Yves Rocher
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 40, 41, 42  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DanaJ
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2009 3:41 pm    Předmět: Yves Rocher - ostatní výrobky Citovat

Teď jsem koukala na jejich stránky a mají v akci skoro všechnu dekorativní kosmetiku, parfémy a pánskou řadu (kromě Ginseng actif). ..kdybyste chtěli něco k vánocům. Maj i limitovanou edici kazet s parfémem (parfém 50ml, parfém 7,5ml do kabelky a tuhé mýdlo 50g). ..levněji vyjdou jen, co jsem koukala, COMME UNE EVIDENCE, nová SO ELIXIR, TENDRE JASMIN a VOILE D´AMBRE. Ty pánské a s voděnkama vyjdou myslím dráž.
http://www.yves-rocher.cz/
Denynka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2010 8:08 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem vyzkoušela jejich zelený šampon,myslím že máta,nebo něco takového,pak fialový levandulový a do třetice jsem zkusila ten velký půllitrový a všechny jsou výborné,ikdyž bych ráda něco,abych si nemusela mýt hlavu každý den,ale za to ty šampony nemůžou Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judy
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po březen 08, 2010 9:03 am    Předmět: Citovat

Yves Rocher moc nepoužívám - tato kosmetika se mi zdá moc umělá a parfémovaná. Šampony mají ale dobré - konkrétně mátový Phytum Actif na mastné vlasy mi maximálně vyhovuje.
Bílá Pivoňka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po březen 08, 2010 10:32 am    Předmět: Citovat

já nevím jak něco jiné, ale jejich vůně mi přijdou za ty peníze jako umělohmotné cosi. Měla jsem sprcháč a takový průměr. Ale je pravda, že dekorativku jsem nezkoušela, možná bude fajn.
Ještě jsem měla odličovač a štípala mě očka.
barthezka
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: po březen 08, 2010 10:57 am    Předmět: Citovat

Já měla heřmánkový kondicioner a nejenom že byl drahý, ale byl úplně k ničemu, musela jsem ho ředit jiným, aby to mělo efekt Rolling Eyes A ještě mě dráždila ta silná vůně...
vesper
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po květen 17, 2010 11:38 am    Předmět: Citovat

nevite prosim nekdo, zda odlicovac yves rocher s chrpou obsahuje parabeny? cetla jsem na nej chvaly tak bych ho chtela vyzkouset Smile
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: pá květen 28, 2010 7:34 pm    Předmět: Citovat

Koupila jsem si kávový sprcháč a ta vůně je prostě úžasná... Embarassed
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so květen 29, 2010 10:32 am    Předmět: Citovat

Meadow napsal:
Koupila jsem si kávový sprcháč a ta vůně je prostě úžasná... Embarassed

Je skvělej,radši jsem nakoupila do zásoby Very Happy
porcelainswan
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 7:20 pm    Předmět: Citovat

nevíte, jaký mají výběr laků na nehty? na netu jich moc nemají...chci si pořídit nějaký netestovaný, takže asi připadá v úvahu tato značka..a 300 za Sante uvalit nechci Confused
Káťa
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 8:21 am    Předmět: Citovat

Tak s lakama neporadím, páč je nepoužívám. Kdysi jsem na této kosmetice hodně "ulítávala", což bylo asi způsobené tím, že jsem každý den chodila kolem jejich krámků a ty jejich lákavé obaly mě nikdy nenechaly chladnou Laughing
Jinak měla jsem od nich jeden šampon, už tedy nevím který, předpokládám, že už se nevyrábí, protože už je to dlouho. Ale byl to nejhorší šampon, co jsem kdy měla. Oproti tomu odličovač s chrpou byl zese ten nejlepší, ale jestli obsahuje parabeny, to nevím,ale myslím, že asi jo, jejich kosmetika je asi něco jako oriflame, sice používají bylinné výtažky, ale jinak je to chemie.
Teď jsem zkoukla test opalovacích krémů pro děti a YR vyšel kupodivu nejlépe ze všech, daylong baby, který používáme, dopadl skoro nejhůř. Teď jde o to, zda jsou ty spotřebitelské testy důvěryhodné. Nemáte někdo zkušenosti s opalovací kosmeikou YR? Mě přišla vždy taková "chemická", intenzivně naparfémovaná, což mě odrazovalo....
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 40, 41, 42  Další

Přejdi na: