...
Ja mam doma vzdycky aloe vera gel, je moc dobry na jakkoli podrazdenou kuzi, treba po holeni apod., to jen tak . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: út květen 08, 2007 12:49 pm Předmět: |
|
|
Medea napsal: | Zrovna sem se v nemeckém fóru docetla, jak je dobré mít doma rostlinu aloe. Clovek vezme jeden zralí list, umyje, a podél prereze. Potom vymacká/vyskrábe gél do misky. Po umytí vlasu gél do délky vmasírovat, po pár minutách vymýt. Píse, ze z neho sou vlasy hebké a snadno se rozcesávají, a ze s aloe gelem z obchodu nemela dobré zkusenosti. Tak, asi si v budoucnu porídím aloe. Nebo se nejdrív podívám doma, tatka má na dvore 100-ky kaktusu. |
Jéé, važně? Tak to mamka má aloe myslím dvě, akorát si moc neumím představit tu manipulaci s tím listem, protože má pořádné trny... Na to si vzít tak plechové rukavice |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: út květen 08, 2007 1:33 pm Předmět: |
|
|
Medea napsal: | Plechové rukavice! To znám! Na podzim musí vsechny kaktusy do zimní zahrady a na jar zas ven. Takze kdyz sme u toho, tak se musím celkove nejak chránit, protoze nekteré kaktusy sou vetsí jak já, a nejednou sem mela bodláky v zádech apod. Minule se nás nekdo ptal, jestli z nich budeme delat tequilu? |
No, je to sice trochu mimo téma, ale právě ty aloe, co má mamka jsou už hodně staré a veliké, takže siutace, kdy se mají na zimu schovávat jsou opravdu zajímavé... Právě proto když si představím, jak pižlám nějaký ten list...Na to si fakt tak vzít brnění |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2007 4:49 pm Předmět: |
|
|
Klarusa napsal: | Medea napsal: | Plechové rukavice! To znám! Na podzim musí vsechny kaktusy do zimní zahrady a na jar zas ven. Takze kdyz sme u toho, tak se musím celkove nejak chránit, protoze nekteré kaktusy sou vetsí jak já, a nejednou sem mela bodláky v zádech apod. Minule se nás nekdo ptal, jestli z nich budeme delat tequilu? |
No, je to sice trochu mimo téma, ale právě ty aloe, co má mamka jsou už hodně staré a veliké, takže siutace, kdy se mají na zimu schovávat jsou opravdu zajímavé... Právě proto když si představím, jak pižlám nějaký ten list...Na to si fakt tak vzít brnění |
Jé hehé, my to máme s obřími aloemi právě tak a ještě k tomu máme palmu a velké opuncie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Brett >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út květen 08, 2007 4:58 pm Předmět: |
|
|
Fairy napsal: | Klarusa napsal: | Medea napsal: | Plechové rukavice! To znám! Na podzim musí vsechny kaktusy do zimní zahrady a na jar zas ven. Takze kdyz sme u toho, tak se musím celkove nejak chránit, protoze nekteré kaktusy sou vetsí jak já, a nejednou sem mela bodláky v zádech apod. Minule se nás nekdo ptal, jestli z nich budeme delat tequilu? |
Jé hehé, my to máme s obřími aloemi právě tak a ještě k tomu máme palmu a velké opuncie! |
Vrrr, jaktoze vsichni mate obri aloe? Ja ji tu mam rok a vyrostla asi o centimetr, takze uz meri uctyhodnych sedm centimetru |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: út květen 08, 2007 5:02 pm Předmět: |
|
|
Máme je totiž, co jsem na světě, možná i déle. Táta si je přivezl z teplých krajin snad ještě před svatbou... Ale lámat je nebudu, to by mi bylo líto, jsou tak krásné! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|