Yves Rocher
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 40, 41, 42  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sayhaya
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: pá únor 18, 2011 11:46 am    Předmět: Citovat

Tak jsem si před pár dny udělala radost a koupila jsem si šampón z řady Hamamélis a to přímo "Jemný šampon s výtažkem z vilínu"
(tady na odkaze: http://www.yves-rocher.cz/hygiena/hamamelis/jemny_sampon_s_vytazkem_z_vilinu)

Musím říct, že je opravdu výborný, překvapil mně jak je šetrný, trochu mi připomněl koňský šampon, který jsem také vyzkoušela před časem Laughing
Každopádně, kdo má jemné vlasy, doporučuji. Překvapilo mně, že den po umytí jsem neměla vlasy splihlé a nebo mastné, jak se mi občas stávalo. Ba naopak. Vypadaly stále pěkně, skoro jako čersvě umyté Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 8:16 pm    Předmět: Citovat

Taky mám vilínový šampon, je hrozně jemňounký Smile Myje dobře, jsem s ním spokojená, jenom mi po něm rychleji plihnou vlasy, už tak dost zplihlé Very Happy
Ale jinak je fajn, hlavně jsem ráda, že mě po něm nesvědí hlava. Používám teď ještě s konopným šamponem od Herbavery právě jenom tento a konečně mě hlava nekouše. Doufám že to vydrží Smile
Caithlin
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2011 8:39 pm    Předmět: Citovat

Minulý týden jsem otestovala kopřivový a vlasy u vrchu hlavy celkem pěkné a měkké, ale délky (ač je nešamponuju) přesušené...takže asi nic pro mě Smile
Adluska
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá březen 18, 2011 1:22 pm    Předmět: Citovat

Já mám teď tenhle na suché vlasy http://www.yves-rocher.cz/vyzivujici_sampon_na_suche_vlasy a dobrý. Včera jsem si dala masku z kokosového oleje a umyla a vlásky pěkný, netvářej se roztřepeně, ale přitom nejsou umaštěný. A nesvědí mě po něm hlava Wink
Slavuš
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 8:01 pm    Předmět: Citovat

Tak vyživující šampon na suché vlasy mám doma taky Smile . Brala jsem ho hlavně kvůli té hezké vůni Smile , ale musím uznat, že je docela příjemný. Dělá krásně jemňoučké vlasy.. Ani si po něm nemusím dávát nic na rozčesávání.
Ale mou kolegyni (s velmi hustými a pevnými vlasy) příliš nenadchnul.. Je to individuální.
porcelainswan
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 8:04 pm    Předmět: Citovat

Adluska napsal:
Já mám teď tenhle na suché vlasy http://www.yves-rocher.cz/vyzivujici_sampon_na_suche_vlasy a dobrý. Včera jsem si dala masku z kokosového oleje a umyla a vlásky pěkný, netvářej se roztřepeně, ale přitom nejsou umaštěný. A nesvědí mě po něm hlava Wink

jaký je po něm objem? nejsou vlasy moc zatížené? docela o něm uvažuju
Slavuš
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 8:14 pm    Předmět: Citovat

U mě teda objem nic extra, ale nezatěžuje třeba jako Elséve.
Adluska
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2011 9:01 pm    Předmět: Citovat

porcelainswan napsal:
Adluska napsal:

jaký je po něm objem? nejsou vlasy moc zatížené? docela o něm uvažuju

A tak jako objem ujde....a taky mi nepřijde, že by mi extra zatížil....
Hallie
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: so červenec 09, 2011 8:21 am    Předmět: Citovat

Tenhle s tím ovsem mám také. Šampon je fajn, krásně voní, vlasy nemastí a ani nezatěžuje, podle mě. Ale mám i tu masku k němu ze stejné řady a po té ať oplachuju jak oplachuju, vždy mám mastné vlasy a to hned po umytí.
zirafka95
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: so červenec 09, 2011 12:46 pm    Předmět: Citovat

Z kozmetiky Yves Rocher určené konkrétne na vlasy mám:

Rozžiarujúci šampón - krásne vonia, tak sviežo citrusovo, vlásky odmastí celkom dobre ale nie úplne 100 percentne - aspoň u mňa. Používam ho zvyčajne cez víkend keď nevadí že sú umyté iba na 99 percent Very Happy Ale aspoň nie sú také vysušené a naozaj sú po ňom super rozžiarené Smile

Ďalej mám od nich nejakú 1 minútovú repair masku s ovsom či s čím to Very Happy Vlásky sú po nej veľmi jemné, dobre sa rozčesávajú, maska má tuhšiu konzistenciu ale svrbí ma po nej hlava tak ju používa mamina.

Ďalší výrobok ktorý som si kúpila na vlasy je malinový ocot. Ten už nedám z ruky ani za nič! Také neuveriteľne lesklé vlasy ako po tomto som ešte v živote nemala. Som s tým absolútne spokojná. Naozaj som ešte na lesk vlasov nič lepšie nenašla Smile Toto si nakúpim aspoň na 10 rokov dopredu Very Happy

Iné výrobky na vlasy som neskúšala, aspoň čo si spomínam. Ale chystám sa na masku na lesk vlasov a ten šampón na lesk tiež nevyzerá zle Smile

A dekoratívnu kozmetiku si nemôžem vynachváliť tiež Smile U mňa má Yves Rocher 100 bodov Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 40, 41, 42  Další

Přejdi na: