Fyzické útoky na naše vlasy
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 51, 52, 53  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kacisko
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 7:15 pm    Předmět: Citovat

Mě by to ani nepřekvapilo být to u nás. Lidi jsou neuvěřitelně drzí Twisted Evil Škoda, že to slečna necítí a jednu mu nevlepila Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
*Dalarius et Laixi
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne leden 20, 2013 7:24 pm    Předmět: Citovat

Škoda, že s vlasama nejde hýbat. Přibližně jako hadi. Konečky by byly bodavý a po délce by to bylo ostrý a řezavý. To by se pak nikdo neodvážil. Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
devildriverka
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 3:07 pm    Předmět: Násilné ostrihanie Citovat

Ahojte....zaujímalo by ma či sa už niekto stretol s prípadom, že mu niekto jeho dlhé roky pestované vlasy len tak odstrihol alebo im inak ublížil a ako by ste konali? Pretože dnes sú ľudia veľmi závistlivý a pre nešťastie druhého by spravili všetko. Raz som videla ako partička romov chcelo tak pripraviť o vlasy jednu slečnu ( nakoniec sa nič nestalo môj priateľ zasiahol). A aj moja kamarátka zažila podobný prípad, lenže jej chceli vlasy spáliť. Čo by ste robili v takomto prípade?
lethality
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 4:19 pm    Předmět: Citovat

nosit s sebou hasící přístroj? Very Happy Very Happy

ne, teď vážně, to je docela hrozná zkušenost.... těžko říct, co proti tomu dělat.... můj kamarád dostal na budku jen tak, protože šel po ulici.... nic nedělal, neříkal a stejnak z ničeho nic ležel. myslím, že nejlepší je se vyhýbat problémovým setkáním velkým obloukem....
Philogia

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 4:41 pm    Předmět: Citovat

lethality: Možná by tě mohlo zajímat téma Vlasová kriminalita:
http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?t=400

Řešilo se tam, jak někdy ostříhají lidem na ulici vlasy (hlavně v zahraničí) a pak je prodávají, ale i některé případy násilného ostříhání u nás.
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 5:00 pm    Předmět: Citovat

lethality napsal:
nosit s sebou hasící přístroj? Very Happy Very Happy

ne, teď vážně, to je docela hrozná zkušenost.... těžko říct, co proti tomu dělat.... můj kamarád dostal na budku jen tak, protože šel po ulici.... nic nedělal, neříkal a stejnak z ničeho nic ležel. myslím, že nejlepší je se vyhýbat problémovým setkáním velkým obloukem....

ja si beriem pepřový sprej a kapení nožík Very Happy

nespravodlivé dostať na hubu za nič... takých by som vraždila!! preto ja nechodím sama von ani pretože u nás su zákeráci Evil or Very Mad
devildriverka
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 5:01 pm    Předmět: Citovat

Philogia napsal:
lethality: Možná by tě mohlo zajímat téma Vlasová kriminalita:
http://dlouhevlasy.cz/phpbb/viewtopic.php?t=400

Řešilo se tam, jak někdy ostříhají lidem na ulici vlasy (hlavně v zahraničí) a pak je prodávají, ale i některé případy násilného ostříhání u nás.

kuknem dakujem Smile
devildriverka
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: po květen 20, 2013 5:16 pm    Předmět: Citovat

ked som chodila na základku tak mi dve baby hádzali do vlasov žuvačky, kedže som mala huste vlasy a žuvačky boli mini tak som si to nevšimla no išla som za učitelkou a odstrihla mi 20-30 cm pramene.... dodnes to spolužiakom nezabudnem že sa ma nikto nezastal a ani mi to nepovedal.....
lilly
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 7:55 am    Předmět: Citovat

devildriverka napsal:
ked som chodila na základku tak mi dve baby hádzali do vlasov žuvačky, kedže som mala huste vlasy a žuvačky boli mini tak som si to nevšimla no išla som za učitelkou a odstrihla mi 20-30 cm pramene.... dodnes to spolužiakom nezabudnem že sa ma nikto nezastal a ani mi to nepovedal.....

Shocked Tak to je teda moc... a ta učitelka taky, jak si to vůbec mohla dovolit Question Exclamation
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: út květen 21, 2013 8:17 am    Předmět: Citovat

Jak jako, co si to učitelka dovolila...? Tak když za ní přišla žačka, že má žvýkačku ve vlasech, tak mi přijde logický, že jí od tý žvýkačky pomohla. A upřímně, jak jinak se vyndavá z vlasů žvýkačka než odstřižením? Já na tom nevidím nic špatného.
A ne že by to bylo příjemné, ale žvýkačky ve vlasech se prostě v dětských kolektivech vyskytují. Mému dítěti aktuálně taky dorůstá odstřižený pramen - taky žvýkačka. Úplně normální.

Naposledy upravil Meadow dne st květen 22, 2013 9:00 am, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 51, 52, 53  Další

Přejdi na: