Yves Rocher
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 40, 41, 42  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
porcelainswan
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt září 30, 2010 7:08 pm    Předmět: Citovat

Souxie napsal:
Nicole napsal:
Mají novou řadu na vlasy všeho typu. Prý bez silikonů a parabenů. Kdo to zkusí první ? Wink

Tak jsem dnes neodolala a koupila si ten balzám na suché vlasy Nutrition, tak uvidíme, co s mými vlasy udělá Smile

nechce se ti sem přepsat složení? ehm? Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Souxie
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: čt září 30, 2010 7:17 pm    Předmět: Citovat

porcelainswan napsal:
Souxie napsal:
Nicole napsal:
Mají novou řadu na vlasy všeho typu. Prý bez silikonů a parabenů. Kdo to zkusí první ? Wink

Tak jsem dnes neodolala a koupila si ten balzám na suché vlasy Nutrition, tak uvidíme, co s mými vlasy udělá Smile

nechce se ti sem přepsat složení? ehm? Smile

Warum nicht Very Happy

Aqua, Behenyl alcohol, Distearofylethyl, Hydroxyethylmonium, Methosulfate, Dicaprylyl Carbonate, Polyquaternium - 37, Cetearyl alcohol, Parfum, Sodium benzoate, Prunus amygdalus dulcis, /sweet almond/ oil, avena sativa kernel, /oat/ flour, decyl glucoside, dicapsyl ether, guar hydroxypropyltrimonium chloride, glyceryl oleate, amyl cinnamal, citric acid, linalool, salicylic acid, hexyl cinnamal, butylfenyl, methylpropional, cinnamyl alcohol

UFf Very Happy
porcelainswan
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt září 30, 2010 7:24 pm    Předmět: Citovat

děkuji mockrát!
Souxie
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: čt září 30, 2010 7:25 pm    Předmět: Citovat

porcelainswan napsal:
děkuji mockrát!

Když už jsem se tak snažila .. copak se z toho složení dá vyvěštit? Very Happy
Adluska
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá říjen 01, 2010 8:47 am    Předmět: Citovat

karas.Martinka napsal:
porcelainswan napsal:
tak jsem si dnes vybrala vůni...šeřík!!! to je opravdu vůně šeříku...jako kdybych k němu čichala, žádná vzdálená vůně..k nákupu jsem dostala zadarmo arnikový krém na ruce-ten asi někomu dám, neboť je to samá chemie, a po namazání jsem měla na ruce povlak, který mi chemické krémy dělají. ale jeho vůně mi připomněla dětství, tak mi voněla mamka, takže kdoví, čím se mazala Smile

tu jsem očuchávala u sestřenky a vážně voní nááádherně! Shocked

Tohle mi nedělejte, když nemám finance na zbytečné rozhazování Sad
porcelainswan
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá říjen 01, 2010 9:04 am    Předmět: Citovat

Adluska napsal:
karas.Martinka napsal:
porcelainswan napsal:
tak jsem si dnes vybrala vůni...šeřík!!! to je opravdu vůně šeříku...jako kdybych k němu čichala, žádná vzdálená vůně..k nákupu jsem dostala zadarmo arnikový krém na ruce-ten asi někomu dám, neboť je to samá chemie, a po namazání jsem měla na ruce povlak, který mi chemické krémy dělají. ale jeho vůně mi připomněla dětství, tak mi voněla mamka, takže kdoví, čím se mazala Smile

no jako voňavka je fakt levný..myslím, že jsem za něj nedala ani 300kč...a množství je obrovské (lahvičku nemám zrovna u sebe, tak obsah neřeknu), takže mi vydrží asi strašně dlouho...jó, šeřík...božská vůně Laughing
Decapitated
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: pá říjen 01, 2010 9:18 am    Předmět: Citovat

porcelainswan napsal:
Adluska napsal:
karas.Martinka napsal:
porcelainswan napsal:

no jako voňavka je fakt levný..myslím, že jsem za něj nedala ani 300kč...a množství je obrovské (lahvičku nemám zrovna u sebe, tak obsah neřeknu), takže mi vydrží asi strašně dlouho...jó, šeřík...božská vůně Laughing

naucila som sa nove ceske slovo! to sa mi uz dlho nestalo Laughing šeřík = orgován, to som nevedela, co je asi dost hanba, ale tesim sa ze uz to viem haha Laughing Laughing
porcelainswan
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá říjen 01, 2010 9:21 am    Předmět: Citovat

týjo, a já se něco přiučila slovensky Very Happy díky Very Happy
Souxie
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2010 12:27 pm    Předmět: Zkouška kondicionéru Citovat

Jsem s ním relativně spokojená. Velmi pozitivní je, že už mi pravá půlka hlavy nedredatí a já ji mohu rozčesat bez toho, aniž bych si půlku vlasů vytrhala, ale kdo ví, jestli je to tímhle kondicionérem, nebo také kůrou od Alverde Smile
Každopádně je ten kondiš docela silný, nesmí se to s množstvím přehánět, jak se mi jednou povedlo. Takové jakoby nasáklé vlasy podivnou směsicí mastnosty a bůhvíčeho, jsem ještě v životě neměla. Posledně jsem si ho dala mnohem míň a nechala působit kratší dobu a nic podobného se naštěstí neopakovalo.

Na vychvalování do nebe to nebude, ale nadávat na něj taky nemůžu Very Happy
Lalaith
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2010 3:48 pm    Předmět: Citovat

Chválím deodoranty a antiperspiranty - mám zelený čaj a dnes jsem ještě přikoupila limetkový, ale je to ten nejlepší, jaký jsem kdy měla! Hezky voní, neosypávám se po něm a přijde mi, že vážně funguje - teda, pocení nijak extra neomezí, ale člověk, když se zpotí, tak vážně nesmrdí (pač některé klasické když se tak nějak smíchali s potem, tak to nevonělo, ale spíš smrdělo...) Jsem spokojená a odhodlaná všechny ostatní, co doma mám, vzít a zahodit (kromě krystalu...) Doporučuju! (a všechny vůně mají vážně pěkné a takové čisté, přírodní...)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 40, 41, 42  Další

Přejdi na: