Muzi,celenky do vlasov a zmena ucesu
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Karmilla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2008 9:39 pm    Předmět: Citovat

luminka napsal:
Dneska jsem viděla kluka s čelenkou, ne s nějakou tenkou, ale látkovou a neměl to přes čelo, ale normálně nad čelem jako ženská, jako kdyby měl tu tenkou plastovou. A vůbec, vy chlapi, co máte hodně vlasů, tak můžete být rádi, protože někteří začínají plešatět už v 19, to si nevymýšlím, to jsem viděla.

jeden známy to tak nosí a vyzerá to úplne normálne, hodí sa to k nemu - má mierne vlnité vlasy - na koncoch, takže tá väčšia čelenka nepôsobí vôbec rušivo.

treba skúšať, popr. sa odfotiť (napr. ísť s niekým do obchodu s týmito doplnkami, poskúšať, pofotiť a potom súdiť.. takto cez net a bez fotky to nejde. jedna vec môže na niekom vyzerať divne a komicky a na druhom zase úplne prirodzene)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 10:17 am    Předmět: Citovat

Ono by to fakt asi chtělo fotku a vidět konkrétně, přece jen takto se to dá říct těžko. Ale určitě může chlapům nějaké rozumná čelenka slušet, vzpomínám třeba časů Patrika Bergera v reprezentaci, ten nosíval čelenku a byl teda hodně mňam mňam... Twisted Evil Anebo nosívají fotbalisti i takovou úzkou pásku nebo co, normálně okolo hlavy, přes čelo, to taky vypadá docela dobře Wink
Deather666
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt listopad 13, 2008 5:06 pm    Předmět: Citovat

Prisiel mi notebook,tak som spravil nejake foto s celenkou...Mozte kuknut do galerie a zhodnotit.. Wink Wink
Rina
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá listopad 14, 2008 6:19 pm    Předmět: Citovat

takže pozrela som a podla mna je to fajn. dosť fajn. a zdá sa mi, že ťa to trošičku omladilo Smile
Deather666
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so listopad 15, 2008 7:59 am    Předmět: Citovat

Rina napsal:
takže pozrela som a podla mna je to fajn. dosť fajn. a zdá sa mi, že ťa to trošičku omladilo Smile

Omladilo???tak to ma potesilo. Laughing Laughing Aj ja sa tak lepsie citim,lebo tie vlasy nepadaju do oci a celkovo je to efektivne..tak diki teda,potesila si ma.. Wink
Slunéčko
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so listopad 15, 2008 8:54 am    Předmět: Citovat

Klarusa napsal:
Anebo nosívají fotbalisti i takovou úzkou pásku nebo co, normálně okolo hlavy, přes čelo, to taky vypadá docela dobře Wink

Ujfaluši - jéje, toho můžu. Embarassed
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přejdi na: