Henna a solárko..:)
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Barvy a henna
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Breberka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 3:57 pm    Předmět: Citovat

Jo já jsem si vlásky taky sepínala podobně jak ty a myslela jsem si že jim tím přeci neublížím...tak vlasům jako takovým ne ale pokožce hlavy jsem ublížila dost a to mi z pod vlasů pokožka nevykukovala. Prý se doporučuje do solária vlasy krýt nějakou čepicí.

Wink bych mohla vyzkouset:) akorat nevim jakou cepici, ksiltovku ne, pac ma kšilt. koupaci cepice by se treba mohla pripect...a v zimni, by to bylo snad jeste horsi nez, kdyby na ne normalne svitilo. by bylo jednou takovy teplo..tak neviiim Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dmartinka
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 4:18 pm    Předmět: Citovat

Tak zkus třeba šátek, nejlíp nějaké světlé barvy a z přírodního materiálu. Já teda i když se opaluju na slunci, tak si na hlavu uvážu šátek, ať už kvůli úžehu a hlavně kvůli vlasům.
Breberka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 4:34 pm    Předmět: Citovat

dmartinka napsal:
Tak zkus třeba šátek, nejlíp nějaké světlé barvy a z přírodního materiálu. Já teda i když se opaluju na slunci, tak si na hlavu uvážu šátek, ať už kvůli úžehu a hlavně kvůli vlasům.

Wink diky za radu, vyzkousim:) ted jsem si vzpomnela, ze vlastne mam takovy ten satek na gumicce, alá dojicka krav:) Laughing Laughing akorat neni prirodni..
dmartinka
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 5:10 pm    Předmět: Citovat

Breberka napsal:
dmartinka napsal:

Wink diky za radu, vyzkousim:) ted jsem si vzpomnela, ze vlastne mam takovy ten satek na gumicce, alá dojicka krav:) Laughing Laughing akorat neni prirodni..

tak to že není přírodní by snad vadit nemělo, teda pokud ti z něco neelektrizují vlasy nebo ti vlasy nějak neodírá. A v solárku je celkem jedno, co máš na hlavě, stejně tě tam nikdo neuvidí Laughing Laughing .
Breberka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 5:44 pm    Předmět: Citovat

dmartinka napsal:
Breberka napsal:
dmartinka napsal:

tak to že není přírodní by snad vadit nemělo, teda pokud ti z něco neelektrizují vlasy nebo ti vlasy nějak neodírá. A v solárku je celkem jedno, co máš na hlavě, stejně tě tam nikdo neuvidí Laughing Laughing .

Laughing Laughing Laughing Laughing taky si rikam:) pravdu dis Laughing Laughing
Virgo
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2008 9:35 am    Předmět: Citovat

Já třeba nosím do solárka takovou tu igelitovou koupací čepici... chodím většinou do vertikálu... a myslím, že dobrý... Very Happy Ale s Hennou začnu teprve teď, takže uvidím, co to udělá pak.

Nevíte prosím někdo, zdali dostanu Hennucolor v Palladiu v Praze? Třeba v tom bioobchůdku??
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2008 9:40 am    Předmět: Citovat

Tam ji urcite nemaji. Zkus spise Viva Naturu na Narodni tride, nebo vyrobni obchudek Hennae na Delnicke - tam ji maji za vyrobni cenu Wink
Virgo
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2008 9:44 am    Předmět: Citovat

Ano, Viva Naturu jsem měla schovanou v záloze... Very Happy Moc děkuji.
Breberka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út květen 06, 2008 4:46 pm    Předmět: Citovat

takze v pohode;) vlasy nenezelenaly Laughing nakonec jsem si na hlavu navazala satek, alá dojicka kravicek:)) a taky jsem byla zrovna na takovem spesl silnejsim solarku (protoze jsem pospichala), kde byla hlava vystrčena a nebyla primo v te opekarne Laughing Wink zitra jdu zas na "normalni" solarko... Embarassed Wink
tyrusqa
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2009 8:14 am    Předmět: Re: Henna a solárko..:) Citovat

Breberka napsal:
Muze mit solarium nejaky vliv na cerstve nahenne vlasky?Wink resp. na jejich oxidaci? mam ted na hlave hnedou hennecolor(ku) a zitra se chystam do solaria..uz jsem na solarku byla nekolikrat, ale ne s certve nahennenou hlavou..
Vim, ze solarium neni zdrave, ale chtela jsem mit trosku zaklad na leto..a taky mi to pekne stahlo akne:) akorat se mi zda, ze mam mirne sussi konce nez normalne, to ale zpravi kokosak;) jenze ted mi vrta hlavou ta henna.... Embarassed

ahoj,ja zatial nehennujem,ale chodim do solarka a na hlavu si davam satku,samozrejme,ze to skodi vlasom,aj ked nie su nahennene.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přejdi na: