|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Sayhaya ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 8:31 am Předmět: |
|
|
Tak mi to nedalo a zkusila jsem šampon s chinovníkem na kaštanové vlasy: http://www.yves-rocher.cz/sampon_s_chinovnikem_na_kastanove_vlasy
A výsledek? Nechce se mi věřit, že to je přírodní barvivo. Vlasy mi to totiž nejen že oživilo a dodalo odlesky, ale vypadám jako týden a půl po henně, kdy se barva už stává méně výrazná. Vlasy to opravdu spíš dobarvilo než jen oživilo. Byla jsem trochu v šoku, protože i když je to dle mého názoru moc hezké, nečekala jsem něco takového kor u šamponu o kterém píší, že je přírodní. Navíc jsem to měla na vlasech tak maximálně dvě minuty.
Tedy každému, kdo chce dobarvit heněné kaštanové vlasy, doporučuji  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
SilkyJane ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 11:27 am Předmět: |
|
|
a myslíš, že to obarví jen heněné vlasy? já je mám jako tmavší, skoro do černa, ale vršek dycky světlejší, tak že by mi to třeba dobarvilo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Decapitated 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 1:49 pm Předmět: |
|
|
Este ziaden sampon mi vlasy nikdy nezafarbil... Mam chut ho vyskusat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
SilkyJane ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 2:00 pm Předmět: |
|
|
no já bych to taky nejradši zkusila  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Decapitated 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 2:05 pm Předmět: |
|
|
| A co zlozenie? Predpokladam, ze ma urcite SLS... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Soniczka ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 4:56 pm Předmět: |
|
|
Decapitated: určitě má SLS (znám kosmetiku YR a co jsem měla tak má).
ale jen tak mimochodem, mohla bys mi prosím poradit značku / výrobek, který nemá? připadá mi skoro nemožné něco takového najít co by nestálo pětikilo... _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Paola ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 9:11 pm Předmět: |
|
|
| Sayhaya napsal: | Tak mi to nedalo a zkusila jsem šampon s chinovníkem na kaštanové vlasy: http://www.yves-rocher.cz/sampon_s_chinovnikem_na_kastanove_vlasy
A výsledek? Nechce se mi věřit, že to je přírodní barvivo. Vlasy mi to totiž nejen že oživilo a dodalo odlesky, ale vypadám jako týden a půl po henně, kdy se barva už stává méně výrazná. Vlasy to opravdu spíš dobarvilo než jen oživilo. Byla jsem trochu v šoku, protože i když je to dle mého názoru moc hezké, nečekala jsem něco takového kor u šamponu o kterém píší, že je přírodní. Navíc jsem to měla na vlasech tak maximálně dvě minuty.
Tedy každému, kdo chce dobarvit heněné kaštanové vlasy, doporučuji  |
Ja som ho pouzivala ale nevyhovoval mi. Vlasy sice mali pekne odlesky, ale pokozka sucha a 2 dni po umyti boli mastne. Zvycajne mavam take mastne po 4-5 dnoch. Takze som ho ani nedopouzivala. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 9:36 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem se sešla s bratříkem a najednou koukám, že má na hlavě Saharu. Mapy suchých fleků, jakoby silné vrstvy kůže. A vlasy taky suché. Přišli jsme na to, že za to může Fresh šampon s limetou, od YR. Před dvěma měsíci jsem mu ho dala a takováhle paseka. Okamžitě jsme šli do DM a koupili šampon Balea men sensitive. Tak snad to pomůže. Vypadá to totiž hrozně  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Sayhaya ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po říjen 24, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
Hm, mně to žádné problémy nedělalo a nedělá. YR mi zatím co se šamponů týče 100% vyhovuje, ale prostě záleží na každém. Jestli chcete, zkusím sem přepsat složení toho kaštanového  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
EvulinkaH 321-600

|
Zaslal: út říjen 25, 2011 3:27 pm Předmět: |
|
|
| Používal jsem jsem šampon a kúru proti vypadávání vlasů. Šampon ze staré řady, kúru z nové. Oba výrobky pěkně voní, šampon je jemný, bíloperleťový, pěkně pění. Vlasy jsem měla heboučké. Kúra je ve čtyřech ampulích po 15 ml (na každé ampuli je i odměřovací ryska) a při aplikaci se na ni velice jednoduše přidělá dávkovač, stála necelou pětistovku. Asi na to moje obrpadání bych potřebovala více dávek, ale alespoň se mi tak nemastily vlasy, ale na druhou stranu ta kúra docela tuží, takže vlasy u kořínku jsem měla jak natupírované a po dvou dávkách takové, ehm eklhaft, takže jsem musela stejně mýt. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|