|
✿
|
Autor |
Zpráva |
plecka@centrum.cz 0-7
|
Zaslal: st listopad 29, 2017 12:07 am Předmět: Je tu někdo plešatý, kdo přemýšlí nad transplantací vlasů? |
|
|
Ahoj,
mám problémy s alopecií, už několik let. Je, jak já vám vlasáčům závidím! Není tu někdo s podobným problémem? Váhám nad transplantací vlasů. Nebo máte někdo přímo zkušenost? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Clondyk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st listopad 29, 2017 3:07 pm Předmět: Re: Je tu někdo plešatý, kdo přemýšlí nad transplantací vlas |
|
|
plecka@centrum.cz napsal: | Ahoj,
mám problémy s alopecií, už několik let. Je, jak já vám vlasáčům závidím! Není tu někdo s podobným problémem? Váhám nad transplantací vlasů. Nebo máte někdo přímo zkušenost? |
Ahoj, pomalu plešatím asi od 21 let, nejdřív to člověka štve a i se za to stydí,
sem tam je ochotný se pro hloupou poznámku na jeho adresu poprat, časem doby si na to zvykne a pak mu to ani nepřijde... a jak léta běží, plešatí člověk stále více a více a to, co šlo zakrýt, už pak moc nejde... ale o transplantaci jsem nikdy neuvažoval.
Je to dost drahé a myslím si, že to za ty peníze nestojí... kamarád na to šel, stálo to majlant, vypadalo to i dost blbě a stejně to za pár let pokračovalo dále...
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
plecka@centrum.cz 0-7
|
Zaslal: čt listopad 30, 2017 3:10 pm Předmět: |
|
|
Aha, díky za zprávu @Clondyk
Můžu se zeptat, kde byl, abych se případně vyvaroval? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Clondyk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt listopad 30, 2017 3:35 pm Předmět: |
|
|
plecka@centrum.cz napsal: | Aha, díky za zprávu @Clondyk
Bohužel nemohu, již je několik let tam, odkud není návratu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
plecka@centrum.cz 0-7
|
Zaslal: po prosinec 11, 2017 11:30 am Předmět: |
|
|
Clondyk napsal: | plecka@centrum.cz napsal: | Aha, díky za zprávu @Clondyk
Bohužel nemohu, již je několik let tam, odkud není návratu... |
Je, tak to mě mrzí. I tak dík |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
plecka@centrum.cz 0-7
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|