|
✿
|
Autor |
Zpráva |
kopretinka 321-600
|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 10:11 am Předmět: |
|
|
Tak bych se ještě zeptala jestli také někdo neznáte kosmetiku Sante, dnes jsem na ní narazila na internetu v jednom bioobchodě. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Monis 0-7
|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 2:33 pm Předmět: Sante |
|
|
Tak tady můžu poreferovat o Sante. Koupila jsem si šampon Bio oliva s grapefruitem, stál asi 155,- . Chtěla jsem vyzkoušet tu přírodu co mi to provede s vláskama. Můžu říct, že jsem s ním spokojená a to hlavně proto, že mé jemné chmýří co mám místo vlasů není splihlé, a hlavně jsem druhý den neměla mastnou hlavu jako po gliss kuru nebo sunsilku a dalších z dregerie . Kamarádka mi dokonce řekla, že bych se svýma vlasama mohla do reklamy, ale to hlavně proto, že mi poletovaly kolem hlavy a byly takové vzdušné Ještě mám z těch přírodních Cannaderm, a ten se mi zdá ještě lepší než ten o Sante. Potom Botanico, ale ten obsahuje balsam, a vlasy mi tak plihnou. Chystám se na šampon Pivo a med od Logony, ale zatím nemám penízků, tak musím počkat. Já jsem s tím utrácením strašná |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 9:41 am Předmět: |
|
|
kopretinka napsal: | Tak bych se ještě zeptala jestli také někdo neznáte kosmetiku Sante, dnes jsem na ní narazila na internetu v jednom bioobchodě. |
Šampon od Sante jsem ještě neměla , ale používám pleťový krém Lotos a bílý čaj a ten je skvělej. V porovnání s Hauschkou není žádný rozdíl. Tedy jen ten cenový . Určitě vyzkouším i šampon , třeba bude taky tak dobrej. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 11:11 am Předmět: |
|
|
Damayanti a srovnala bys ten lotosovy krem z jakym hauschkou?S ruzovym kremem? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 2:03 pm Předmět: |
|
|
kopretinka napsal: | Tak bych se ještě zeptala jestli také někdo neznáte kosmetiku Sante, dnes jsem na ní narazila na internetu v jednom bioobchodě. |
Já vlastním od této značky deodorant a jsem spokojená |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 2:15 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | Damayanti a srovnala bys ten lotosovy krem z jakym hauschkou?S ruzovym kremem? |
Tak už jsem ti to všechno napsala do soukromé zprávy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: st říjen 03, 2007 5:57 pm Předmět: |
|
|
Damayanti napsal: | lučnívíla napsal: | Damayanti a srovnala bys ten lotosovy krem z jakym hauschkou?S ruzovym kremem? |
Tak už jsem ti to všechno napsala do soukromé zprávy. |
jeste jednou moc a moc dekuju |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: st říjen 17, 2007 6:03 pm Předmět: |
|
|
tak sice to neni k sante ale k logone,vsak beztak patri pod stejnou firmu
Vcera sem vyzkousela vzorecek,co sem dostala od te pani z obchudku cejlu,byl to vzorecek teloveho masla od logony orient(s granatovymi jablky).Nadherne se vstrebava,prenadherne a vyrazne voni tajemnym orientem a a jeste ted malinko vonim a tygrik se nemohl vynacuchat no az budou penizky tak ho musim poridit na stridani s kokosakem,protoze pred tim nez sem zacla s lavovou zemi me zacal kokosak uz vysusovat,asi jak sem ho pouzivala vazne dlouhodobe |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ufinka 0-7
|
Zaslal: út leden 08, 2008 12:48 pm Předmět: vosk |
|
|
Od Sante mne zajima styling vosk s kokos.olejem. Ale nevim, jestli pro vlnite vlasy neni rovnou lepsi treba curl krem od Matrix. Ten ma aspon vetsi baleni. Ale vosk asi neni to stejny co krem.
Toz nevim. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janie ***moderátorka***
|
Zaslal: út leden 08, 2008 5:17 pm Předmět: |
|
|
Já mám od Sante vlasovou bezoplachovací kúru, krásně voní po medopivu akorát mám z ní rozporuplné pocity, zdá se mi, že mi ty vlasy ňák zacucká, místo aby zregenerovala...ale asi to nesmím hned rozčesávat |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|