Co kdo řekl/napsal o Vašich vlasech
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 257, 258, 259 ... 314, 315, 316  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mays
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 11:23 am    Předmět: Citovat

Právěže kecající spolužačky mají dlouhé husté vlasy, o to víc to zamrzí... Ale tak co už, rýpal spolužák kluk, tak na toho kašlu.
vee_love
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 11:24 am    Předmět: Citovat

lethality: když jsem byla mrňous (tak 12) tak jsem ještě mívala jemňuchy hlaďounký a mamka dycky nadávala, že z toho nejde za boha udělat francouzák, protože prostě vyklouzávají a nikdy nic nedrželo, bylo to prostě za trest. Když mi časem zdrsněly (rozuměj koňský ohon), tak mi na nich drží cokoliv co s nimi udělám - pokud je vyžehlím, zůstanou rovné do dalšího mytí, pokud je natočím, taktéž (bez jakýchkoliv laků nebo tak!). Kadeřnice mi na stužkáč dělala účes - padlo tam 45 pinetek, poté co jsem pinetky doma o půlnoci vydělala, účes stále držel ve stejné poloze a nechtěl za boha dolů (a to nebyl lakovaný) Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majdal_e_e_nka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 3:11 pm    Předmět: Citovat

Dneska na praxi mě kolegyně pochválily ponožkový drdol Smile
Prý: "Jéé Markéta má nový účes, to je moc pěkné, dá to hodně práce, že?"
Tak jsem jim pověděla, jak jsem ho vytvořila a že to až tak pracný není. A ony, že no jooo, na to jsou potřeba hustý vlasy Smile

Cool hned je lepší den Smile
lethality
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 4:29 pm    Předmět: Citovat

vee_love napsal:
lethality: když jsem byla mrňous (tak 12) tak jsem ještě mívala jemňuchy hlaďounký a mamka dycky nadávala, že z toho nejde za boha udělat francouzák, protože prostě vyklouzávají a nikdy nic nedrželo, bylo to prostě za trest. Když mi časem zdrsněly (rozuměj koňský ohon), tak mi na nich drží cokoliv co s nimi udělám - pokud je vyžehlím, zůstanou rovné do dalšího mytí, pokud je natočím, taktéž (bez jakýchkoliv laků nebo tak!). Kadeřnice mi na stužkáč dělala účes - padlo tam 45 pinetek, poté co jsem pinetky doma o půlnoci vydělala, účes stále držel ve stejné poloze a nechtěl za boha dolů (a to nebyl lakovaný) Laughing

fakt? Surprised Shocked tak to teda závist a hlavně velká nechápačka, protože moje se hned vrací do původní polohy, tedy rovně k zemi, a čím víc upláclejší u hlavy, tím mají větší radost... potvory žíňatý.... ale na druhou stranu mám radost, že ten cop, co sem si včera vytvořila, byl pěkný maconěk, myslím, že kdekterá jemnovláska by mohla "závidět" Wink Cool takže vše má své pro i proti Smile
Majdal_e_e_nka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 6:37 pm    Předmět: Citovat

vee_love napsal:

Laughing Laughing Laughing Laughing Very Happy mám to zrovna tak. Kadeřnice si ty vlasy pochvalovala, jak jsou tvárný Very Happy zato já si to pak při rozčesávání moc nepochvalovala... Twisted Evil
Mays
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 8:12 pm    Předmět: Citovat

To je vážně zvláštní... Já mám vlasy asi jako Lethality - taky drátoidní koňský ohon, ale nedrží na tom zhola nic. Teda, pokud se to odaří vytvořit tak trošičku i jo, dokud se neučešu, ale ty vlasy se nedaj ani nakulmovat a žehlit je, tak to je docela zbytečné, pokud si nechám volně uschnout vlasy...
lethality

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 8:33 am    Předmět: Citovat

tak asi bude ta tvárnost vlasů spočívat jinde než v tom, jestli sou jemné nebo hrubé.... ale co za tím tedy vězí, to netuším Shocked nějaké nápady, návrhy? Very Happy
vee_love
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 8:46 am    Předmět: Citovat

mmmmm, tak možná je to tím, že já mám vlasy vlnité kdežto vy rovné? Vlnité a rovné mají trošku jinou chemickou strukturu tuším (něco s vazbami) a taky mají jiný tvar (rovné jsou myslím kulaté a vlnité a kudrnaté zploštělé) a to samo musí ovlivňovat i jejich pružnost a tvárnost? nevím no Confused Ale já ikdyž si vlasy smotám zasucha do takovýho toho šnečka nebo ponožkáče, tak je pak mám hodně hodně vlnité od toho, že je nemusím vůbec namočit..kdoví tedy čím to je..

