|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
DanaJ 161-320

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne březen 07, 2010 8:08 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem vyzkoušela jejich zelený šampon,myslím že máta,nebo něco takového,pak fialový levandulový a do třetice jsem zkusila ten velký půllitrový a všechny jsou výborné,ikdyž bych ráda něco,abych si nemusela mýt hlavu každý den,ale za to ty šampony nemůžou  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Judy 161-320

|
Zaslal: po březen 08, 2010 9:03 am Předmět: |
|
|
| Yves Rocher moc nepoužívám - tato kosmetika se mi zdá moc umělá a parfémovaná. Šampony mají ale dobré - konkrétně mátový Phytum Actif na mastné vlasy mi maximálně vyhovuje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Bílá Pivoňka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po březen 08, 2010 10:32 am Předmět: |
|
|
já nevím jak něco jiné, ale jejich vůně mi přijdou za ty peníze jako umělohmotné cosi. Měla jsem sprcháč a takový průměr. Ale je pravda, že dekorativku jsem nezkoušela, možná bude fajn.
Ještě jsem měla odličovač a štípala mě očka. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po březen 08, 2010 10:57 am Předmět: |
|
|
Já měla heřmánkový kondicioner a nejenom že byl drahý, ale byl úplně k ničemu, musela jsem ho ředit jiným, aby to mělo efekt A ještě mě dráždila ta silná vůně... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
vesper 161-320

|
Zaslal: po květen 17, 2010 11:38 am Předmět: |
|
|
nevite prosim nekdo, zda odlicovac yves rocher s chrpou obsahuje parabeny? cetla jsem na nej chvaly tak bych ho chtela vyzkouset  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***

|
Zaslal: pá květen 28, 2010 7:34 pm Předmět: |
|
|
Koupila jsem si kávový sprcháč a ta vůně je prostě úžasná...  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so květen 29, 2010 10:32 am Předmět: |
|
|
| Meadow napsal: | Koupila jsem si kávový sprcháč a ta vůně je prostě úžasná...  |
Je skvělej,radši jsem nakoupila do zásoby  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 7:20 pm Předmět: |
|
|
nevíte, jaký mají výběr laků na nehty? na netu jich moc nemají...chci si pořídit nějaký netestovaný, takže asi připadá v úvahu tato značka..a 300 za Sante uvalit nechci  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: po červen 21, 2010 8:21 am Předmět: |
|
|
Tak s lakama neporadím, páč je nepoužívám. Kdysi jsem na této kosmetice hodně "ulítávala", což bylo asi způsobené tím, že jsem každý den chodila kolem jejich krámků a ty jejich lákavé obaly mě nikdy nenechaly chladnou
Jinak měla jsem od nich jeden šampon, už tedy nevím který, předpokládám, že už se nevyrábí, protože už je to dlouho. Ale byl to nejhorší šampon, co jsem kdy měla. Oproti tomu odličovač s chrpou byl zese ten nejlepší, ale jestli obsahuje parabeny, to nevím,ale myslím, že asi jo, jejich kosmetika je asi něco jako oriflame, sice používají bylinné výtažky, ale jinak je to chemie.
Teď jsem zkoukla test opalovacích krémů pro děti a YR vyšel kupodivu nejlépe ze všech, daylong baby, který používáme, dopadl skoro nejhůř. Teď jde o to, zda jsou ty spotřebitelské testy důvěryhodné. Nemáte někdo zkušenosti s opalovací kosmeikou YR? Mě přišla vždy taková "chemická", intenzivně naparfémovaná, což mě odrazovalo.... _________________ Zdrav????????? m?????????©ho d?????????Ât???te je nejd??le??it???j??????????? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|