Yves Rocher
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 40, 41, 42  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Decapitated
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2010 5:42 pm    Předmět: Citovat

http://www.yves-rocher.co.uk/shop_app_GB/app_GB/jms.jsp?_JMS_FLOW_ID_=2&_JMS_FLOW_NAME_=Main_JFLNUM_2&nav=product&familyNodeId=4&subFamId=0&lineNodeId=6&articleNo=00368&page=product

pozrite! toto je nejaka novinka, ze sampon pre lahke rozcesavanie, mate ho niekto? som zvedava na zlozenie a neviem nikde nic najst...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Decapitated

PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2010 5:54 pm    Předmět: Citovat

Lalaith napsal:
Chválím deodoranty a antiperspiranty - mám zelený čaj a dnes jsem ještě přikoupila limetkový, ale je to ten nejlepší, jaký jsem kdy měla! Hezky voní, neosypávám se po něm a přijde mi, že vážně funguje - teda, pocení nijak extra neomezí, ale člověk, když se zpotí, tak vážně nesmrdí (pač některé klasické když se tak nějak smíchali s potem, tak to nevonělo, ale spíš smrdělo...) Jsem spokojená a odhodlaná všechny ostatní, co doma mám, vzít a zahodit (kromě krystalu...) Doporučuju! (a všechny vůně mají vážně pěkné a takové čisté, přírodní...)

a co tie vsetky "skodlive latky" ktore sa spominaju pri deodorantoch? su tam?
girl.or.element
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2010 6:14 pm    Předmět: Citovat

takže v šamponech od týhle firmy nejsou silikony? Smile to by mohlo bejt fajn, celkem bych je i vyzkoušela Smile
Lalaith
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2010 6:20 pm    Předmět: Citovat

Jo tak nevím, co všechno by mělo být škodlivé... Myslíš ty sloučeniny hliníku? Přepíšu ti složení...
Aqua, Aluminium Chlorohydrate (to je asi ta škodlivina, že...), PPG-15, Stearyl ether, Hammamelis Virginiana Water, Steareth-2, Steareth-20, Parfum, Limonene, Citral, Linalool, Geraniol
Decapitated

PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2010 6:25 pm    Předmět: Citovat

Lalaith napsal:
Jo tak nevím, co všechno by mělo být škodlivé... Myslíš ty sloučeniny hliníku? Přepíšu ti složení...
Aqua, Aluminium Chlorohydrate (to je asi ta škodlivina, že...), PPG-15, Stearyl ether, Hammamelis Virginiana Water, Steareth-2, Steareth-20, Parfum, Limonene, Citral, Linalool, Geraniol

no myslim, ze tie zluceniny hliniku vraj sposobuju neprijemnosti, ale co a preco tak to presne neviem, mozno su to len dohady... a deodoranty od znaciek prirodnej kozmetiky by teda nic s hlinikom mat nemali, nie?
Paola
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: ne říjen 17, 2010 9:47 pm    Předmět: Citovat

Ja som v nasej predajni Yves Rocher objavila sampon s chinonovnikom, tzv, quinquinou, a musim usudit, ze je to zatial jeden s najlepsich samponov, aky som mala. Krasne sa nanasa, optimalne peni, na vlasoch mam krasne a dost vyrazne cervene odlesky (co len ozivi tu vymyvajucu sa hnedu) a krasne vonia. Dnes rano som si s nim umyla vlasy, poobede sme boli v kaviarni, kde sa fajci a vona samponu vazne prebija ten cigaretovy puch. Vlasy su prijemne na dotyk, nadychane a zaroven hladke ako po maske. Nerobi mi ziadne lupiny. Som zvedava, ako dlho mu to vydrzi, ale po vsetkych doterajsich pokusoch je vaznym kandidatom TOP sampon.
Sendys
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: so říjen 23, 2010 8:43 pm    Předmět: Citovat

Chci se podělit o zkušenost s jejich novými přírodními šampóny bez silikonu.
Koupila jsem si:
šampón pro lesklé vlasy - určený je pro normalní vlasy, ale vlasy jsem měla
druhý den po umytí hodně mastné a zplihle.
Po cca sedmi umytí jsem ho darovala mámě.
Krásně, ale voní.
cena 79,-Kč
Expresní maska pro lesklé vlasy - krásně voní. Zatím nevidím cca po měsíci
žádné výrazne zlepšení. Znovu už asi
bohužel nekoupím.
cena - 189,-Kč
Malinový ocet pro lesklé vlasy- Nanaší se po umytí vlasů, též pro zvýšení
lesku. Nádherně voní a vydrží mi určitě
dlouho, stačí pár kapek. Jsem s ním moc
spokojená a určitě koupím znovu.
cena 169,-Kč
girl.or.element
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st listopad 03, 2010 5:28 pm    Předmět: Citovat

tak jsem dneska utratila asi 600 v tomhle krámku Sad prostě jsem neodolala, kor když mě paní zavedla k nějáký řadě bez silikonů. tak mám doma:
Malinový ocet na vlasy - strašně krásně vonííí Smile
potom nějákou Expresní výživovou masku na suché vlasy, je v tom hlavně nějákej oves nebo co Very Happy
a Opravný balzám na konečky - nanáší se do suchých nebo vlhkých vlasů jenom do konekčů prý, a má pomoci proti třepení a lámání...
no, namlsaná jsem dost a cvelkem lituju, že jsem s včera umyla hlavu a budu muset čekat až na další mytí Very Happy
Denynka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po listopad 15, 2010 11:46 am    Předmět: Citovat

Holky asi to sem nepatří, ale koupili jsme si s přítelem oba šampon na mastné vlasy a kondicionér na suché z téhle řady: http://www.yves-rocher.cz/rostlinna_pece_o_vlasy oboum nám nevyhovuje, ráda to někomu za pár korun pošlu dál. Je to 2x šampon s mátou tuším a 2x kondicionér na suché vlasy
Chatny
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po listopad 15, 2010 1:56 pm    Předmět: Citovat

girl.or.element napsal:
tak jsem dneska utratila asi 600 v tomhle krámku Sad prostě jsem neodolala, kor když mě paní zavedla k nějáký řadě bez silikonů. tak mám doma:
Malinový ocet na vlasy - strašně krásně vonííí Smile
potom nějákou Expresní výživovou masku na suché vlasy, je v tom hlavně nějákej oves nebo co Very Happy
a Opravný balzám na konečky - nanáší se do suchých nebo vlhkých vlasů jenom do konekčů prý, a má pomoci proti třepení a lámání...
no, namlsaná jsem dost a cvelkem lituju, že jsem s včera umyla hlavu a budu muset čekat až na další mytí Very Happy

Můžeš udělat recenzi prosím? Vše co sis koupila, mě docela láká...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 40, 41, 42  Další

Přejdi na: