|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Ivet >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: út leden 05, 2010 12:59 pm Předmět: |
|
|
Zkoušel jste někdo fialovo-bílý Gliss Kur se sérem pro podporu růstu vlasů? Už jsem se tu o něm zmiňovala, chtěla jsem jen dodat, že podle vůně mi hodně připomínal šampon Activ F od Schwarzkopfu, podnikla jsem pátrací akci a zjistila, že má opravdu stejné složení (možná s úplně minimálními rozdíly), je to takový malý podvod pro ty, kteří ještě nejsou na DV a nestudují složení. Takže kdybyste někdo chtěl zkoušet Activ F, můžete klidně sáhnout po Gliss Kuru, vyjde vás to mnohem levněji.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: út leden 05, 2010 3:01 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem namlsaná na ty řady od gliss kuru - oranžová a tmavorůžová. Mám doma zásobu všeho na rok dopředu, ale až se zásoby ztenčí, asi půjdu do toho růžovýho, šampon mi v drogerce úžasně voněl- sladce jako jahody nebo lesní směs a to já ráda  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út leden 05, 2010 3:51 pm Předmět: |
|
|
Xandy: Jo, zkoušela jsem ho včera večer a dneska ráno - super... Vlasy se skvěle rozčesávaly a vůbec, konečky vypadaly jako vlasy a ne jako nějaké otřepané rousy. A zase se mi začly kroutit jako dřív S olejema to vidím podobně, půjdou z domu... Na kokosovém uvařím a jojobový na obličej... a basta... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: út leden 05, 2010 7:19 pm Předmět: |
|
|
Když koukám na web Gliss Kuru, tak tam mají mezi novinkami verzi Absolut repair v light verzi, což si myslím je docela fajn věc, pokud někomu repair péče zatěžují vlásky
http://www.glisskur.at/index.php?id=57 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Slavuš 21-40

|
Zaslal: út leden 05, 2010 7:23 pm Předmět: |
|
|
| barthezka napsal: | | Absolut repair v light verzi | Super. Tak na ten se těším . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Sim ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: st leden 06, 2010 10:38 am Předmět: |
|
|
| Holky, prosím vás, vy ty spreje (ať už růžový, oranžový atd.) stříkáte i na suché vlasy, nezůstávájí po tom slepené, nebo se to vstřebá? Nebo to dáváte jen po umytí na vlhké? děkuju |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Chatny >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st leden 06, 2010 11:29 am Předmět: |
|
|
Dávám kdykoliv si vzpomenu, hlavně před česáním, ale lepší mi přijde zasucha. Slepování jsem si nevšimla u Gliss Kuru, to u Elsévu jo, se mi lepí ruce k sobě vždycky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: st leden 06, 2010 12:52 pm Předmět: |
|
|
Já to stříkám na suchý i na mokrý...někdy třeba jen abych uhladila vlasy a provoněla pro mě je to dost univerzální věc, nejen kondicionér  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st leden 06, 2010 12:56 pm Předmět: |
|
|
| Já na vlhké po umytí, zdá se mi že se to líp vsákne, ale to soudím podle svých vlasů. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Lalaith >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st leden 06, 2010 3:31 pm Předmět: |
|
|
Já taky stříkám na suchý i na mokrý... je to v pohodě, krásně se to vsákne, nebo to uschne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|