Yves Rocher
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 40, 41, 42  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
porcelainswan
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st červen 23, 2010 5:55 pm    Předmět: Citovat

lak jsem zakoupila, přesně barvičku jakou jsem hledala, jak vyzkouším, dám vědět. Hned jsem se zaregistrovala, protože je to opravdu výhodné Laughing a dostala jako dárek "ekologickou" tašku (hlavně, že je vyrobená z nějakého umělého materiálu), ale nevadí, je to milé a tašku jsem dala mamce, protože se mi k ničemu nehodí. šampon bych si tam nekoupila, používám přírodní, ale na co si tam zajdu je asi voňavka...cena-množství mi přijde docela solidní cena a hlavně mají HCS, takže super, snad mi nějaká zavoní. a ještě uplatním spoustu slev. Smile a dostala slevu do jejich kosmetického salonu, či čeho:-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nicole
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st červen 23, 2010 8:59 pm    Předmět: Citovat

Možná už jsem to psala, už léta používám mycí gel na obličej a tonizační vodu Calmille. Někdy mě nadchne něco jiného od konkurence, během pár dní se osypu a pokorně se vrátím k dlouhým lahvičkám s heřmánkovým květem.
porcelainswan
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 8:35 am    Předmět: Citovat

máte někdo zkušenosti s tou řadou BIO? je sice dražší...ale dost si potrpím na nějaký certifikát, když už to mám patlat na kůži. má EcoCert. popř. jestli někdo něco máte doma, jestli by jste sem prosím přepsali složení. díky Smile
Nicole
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 10:39 am    Předmět: Citovat

Ta se žlutým nebo fialovým uzávěrem ? Měla jsem sadu miniaturek a odličovací mléko. Hrozně to páchne (nesnáším geranium a ylang) a měla jsem z toho mastnou pleť a akné.
porcelainswan
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt červen 24, 2010 10:48 am    Předmět: Citovat

Nicole napsal:
Ta se žlutým nebo fialovým uzávěrem ? Měla jsem sadu miniaturek a odličovací mléko. Hrozně to páchne (nesnáším geranium a ylang) a měla jsem z toho mastnou pleť a akné.

tak geránii zrovna miluju Laughing pokukuju po tělovém mléku a denní pleťové vodě, ta má žlutý vršek.
porcelainswan
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne červenec 04, 2010 1:40 pm    Předmět: Citovat

tak jsem si dnes vybrala vůni...šeřík!!! to je opravdu vůně šeříku...jako kdybych k němu čichala, žádná vzdálená vůně..k nákupu jsem dostala zadarmo arnikový krém na ruce-ten asi někomu dám, neboť je to samá chemie, a po namazání jsem měla na ruce povlak, který mi chemické krémy dělají. ale jeho vůně mi připomněla dětství, tak mi voněla mamka, takže kdoví, čím se mazala Smile
Clarett
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: čt září 30, 2010 8:11 am    Předmět: Citovat

weronica.highs napsal:
Tak já sem taky napíšu svůj skromný názor Smile Yves Rocher znám už také řadu let a asi před 4 lety tam mamka začala pracovat-jako kosmetička, takže mi ty věci od nich někdy nosí a můžu říct, že šampóny od nich mi přijdou opravdu skvělé. Krásně voní,vlasy jsem po nich nikdy neměla suché nebo krepaté a pokožka mě nikdy nesvědila-s vyjímkou takových těch sprchových gelech a vlasových gelech v jednom,ty mi moc nevyhovují. Úžasné je,že hodně z nich je bez silikonů. Je pravda,že od Yves Rocher používám i dekorativní kosmetiku a vážně mi moc vyhovuje Smile

To jsem hrozně ráda, že máš takové dobré zkušenosti právě s tímhle šamponem. Já jsem ho teď dostala k narozeninám - je to phytum reflets, šampon s chininem pro kaštanové vlasy. Nemáš s tím nějaké zkušenosti? Já totiž vůbec netuším, co to bude dělat, jestli si tím nezničím vlasy a tak. Píše se tady - "tento šampon přirozeně tónuje vlasy a díky výtažku s chinovníku červeného jim dodává hnědočervený, kaštanový lesk." Co myslíš? Nechci na vlasy žádnou chemii. Very Happy
Nicole
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt září 30, 2010 9:35 am    Předmět: Citovat

Mají novou řadu na vlasy všeho typu. Prý bez silikonů a parabenů. Kdo to zkusí první ? Wink
karas.Martinka
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt září 30, 2010 9:55 am    Předmět: Citovat

porcelainswan napsal:
tak jsem si dnes vybrala vůni...šeřík!!! to je opravdu vůně šeříku...jako kdybych k němu čichala, žádná vzdálená vůně..k nákupu jsem dostala zadarmo arnikový krém na ruce-ten asi někomu dám, neboť je to samá chemie, a po namazání jsem měla na ruce povlak, který mi chemické krémy dělají. ale jeho vůně mi připomněla dětství, tak mi voněla mamka, takže kdoví, čím se mazala Smile

tu jsem očuchávala u sestřenky a vážně voní nááádherně! Shocked
Souxie
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: čt září 30, 2010 7:07 pm    Předmět: Citovat

Nicole napsal:
Mají novou řadu na vlasy všeho typu. Prý bez silikonů a parabenů. Kdo to zkusí první ? Wink

Tak jsem dnes neodolala a koupila si ten balzám na suché vlasy Nutrition, tak uvidíme, co s mými vlasy udělá Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 40, 41, 42  Další

Přejdi na: