|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
porcelainswan >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt září 30, 2010 7:08 pm Předmět: |
|
|
| Souxie napsal: | | Nicole napsal: | Mají novou řadu na vlasy všeho typu. Prý bez silikonů a parabenů. Kdo to zkusí první ?  |
Tak jsem dnes neodolala a koupila si ten balzám na suché vlasy Nutrition, tak uvidíme, co s mými vlasy udělá  |
nechce se ti sem přepsat složení? ehm?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Souxie 8-20

|
Zaslal: čt září 30, 2010 7:17 pm Předmět: |
|
|
| porcelainswan napsal: | | Souxie napsal: | | Nicole napsal: | Mají novou řadu na vlasy všeho typu. Prý bez silikonů a parabenů. Kdo to zkusí první ?  |
Tak jsem dnes neodolala a koupila si ten balzám na suché vlasy Nutrition, tak uvidíme, co s mými vlasy udělá  |
nechce se ti sem přepsat složení? ehm?  |
Warum nicht
Aqua, Behenyl alcohol, Distearofylethyl, Hydroxyethylmonium, Methosulfate, Dicaprylyl Carbonate, Polyquaternium - 37, Cetearyl alcohol, Parfum, Sodium benzoate, Prunus amygdalus dulcis, /sweet almond/ oil, avena sativa kernel, /oat/ flour, decyl glucoside, dicapsyl ether, guar hydroxypropyltrimonium chloride, glyceryl oleate, amyl cinnamal, citric acid, linalool, salicylic acid, hexyl cinnamal, butylfenyl, methylpropional, cinnamyl alcohol
UFf  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: čt září 30, 2010 7:24 pm Předmět: |
|
|
| děkuji mockrát! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Souxie 8-20

|
Zaslal: čt září 30, 2010 7:25 pm Předmět: |
|
|
| porcelainswan napsal: | | děkuji mockrát! |
Když už jsem se tak snažila .. copak se z toho složení dá vyvěštit?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Adluska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá říjen 01, 2010 8:47 am Předmět: |
|
|
| karas.Martinka napsal: | | porcelainswan napsal: | tak jsem si dnes vybrala vůni...šeřík!!! to je opravdu vůně šeříku...jako kdybych k němu čichala, žádná vzdálená vůně..k nákupu jsem dostala zadarmo arnikový krém na ruce-ten asi někomu dám, neboť je to samá chemie, a po namazání jsem měla na ruce povlak, který mi chemické krémy dělají. ale jeho vůně mi připomněla dětství, tak mi voněla mamka, takže kdoví, čím se mazala  |
tu jsem očuchávala u sestřenky a vážně voní nááádherně!  |
Tohle mi nedělejte, když nemám finance na zbytečné rozhazování  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: pá říjen 01, 2010 9:04 am Předmět: |
|
|
| Adluska napsal: | | karas.Martinka napsal: | | porcelainswan napsal: | tak jsem si dnes vybrala vůni...šeřík!!! to je opravdu vůně šeříku...jako kdybych k němu čichala, žádná vzdálená vůně..k nákupu jsem dostala zadarmo arnikový krém na ruce-ten asi někomu dám, neboť je to samá chemie, a po namazání jsem měla na ruce povlak, který mi chemické krémy dělají. ale jeho vůně mi připomněla dětství, tak mi voněla mamka, takže kdoví, čím se mazala  |
no jako voňavka je fakt levný..myslím, že jsem za něj nedala ani 300kč...a množství je obrovské (lahvičku nemám zrovna u sebe, tak obsah neřeknu), takže mi vydrží asi strašně dlouho...jó, šeřík...božská vůně  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Decapitated 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: pá říjen 01, 2010 9:18 am Předmět: |
|
|
| porcelainswan napsal: | | Adluska napsal: | | karas.Martinka napsal: | | porcelainswan napsal: | tak jsem si dnes vybrala vůni...šeřík!!! to je opravdu vůně šeříku...jako kdybych k němu čichala, žádná vzdálená vůně..k nákupu jsem dostala zadarmo arnikový krém na ruce-ten asi někomu dám, neboť je to samá chemie, a po namazání jsem měla na ruce povlak, který mi chemické krémy dělají. ale jeho vůně mi připomněla dětství, tak mi voněla mamka, takže kdoví, čím se mazala  |
no jako voňavka je fakt levný..myslím, že jsem za něj nedala ani 300kč...a množství je obrovské (lahvičku nemám zrovna u sebe, tak obsah neřeknu), takže mi vydrží asi strašně dlouho...jó, šeřík...božská vůně  |
naucila som sa nove ceske slovo! to sa mi uz dlho nestalo šeřík = orgován, to som nevedela, co je asi dost hanba, ale tesim sa ze uz to viem haha  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: pá říjen 01, 2010 9:21 am Předmět: |
|
|
týjo, a já se něco přiučila slovensky díky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Souxie 8-20

|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 12:27 pm Předmět: Zkouška kondicionéru |
|
|
Jsem s ním relativně spokojená. Velmi pozitivní je, že už mi pravá půlka hlavy nedredatí a já ji mohu rozčesat bez toho, aniž bych si půlku vlasů vytrhala, ale kdo ví, jestli je to tímhle kondicionérem, nebo také kůrou od Alverde
Každopádně je ten kondiš docela silný, nesmí se to s množstvím přehánět, jak se mi jednou povedlo. Takové jakoby nasáklé vlasy podivnou směsicí mastnosty a bůhvíčeho, jsem ještě v životě neměla. Posledně jsem si ho dala mnohem míň a nechala působit kratší dobu a nic podobného se naštěstí neopakovalo.
Na vychvalování do nebe to nebude, ale nadávat na něj taky nemůžu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 3:48 pm Předmět: |
|
|
| Chválím deodoranty a antiperspiranty - mám zelený čaj a dnes jsem ještě přikoupila limetkový, ale je to ten nejlepší, jaký jsem kdy měla! Hezky voní, neosypávám se po něm a přijde mi, že vážně funguje - teda, pocení nijak extra neomezí, ale člověk, když se zpotí, tak vážně nesmrdí (pač některé klasické když se tak nějak smíchali s potem, tak to nevonělo, ale spíš smrdělo...) Jsem spokojená a odhodlaná všechny ostatní, co doma mám, vzít a zahodit (kromě krystalu...) Doporučuju! (a všechny vůně mají vážně pěkné a takové čisté, přírodní...) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|