|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Karmilla >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt listopad 06, 2008 9:39 pm Předmět: |
|
|
luminka napsal: | Dneska jsem viděla kluka s čelenkou, ne s nějakou tenkou, ale látkovou a neměl to přes čelo, ale normálně nad čelem jako ženská, jako kdyby měl tu tenkou plastovou. A vůbec, vy chlapi, co máte hodně vlasů, tak můžete být rádi, protože někteří začínají plešatět už v 19, to si nevymýšlím, to jsem viděla. |
jeden známy to tak nosí a vyzerá to úplne normálne, hodí sa to k nemu - má mierne vlnité vlasy - na koncoch, takže tá väčšia čelenka nepôsobí vôbec rušivo.
treba skúšať, popr. sa odfotiť (napr. ísť s niekým do obchodu s týmito doplnkami, poskúšať, pofotiť a potom súdiť.. takto cez net a bez fotky to nejde. jedna vec môže na niekom vyzerať divne a komicky a na druhom zase úplne prirodzene) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: pá listopad 07, 2008 10:17 am Předmět: |
|
|
Ono by to fakt asi chtělo fotku a vidět konkrétně, přece jen takto se to dá říct těžko. Ale určitě může chlapům nějaké rozumná čelenka slušet, vzpomínám třeba časů Patrika Bergera v reprezentaci, ten nosíval čelenku a byl teda hodně mňam mňam... Anebo nosívají fotbalisti i takovou úzkou pásku nebo co, normálně okolo hlavy, přes čelo, to taky vypadá docela dobře  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Deather666 321-600

|
Zaslal: čt listopad 13, 2008 5:06 pm Předmět: |
|
|
Prisiel mi notebook,tak som spravil nejake foto s celenkou...Mozte kuknut do galerie a zhodnotit..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Rina 321-600

|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 6:19 pm Předmět: |
|
|
takže pozrela som a podla mna je to fajn. dosť fajn. a zdá sa mi, že ťa to trošičku omladilo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Deather666 321-600

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 7:59 am Předmět: |
|
|
Rina napsal: | takže pozrela som a podla mna je to fajn. dosť fajn. a zdá sa mi, že ťa to trošičku omladilo  |
Omladilo???tak to ma potesilo. Aj ja sa tak lepsie citim,lebo tie vlasy nepadaju do oci a celkovo je to efektivne..tak diki teda,potesila si ma..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so listopad 15, 2008 8:54 am Předmět: |
|
|
Klarusa napsal: | Anebo nosívají fotbalisti i takovou úzkou pásku nebo co, normálně okolo hlavy, přes čelo, to taky vypadá docela dobře  |
Ujfaluši - jéje, toho můžu.  _________________ www.psycholog-brno.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|