Aromedica

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=62135e79cdcfa286694c9e102f0a42a6Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Brett
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt květen 03, 2007 10:51 am    Předmět: Citovat

Nemate nekdo zkusenost s firmou Aromedica, maji tam nejaky vlasovy elixir a balzam: www.aromedica.cz .
Mne dnes k vyhre na zena-in.cz, pribalili balzam na rty od teto firmy, neni v nem chemie a nadherne voni - je tam jojoba, santal, myrha, paculi, mnam, same vonave veci Smile .
Jinak ja pouzivam peeling na plet od Alverde plus jojobovy krem a tonujici mesickovy krem, na nic si nemohu stezovat. Sampon Urtekram mi nesedl vubec. Od Salusu mam regeneracni pletovy olej Avenia a s pritelem milujeme masaze olejem Erotika Embarassed , nadherne voni.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gregina
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: ne září 02, 2007 9:36 am    Předmět: Citovat

Laughing
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: po září 10, 2007 9:46 pm    Předmět: Citovat

Mám tenhle olej http://www.aromedica.cz/detail_105/vlasovy-zabal-regeneracni.htm

jsem s ním moc spokojená, dávám ho občas jako zábal, někdy ho vtírám do konečků a je fajn, vlasy po něm nejsou mastné, ani slepené.
evik87
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 6:08 pm    Předmět: Citovat

Ilona napsal:
Mám tenhle olej http://www.aromedica.cz/detail_105/vlasovy-zabal-regeneracni.htm

jsem s ním moc spokojená, dávám ho občas jako zábal, někdy ho vtírám do konečků a je fajn, vlasy po něm nejsou mastné, ani slepené.

Tak na tenhle mám taky zálusk Twisted Evil Jenom nevím, kde v Brně ho splašit, byla jsem v několika obchůdcích, ale nikde nic Confused
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 7:06 pm    Předmět: Citovat

evik87 napsal:
Ilona napsal:

Tak na tenhle mám taky zálusk Twisted Evil Jenom nevím, kde v Brně ho splašit, byla jsem v několika obchůdcích, ale nikde nic Confused

Já ho kupovala v Brně - v Domě pánů z Lipé na Svoboďáku , obchod tuším v 3. patře (dřív tam byl i obchod Lumbers, ale ten už je přestěhovaný) . Jinak je k sehnání na netu.
Mauell
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2008 11:15 am    Předmět: Olejíček Citovat

Tak jsem si pořídila olejíček Čistá pleť od aromedici. Je určený na jednotlivé pupínky, vyrážky, záněty... Laughing Zatím jsem s ním moc spokojená, hezky voní a pupínky léčí velmi rychle. Jenom způsobuje lokální zčervenání pleti, tak musím dát vždycky trochu víc korektoru.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď

Přejdi na: