nadměrné vymývání henny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Barvy a henna
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tyrusqa
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st červen 03, 2009 11:03 am    Předmět: Citovat

skusala som este hnedu dm.teraz sa chystam na hnedu hennecolor a pakistansku. no co som citala o hennecolor,tiez tvrdili ze sa vymyva,no uvidim,este skusim nejake ine znacky a ked sa nepodari,tak sa budem musiet vratit k chemii aj keby som nechcela.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tyrusqa
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st červen 03, 2009 11:07 am    Předmět: Citovat

len to,ze u nas na SR nie je velky vyber tych znaciek.aj hennecolor a pakistansku mi ma znama doniest z anglicka.u nas maju len lush,dm,himalayu a logonu a venitu(o inych neviem).moze byt,ze sa mi to vymyva preto,lebo som vlasy predtym farbila chemiou?
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st červen 03, 2009 11:12 am    Předmět: Citovat

Ja myslim, ze to nemusi byt kvuli te chemii. Takovych bab je tu spousta -stane se, ze henna proste chyta proste hur, nebo vubec. Ackoli s hnedou tenhle problem moc neni Shocked

A michas to s necim? nebo jenom patles ciste rozmichanou hennu na kokos? Zkus tam treba pridat citron/pomeranc+horkou vodu, nechat to den odstat v teple..to by mohlo pomoct Wink
tyrusqa
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st červen 03, 2009 1:42 pm    Předmět: Citovat

mne chyta pekne,po hennovani mam peknu sytu farbu,ale vydrzi mi to len do dalsieho umytia.naposledy som davala citron aj cierny caj ,zaliala vriacou vodou a potom varila este na pare,ako je to v navode pri lush.ty pouzivas aku znacku?
sasanka
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 6:37 pm    Předmět: henna ve fitku:) Citovat

cau holky:) nevím kam to jinam zaradit, souvisí to s vymýváním a zaroven ne:)
henním pravidelně tak rok, neztezuju si:) vlásky se asi o 300% zlepsily...pevnejsi, nelamou se vubec uz, hustsi:)_pri mytí nevidím téct nejaké extra proudy barevné vody, jak hodně lidí píše tady na fóru...

ale mám ten problém, že chodím do fitka a v momente kdy se zacnu potit, tak ten "hennovy zapach" jde fakt citit a po pul roce, kdy si kazdou hodinu ve fitku rikam, neee, nevadi mi to:D...uprimne mi to zacina vadit:D

nemáte někdo radu jak to řešít? (ale henny se nevzdám!)
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 7:48 pm    Předmět: Citovat

sasanka - no, nam to tady vetsinou voni. A asi s tim nic moc neudelas. Ale mohla bys zkusit pridat do smesky nejaky eterak, ale nevim nevim, jestli to prebije tu sennou vuni.
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: út červen 09, 2009 8:34 pm    Předmět: Citovat

Já tu hennovou vůni mám hrozně ráda...a fakt vydrží i několik umytí. Toho se asi nějak nezbavíš, leda hodně vymýt šamponem se silnější vůní.
sasanka
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: st červen 10, 2009 11:41 am    Předmět: Citovat

no já mám hennovou vůni taky ráda, ale začíná mi to fakt vadit, hlavne mi přijde ze se za mnou lidi otačejí co to tak smrdíVery Happy

no, zkusím při příštím hennění přidat treba levaduli, ale kdoví jak to pomužeSmile
Grainne
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: út červen 16, 2009 1:17 pm    Předmět: Citovat

no uz nejakou dobu si rikam ze se musim podivat jestli tu tohle tema je Smile . me se totiz taky strasne vymyva henna, nejen ze barvi vodu a pousti z celych vlasu, ale hlavne u korinku mam treba za 2 tydny barvu dole...pouzivam hennecolor asi 3 roky a driv to bylo lepsi, barva mi skvele drzela. nekdy na podzim jsem si koupila od hennecolor i predmichany preliv, abych si mohla ty korinky dobarvovat.. ale je to divny no. davam citron, caj, kakao atd a horkou vodu.
Norsilaen
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 6:42 pm    Předmět: Citovat

používám DM hennu barvu tizián a nemůžu si pomoci, ale už po 2-3 týdnech nahoře dost prosvítá má hnědá přírodní barva. Přitom ji nechávám působit min 5 hodin, přidávám citron a místo vody zalévám červeným vínem.
Když si vlasy umývám, tak ale nepozoruju, že by byla voda zbarvená. Ale prostě po těch několika týdnech už nahoře je to divné a vypadá to divně. Co s tím?
Vím, že DM henna není zrovna nic extra, ale tu jedinou seženu ve svém městě..
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další

Přejdi na: