|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st červenec 20, 2011 4:28 pm Předmět: |
|
|
Děkuju, holky, za informace, mi se to právě nezdálo, že by to bylo povinné. Ona mi řekla, že je to povinné - nepovinné, že to musí mít, ale můžeme si vybrat z různých očkovacích schémat. Asi si to spletla s tím, že je to hrazené.
Pokud to není povinné, tak na to kašlu. Mělo by se to prý dávat s druhou dávkou hexavakcíny, to už mi připadá opravdu příliš velká zátěž najednou. _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
*Tereza 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: pá září 23, 2011 10:10 am Předmět: |
|
|
| Holky, navazuju na očkování proti pneumokům. Pořád si nejsem jistá, zda jí ho dát nebo ne. Něco jsem četla na www.vakciny.cz a rozhodla jsem se ještě počkat. Ptala jsem se také dr., zda opravdu u očkovaných dětí dochází k nárůstu zánětů středouší a prý ne... Asi bych ji teda nechala naočkovat, ale nevím, v jakém věku je to nejvhodnější. Obecně mám k očkování spíše obezřetnější postoj, ale úplně ho neodmítám. Myslíte teda, že má pneumokok smysl? A kdy? Díky moc! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Juanitta >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá září 23, 2011 10:17 am Předmět: |
|
|
| Terez: tu je rada ťažká, ale moja skúsenosť s prevenarom je taká, že syn, hoci bol zaočkovaný, mal opakované zápaly stredného ucha... a dcéra, ktorú som zaočkovať nedala, tento problém nemala. Okrem toho, syn mal opakovane nálezy pneumokoka v hrdle aj v nose, doktorka mi vysvetlila, že to mohol byť iný typ. Neviem, ja som ho ako dvojročného dávala očkovať s tým, že je to prevencia, keďže je ťažký alergik. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá září 23, 2011 10:36 am Předmět: |
|
|
Juanitta: to si nevybereš. Očkovaní je prevence, to ale neznamená, že tě proti dané infekci zcela ochrání. Já očkovaná nebyla. Zanět středouši jsem měla do šesti let snad pernamentně. Pravé ucho mi píchali více než 40x a dodnes mám potíže s nedoslýchavostí- trvale poškozený bubínek... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
SilkyJane ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: pá září 23, 2011 10:43 am Předmět: |
|
|
jako wensdy jsem s tím měla problémy veliké, levé ucho mám odoperované (asi v 9, brala jsem to ještě dobře, teĎ bych vyváděla ), slyším na něj taky špatně a mám problémy s potápěním a tlakem..
s tím, co jsem si zažila bych svému dítěti to očkování nechala dát.. náhoda je blbec a třeba si tím opravdu nepomůže a záněty mít bude, ale stejně.. je to hnus a pamatuju si to až moc dobře  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá září 23, 2011 10:46 am Předmět: |
|
|
Přesně, i kdyby to pomohlo jen s poloviny (místo 40 pícháni 20) tak v tom vidím přínos...Toteď, když mě pobolívá ucho dostávám záchvaty paniky... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wKnrlto/]
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
SilkyJane ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: pá září 23, 2011 10:53 am Předmět: |
|
|
| wensdy napsal: | | Přesně, i kdyby to pomohlo jen s poloviny (místo 40 pícháni 20) tak v tom vidím přínos...Toteď, když mě pobolívá ucho dostávám záchvaty paniky... |
mi ani radši neříkej... tuhle jsem si tam dávala vatičku s troškou teplýho olivovýho oleje když mě v tom píchalo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Juanitta >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá září 23, 2011 11:03 am Předmět: |
|
|
wensdy: však ja by som si nedovolila tvrdiť, že to očkovanie bolo u nás zbytočné, len človek nesmie mať prehnané očakávania, ako som mala ja  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so září 24, 2011 11:32 am Předmět: |
|
|
| Terez, bohužel neporadím, kdy naočkovat (neb dávám jen povinné očkování, a to s velkým skřípěním zubů a lítostí, že se mi nepovedlo být asertivnější a odložit ho ještě víc), ale u rozhodování, zda ano či ne, bych se trochu řídila tím, zda jste na záněty trpěli vy jako rodiče. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Kataska >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st prosinec 28, 2011 11:05 pm Předmět: |
|
|
| Chci se zeptat k povinnému očkování dětí - netušíte někdo, zda je nějaká alternativa hexavakcíny? Co jsem četla, tak dřív cosi možné bylo (rozdělené na tři, placené). Mrňous ještě není očkovaný, s doktorkou jsme domluvené, že začnem očkovat až po 1. roce života, ta hexavakcína se mi ale nelíbí a nejsem si jistá, jestli ji chci nechat v případě neexistence šetrnější alternativy píchnout... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|