|
✿
|
Autor |
Zpráva |
tyrusqa 41-80

|
Zaslal: st červen 03, 2009 11:03 am Předmět: |
|
|
skusala som este hnedu dm.teraz sa chystam na hnedu hennecolor a pakistansku. no co som citala o hennecolor,tiez tvrdili ze sa vymyva,no uvidim,este skusim nejake ine znacky a ked sa nepodari,tak sa budem musiet vratit k chemii aj keby som nechcela. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tyrusqa 41-80

|
Zaslal: st červen 03, 2009 11:07 am Předmět: |
|
|
len to,ze u nas na SR nie je velky vyber tych znaciek.aj hennecolor a pakistansku mi ma znama doniest z anglicka.u nas maju len lush,dm,himalayu a logonu a venitu(o inych neviem).moze byt,ze sa mi to vymyva preto,lebo som vlasy predtym farbila chemiou? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: st červen 03, 2009 11:12 am Předmět: |
|
|
Ja myslim, ze to nemusi byt kvuli te chemii. Takovych bab je tu spousta -stane se, ze henna proste chyta proste hur, nebo vubec. Ackoli s hnedou tenhle problem moc neni
A michas to s necim? nebo jenom patles ciste rozmichanou hennu na kokos? Zkus tam treba pridat citron/pomeranc+horkou vodu, nechat to den odstat v teple..to by mohlo pomoct  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tyrusqa 41-80

|
Zaslal: st červen 03, 2009 1:42 pm Předmět: |
|
|
mne chyta pekne,po hennovani mam peknu sytu farbu,ale vydrzi mi to len do dalsieho umytia.naposledy som davala citron aj cierny caj ,zaliala vriacou vodou a potom varila este na pare,ako je to v navode pri lush.ty pouzivas aku znacku? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
sasanka 8-20

|
Zaslal: út červen 09, 2009 6:37 pm Předmět: henna ve fitku:) |
|
|
cau holky:) nevím kam to jinam zaradit, souvisí to s vymýváním a zaroven ne:)
henním pravidelně tak rok, neztezuju si:) vlásky se asi o 300% zlepsily...pevnejsi, nelamou se vubec uz, hustsi:)_pri mytí nevidím téct nejaké extra proudy barevné vody, jak hodně lidí píše tady na fóru...
ale mám ten problém, že chodím do fitka a v momente kdy se zacnu potit, tak ten "hennovy zapach" jde fakt citit a po pul roce, kdy si kazdou hodinu ve fitku rikam, neee, nevadi mi to:D...uprimne mi to zacina vadit:D
nemáte někdo radu jak to řešít? (ale henny se nevzdám!) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: út červen 09, 2009 7:48 pm Předmět: |
|
|
sasanka - no, nam to tady vetsinou voni. A asi s tim nic moc neudelas. Ale mohla bys zkusit pridat do smesky nejaky eterak, ale nevim nevim, jestli to prebije tu sennou vuni. _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: út červen 09, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
Já tu hennovou vůni mám hrozně ráda...a fakt vydrží i několik umytí. Toho se asi nějak nezbavíš, leda hodně vymýt šamponem se silnější vůní. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
sasanka 8-20

|
Zaslal: st červen 10, 2009 11:41 am Předmět: |
|
|
no já mám hennovou vůni taky ráda, ale začíná mi to fakt vadit, hlavne mi přijde ze se za mnou lidi otačejí co to tak smrdí
no, zkusím při příštím hennění přidat treba levaduli, ale kdoví jak to pomuže |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Grainne 41-80

|
Zaslal: út červen 16, 2009 1:17 pm Předmět: |
|
|
no uz nejakou dobu si rikam ze se musim podivat jestli tu tohle tema je . me se totiz taky strasne vymyva henna, nejen ze barvi vodu a pousti z celych vlasu, ale hlavne u korinku mam treba za 2 tydny barvu dole...pouzivam hennecolor asi 3 roky a driv to bylo lepsi, barva mi skvele drzela. nekdy na podzim jsem si koupila od hennecolor i predmichany preliv, abych si mohla ty korinky dobarvovat.. ale je to divny no. davam citron, caj, kakao atd a horkou vodu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Norsilaen 21-40

|
Zaslal: ne červen 21, 2009 6:42 pm Předmět: |
|
|
používám DM hennu barvu tizián a nemůžu si pomoci, ale už po 2-3 týdnech nahoře dost prosvítá má hnědá přírodní barva. Přitom ji nechávám působit min 5 hodin, přidávám citron a místo vody zalévám červeným vínem.
Když si vlasy umývám, tak ale nepozoruju, že by byla voda zbarvená. Ale prostě po těch několika týdnech už nahoře je to divné a vypadá to divně. Co s tím?
Vím, že DM henna není zrovna nic extra, ale tu jedinou seženu ve svém městě.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|