|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Ivet >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: po září 14, 2009 6:24 pm Předmět: |
|
|
Nevím, jestli jsem jen dříve nebyla slepá, ale dnes jsem objevila nový Gliss Kur s tonikem pro podporu růstu vlasů. Je takový bílo-fialový, jde o kombinaci šamponu a tonika. Na obalu má sice napsáno, že je to novinka, ale nevím, jestli úplná novinka, nebo jsem ho jen předtím přehlížela. Každopádně složení je skoro stejné jako u Activ F od Schwarzkopfu, obsahuje ještě dvě složky navíc, ale cena je tedy podstatně příjemnější.
Na první pohled jsem neviděla žádný silikon, takže se přiznám, že mě dost láká.
Už jste ho někdo zahlédl nebo dokonce vyzkoušel?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po září 14, 2009 7:22 pm Předmět: |
|
|
Kde, kde?
A nejsou v tom šamponu silikony říkáš?
Ach jo, to jsem si myslela že už mě nic nedostane, ale zas jak moula půjdu a beztak to koupím, když je tam napsané - na podporu růstu.
A ten je daný geneticky, že jo... ale CO KDYBY NÁHODOU  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Ivet >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: po září 14, 2009 9:43 pm Předmět: |
|
|
Viděla jsem ho u Rossmanna, je to Gliss Kur Hair Active regenerační šampon. Opravdu je to asi novinka, neumím sem vložit obrázek, ale vypadá takhle:
http://www.drostra.cz/storemodules/ShowImage.aspx?ProductCode=XO25&UnitRate=1
(obrázek není moc dobrý)
Je jasné, že nikomu vlivem nějakého šamponu nenaroste víc vlasů, než kolik má dáno geneticky, ale mělo by to pomoci zaktivovat ještě zachranitelné, "spící" vlasové kořínky, je proti řídnutí vlasů.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Anathariell 8-20

|
Zaslal: čt září 17, 2009 11:34 am Předmět: |
|
|
No tak po radách od kamarádky jak se ji gliss kur neosvědčil jsem si koupila regenerační masku a bezoplachový kondicionér, zdarma ještě k tomu byl i ten noční sprej.
Po vyzkoušení toho spreje nic moc...Měla jsem vlasy dost vysušené z léta atd. tak mi to možná trochu vyživilo, ale když jsem to nastříkala i u hlavy tak děs. Vlasy na druhý den mastné jak bych je měsíc nemyla.
Teď mám vlasy umyté tou maskou a dala jsem si i kondicionér...sice je mám ještě trochu mokré, ale když po nich přejedu rukou tak mi na ruce zustane takový povlak..jakoby to bylo špatně vymyté mastné nebo nevim...moc se mi to nelíbí teda vlasy po tomhle dost ztěžkly a na dotek nejsou moc příjemné. Jediné plus vidím v tom, že nejsou opravdu tak suché jak byly předtím. Tyhle ty preparáty byly z řady Total repair Pro suché a poškozené vlasy...no asi mi to moc nesedlo..má někdo s touhle řadou zkušenosti? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Xandy 321-600

|
Zaslal: pá září 18, 2009 8:36 am Předmět: |
|
|
ja mam ten bezoplachovy balzam a naprosta spokojenost. Davam ho jen na znicene konce a je paradni. Vcera jsem ho dokonce i nastrikala do henny a fajn, vlasy nejsou tak suche. Mozna, ze jsi to vazne spatne vymyla a toho spreje jsi dala moc. Vyzkousela bych to jeste jednou a zachazela bych s tim opatrne. Taky je mozne, ze ti to nesedlo, ale jak to popisujes, tak to vypada, zes toho dala proste moc  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
bloodQUEEN >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út září 22, 2009 5:44 pm Předmět: |
|
|
Ja som si dnes zrovna vzala ten šampón s 1/3 kúry Oil Nutritive. Nemám jemné vlasy tak dúfam, že mi nesplihnú. V najhoršom prípade ho zmiešam s iným šampónom. Mám v poslednom čase strašne vysušené vlasy (ale pri korienkoch sa mi zmastia stále rovnako rýchlo )
Ozaj obsahuje hneď po vode a penidlách marhuľový olej a ani silikón tam nevidím.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st září 23, 2009 3:51 pm Předmět: |
|
|
Já teď střídám růžový šampon silk gloss a žlutý oil nutritive a naprosto mi to vyhovuje  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
petpis 321-600

|
Zaslal: čt září 24, 2009 9:10 pm Předmět: |
|
|
Před pár měsíci jsem používala nesmývatelný kondicionér proti třepení konečků pro delší a třepící se vlasy, koupila jsem rovnou 2 flaštičky (výhodné v makru ) a použila jen párkrát, protože jediné co bylo dobré, tak vůně, ta byla opravdu i díky aragonovému oleji a bambuckému máslu velmi velmi příjemná. Jinak byly vlasy celkově jak dráty, takové nějak divné a hnusné Zkusím mu dát ještě šanci ... třeba se lecos změnilo a co už s ním  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Sayhaya ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: so září 26, 2009 9:00 am Předmět: |
|
|
Já osobně mám celkově s Gliss Kur dobré zkušenosti. Začala jsem ho používat před pár lety. Nepoužívám jej stále, šampony střídám (mám velkou sbírku ) Ale Gliss kur mi příjde dobrý. A celkem mně potěšilo i zjištění (po těch letech) že neobsahuje silikony  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: so září 26, 2009 10:30 am Předmět: |
|
|
| No nevim, většina věcí od glissu silikony má... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|