|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Breberka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne květen 04, 2008 3:57 pm Předmět: |
|
|
Jo já jsem si vlásky taky sepínala podobně jak ty a myslela jsem si že jim tím přeci neublížím...tak vlasům jako takovým ne ale pokožce hlavy jsem ublížila dost a to mi z pod vlasů pokožka nevykukovala. Prý se doporučuje do solária vlasy krýt nějakou čepicí.
bych mohla vyzkouset:) akorat nevim jakou cepici, ksiltovku ne, pac ma kšilt. koupaci cepice by se treba mohla pripect...a v zimni, by to bylo snad jeste horsi nez, kdyby na ne normalne svitilo. by bylo jednou takovy teplo..tak neviiim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
dmartinka 81-160

|
Zaslal: ne květen 04, 2008 4:18 pm Předmět: |
|
|
Tak zkus třeba šátek, nejlíp nějaké světlé barvy a z přírodního materiálu. Já teda i když se opaluju na slunci, tak si na hlavu uvážu šátek, ať už kvůli úžehu a hlavně kvůli vlasům. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Breberka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne květen 04, 2008 4:34 pm Předmět: |
|
|
dmartinka napsal: | Tak zkus třeba šátek, nejlíp nějaké světlé barvy a z přírodního materiálu. Já teda i když se opaluju na slunci, tak si na hlavu uvážu šátek, ať už kvůli úžehu a hlavně kvůli vlasům. |
diky za radu, vyzkousim:) ted jsem si vzpomnela, ze vlastne mam takovy ten satek na gumicce, alá dojicka krav:) akorat neni prirodni.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
dmartinka 81-160

|
Zaslal: ne květen 04, 2008 5:10 pm Předmět: |
|
|
Breberka napsal: | dmartinka napsal: | Tak zkus třeba šátek, nejlíp nějaké světlé barvy a z přírodního materiálu. Já teda i když se opaluju na slunci, tak si na hlavu uvážu šátek, ať už kvůli úžehu a hlavně kvůli vlasům. |
diky za radu, vyzkousim:) ted jsem si vzpomnela, ze vlastne mam takovy ten satek na gumicce, alá dojicka krav:) akorat neni prirodni.. |
tak to že není přírodní by snad vadit nemělo, teda pokud ti z něco neelektrizují vlasy nebo ti vlasy nějak neodírá. A v solárku je celkem jedno, co máš na hlavě, stejně tě tam nikdo neuvidí . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Breberka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne květen 04, 2008 5:44 pm Předmět: |
|
|
dmartinka napsal: | Breberka napsal: | dmartinka napsal: | Tak zkus třeba šátek, nejlíp nějaké světlé barvy a z přírodního materiálu. Já teda i když se opaluju na slunci, tak si na hlavu uvážu šátek, ať už kvůli úžehu a hlavně kvůli vlasům. |
tak to že není přírodní by snad vadit nemělo, teda pokud ti z něco neelektrizují vlasy nebo ti vlasy nějak neodírá. A v solárku je celkem jedno, co máš na hlavě, stejně tě tam nikdo neuvidí . |
taky si rikam:) pravdu dis  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Virgo 81-160

![]()
|
Zaslal: út květen 06, 2008 9:35 am Předmět: |
|
|
Já třeba nosím do solárka takovou tu igelitovou koupací čepici... chodím většinou do vertikálu... a myslím, že dobrý... Ale s Hennou začnu teprve teď, takže uvidím, co to udělá pak.
Nevíte prosím někdo, zdali dostanu Hennucolor v Palladiu v Praze? Třeba v tom bioobchůdku?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: út květen 06, 2008 9:40 am Předmět: |
|
|
Tam ji urcite nemaji. Zkus spise Viva Naturu na Narodni tride, nebo vyrobni obchudek Hennae na Delnicke - tam ji maji za vyrobni cenu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Virgo 81-160

![]()
|
Zaslal: út květen 06, 2008 9:44 am Předmět: |
|
|
Ano, Viva Naturu jsem měla schovanou v záloze... Moc děkuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Breberka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út květen 06, 2008 4:46 pm Předmět: |
|
|
takze v pohode;) vlasy nenezelenaly nakonec jsem si na hlavu navazala satek, alá dojicka kravicek:)) a taky jsem byla zrovna na takovem spesl silnejsim solarku (protoze jsem pospichala), kde byla hlava vystrčena a nebyla primo v te opekarne zitra jdu zas na "normalni" solarko...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tyrusqa 41-80

|
Zaslal: ne duben 05, 2009 8:14 am Předmět: Re: Henna a solárko..:) |
|
|
Breberka napsal: | Muze mit solarium nejaky vliv na cerstve nahenne vlasky? resp. na jejich oxidaci? mam ted na hlave hnedou hennecolor(ku) a zitra se chystam do solaria..uz jsem na solarku byla nekolikrat, ale ne s certve nahennenou hlavou..
Vim, ze solarium neni zdrave, ale chtela jsem mit trosku zaklad na leto..a taky mi to pekne stahlo akne:) akorat se mi zda, ze mam mirne sussi konce nez normalne, to ale zpravi kokosak;) jenze ted mi vrta hlavou ta henna....  |
ahoj,ja zatial nehennujem,ale chodim do solarka a na hlavu si davam satku,samozrejme,ze to skodi vlasom,aj ked nie su nahennene. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|