Zdravím

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kudrlinka
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 5:39 pm    Předmět: Zdravím Citovat

Ahojky, já jsem vás našla úplně náhodou. Mám kudrnaté vlasy a momentálně řeším problém s jejich padáním. Začala jsem používat přírodní produkty a přešla jsem i k barvení Hennou. Na tyto stránky mě spíš přivedl odkaz na hennování a řeknu, že byl velice zajímavý Very Happy Hned jdu zkusit přidat do hennového "bahýnka" trošičku toho citrónku a medu. Já používala jen olivový olej. Hennu používám jen krátce, ale řekla bych že asi funguje. Vlasy se pomaloučku zlepšují, tak uvidíme co bude dál.
Každopádně pár typů co dělat když vlasy padají, bych uvítala. Díky a krásný den Very Happy Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 7:19 pm    Předmět: Citovat

ahoj kudrlinko, vítej u nás Smile
na padání by i ta henna mohla pomoci Smile
přikládám další zajimavá vlákna o padání vlasů. Každopádně držím pěstičky, ať vlásky padat přestanou.
Padání vlasů
tady třeba zajímavý článek od Slunéčka..směle do čtení a do brouzdání po tomto webu Smile
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2009 9:44 am    Předmět: Citovat

Ahojky a vítej!
Henna je na padání fakt skvělá, mně proti padání v kombinaci s ní pomohl ještě biohar, je tu o něm též vlákno. A ani lopuchový výluh není špatný (i když ten je spíš na podrůstání novejch vlásků).
Držím palečky! Very Happy Cool
Simba77
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2009 12:34 pm    Předmět: Citovat

ahoj. padání vlasů může být třeba taky stresem - takže si uvař nějaký dobrý čajík a začni pročítat fóra Wink
Daniela
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 3:13 pm    Předmět: Citovat

Vítej! Smile Podívej se do fóra, určitě najdeš spoustu námětů. Jinak na kudrnaté vlasy se tady někomu osvědčil žloutek.
kudrlinka
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 5:39 pm    Předmět: Re: Zdravím Citovat

Ahojky všem, moc děkuji za hezké přijetí. Vyzkoušela jsem na ty svoje kudrny hennu s medíkem, citronem a olivovým olejem. Je to opravdu super nápad, ještě nikdy jsem neměla vlásky tak krásně lesklý a zdravě vypadající. Ještě jednou fakt díky a ohledně toho padání už jdu hledat zase nějaký dobrý typ Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: