|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st červen 23, 2010 5:55 pm Předmět: |
|
|
lak jsem zakoupila, přesně barvičku jakou jsem hledala, jak vyzkouším, dám vědět. Hned jsem se zaregistrovala, protože je to opravdu výhodné a dostala jako dárek "ekologickou" tašku (hlavně, že je vyrobená z nějakého umělého materiálu), ale nevadí, je to milé a tašku jsem dala mamce, protože se mi k ničemu nehodí. šampon bych si tam nekoupila, používám přírodní, ale na co si tam zajdu je asi voňavka...cena-množství mi přijde docela solidní cena a hlavně mají HCS, takže super, snad mi nějaká zavoní. a ještě uplatním spoustu slev. a dostala slevu do jejich kosmetického salonu, či čeho:-) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st červen 23, 2010 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Možná už jsem to psala, už léta používám mycí gel na obličej a tonizační vodu Calmille. Někdy mě nadchne něco jiného od konkurence, během pár dní se osypu a pokorně se vrátím k dlouhým lahvičkám s heřmánkovým květem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: čt červen 24, 2010 8:35 am Předmět: |
|
|
máte někdo zkušenosti s tou řadou BIO? je sice dražší...ale dost si potrpím na nějaký certifikát, když už to mám patlat na kůži. má EcoCert. popř. jestli někdo něco máte doma, jestli by jste sem prosím přepsali složení. díky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt červen 24, 2010 10:39 am Předmět: |
|
|
| Ta se žlutým nebo fialovým uzávěrem ? Měla jsem sadu miniaturek a odličovací mléko. Hrozně to páchne (nesnáším geranium a ylang) a měla jsem z toho mastnou pleť a akné. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: čt červen 24, 2010 10:48 am Předmět: |
|
|
| Nicole napsal: | | Ta se žlutým nebo fialovým uzávěrem ? Měla jsem sadu miniaturek a odličovací mléko. Hrozně to páchne (nesnáším geranium a ylang) a měla jsem z toho mastnou pleť a akné. |
tak geránii zrovna miluju pokukuju po tělovém mléku a denní pleťové vodě, ta má žlutý vršek. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: ne červenec 04, 2010 1:40 pm Předmět: |
|
|
tak jsem si dnes vybrala vůni...šeřík!!! to je opravdu vůně šeříku...jako kdybych k němu čichala, žádná vzdálená vůně..k nákupu jsem dostala zadarmo arnikový krém na ruce-ten asi někomu dám, neboť je to samá chemie, a po namazání jsem měla na ruce povlak, který mi chemické krémy dělají. ale jeho vůně mi připomněla dětství, tak mi voněla mamka, takže kdoví, čím se mazala  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Clarett 8-20

|
Zaslal: čt září 30, 2010 8:11 am Předmět: |
|
|
| weronica.highs napsal: | Tak já sem taky napíšu svůj skromný názor Yves Rocher znám už také řadu let a asi před 4 lety tam mamka začala pracovat-jako kosmetička, takže mi ty věci od nich někdy nosí a můžu říct, že šampóny od nich mi přijdou opravdu skvělé. Krásně voní,vlasy jsem po nich nikdy neměla suché nebo krepaté a pokožka mě nikdy nesvědila-s vyjímkou takových těch sprchových gelech a vlasových gelech v jednom,ty mi moc nevyhovují. Úžasné je,že hodně z nich je bez silikonů. Je pravda,že od Yves Rocher používám i dekorativní kosmetiku a vážně mi moc vyhovuje  |
To jsem hrozně ráda, že máš takové dobré zkušenosti právě s tímhle šamponem. Já jsem ho teď dostala k narozeninám - je to phytum reflets, šampon s chininem pro kaštanové vlasy. Nemáš s tím nějaké zkušenosti? Já totiž vůbec netuším, co to bude dělat, jestli si tím nezničím vlasy a tak. Píše se tady - "tento šampon přirozeně tónuje vlasy a díky výtažku s chinovníku červeného jim dodává hnědočervený, kaštanový lesk." Co myslíš? Nechci na vlasy žádnou chemii.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt září 30, 2010 9:35 am Předmět: |
|
|
Mají novou řadu na vlasy všeho typu. Prý bez silikonů a parabenů. Kdo to zkusí první ?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
karas.Martinka 161-320

|
Zaslal: čt září 30, 2010 9:55 am Předmět: |
|
|
| porcelainswan napsal: | tak jsem si dnes vybrala vůni...šeřík!!! to je opravdu vůně šeříku...jako kdybych k němu čichala, žádná vzdálená vůně..k nákupu jsem dostala zadarmo arnikový krém na ruce-ten asi někomu dám, neboť je to samá chemie, a po namazání jsem měla na ruce povlak, který mi chemické krémy dělají. ale jeho vůně mi připomněla dětství, tak mi voněla mamka, takže kdoví, čím se mazala  |
tu jsem očuchávala u sestřenky a vážně voní nááádherně!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Souxie 8-20

|
Zaslal: čt září 30, 2010 7:07 pm Předmět: |
|
|
| Nicole napsal: | Mají novou řadu na vlasy všeho typu. Prý bez silikonů a parabenů. Kdo to zkusí první ?  |
Tak jsem dnes neodolala a koupila si ten balzám na suché vlasy Nutrition, tak uvidíme, co s mými vlasy udělá  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|