edit: od těch dvanácti se mi totiž změnila vlnitost, tehdy jsem je měla skoro rovné ještě...
a ještě zajímavější je, že sestřenka mívala úplně rovné vlasy, a po pubertě je z ní totální ovečka Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mays
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 6:02 pm    Předmět: Citovat

Tak, dneska mě spolusedící opět "potěšila" prohlášením, že mám stejně nejkratší vlasy ze třidy. Tak jsem jí začala vyjmenovávat spolužačky, souhlasila se dvěma... U spolužaček se stejně dlouhými vlasy prohlásila, že je mají delší, tak sem jí řekla, že v tom případě nebudu mít nejdelší vlasy ani když je budu mít po zadek, protože jsem druhá nejmenší ze třídy Rolling Eyes Ona si hlavně zakládá na tom, že má ze ťrídy nejdelší vlasy (já myslím, že ne, protože spolužačka jedna má po zadek a ona něco pod pás, ale zas je tak o necelých deset cenťáků vyšší)
Tak jsem s ní chytla, že jestli má furt potřebu urážet moje vlasy, že mě to už fakt nebaví. Na to mi řekla, že jen konstatuje pravdu (ono je to, že když se někdo zeptá, jaké má Louisa vlasy, tak všichni řeknou zhruba po lopatky, protože pas je pro ně někde v okolí, kde mě už začínají boky), což mě taky moc netěší. A pak se zeptala, kdy mě naposled urážela, tak jsem zmínila onu historku, co jsem vykládala tady předevčírem, a ona že si to nepamatuje, ale že se omlouvá, že mám vlasy pěkný, už, ale že mě mají všichni pořád zafixovanou s krátkými zničenými vlasy jako v sekundě a tercii. To je hezký, ale co nějaký moving on? Už jsme v kvintě proboha, vlasy se mi uzdravily, porostly tak minimálně o dvacet čísel, krom posledních pěti centimetrů už mám všecko to ultrazničený ostříhaný a už skoro půl roku držím zrzavou a před tím jsem tak rok byla blond a ještě předtím jsem měla půl roku hnědou, tak nechápu proč pořád vytahujou, jak si barvím hlavu pořád na jinej kolór a jestli příště bude modrá nebo zelená. Navíc mají všichni potřebu si rejpnout do toho, co nosím (dneska jsem byla v lolitě, jinak nosím prostě jenom barvy). Já si tam v té třídě připadám jak mezi bandou paviánů, ne rozumných gympláků. Člověk se jen trochu liší a hned se na něj všichni s posměchem koukaj, co je to za exota, protože mu přijdou divný legíny s krátkým trikem, kraťasy se silonkama a vansky považuje za děsné boty. Navíc nevlastním džíny, ani černé kalhoty, pouze sukně a pár barevných kalhot. Je ale zvláštní, že naopak třeba učitelky v zušce mě chválily, že konečně někdo v něčem jiném, než v kalhotech. Už se těším, až si na zimu pořídím bílé silonky, to bude teprv keců. Jinak do účesů mi taky často kecaj, někdy se líbí (copy) a někdy se chytají za hlavu (dva drdoly, účesy inspirované anime)... Není tu někdo, kdo by mi vysvětlil, proč lidem tak vadí někdo, kdo má koule na to se obléct jinak?
Jinak Vee, podle mého to bude tím tvarem vlasu, protože ten kruhový vlasy v podstatě vlnění nedokáže udržet, protože nemá tu zploštělou strukturu. To jsem zkoušela s vypadlými vlasy, že jsem je chytla mezi nehty a projela s ním, čímž jsem jakoby ten vlas "sedřela" až zůstal plochý a hned se zkudrnatil. Takže čím kruhovější průřez a zdravější vlas (případně ještě hrubý, nebo těžký), tak tím míň se dokáže zvlnit.
Jéj, to jsem se zas rozepsala...
Majdal_e_e_nka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 6:27 pm    Předmět: Citovat

Mays: Chůdě, ale dutý sudy nepotopíš... Vím jak dokážou být spolužáci hnusní... Taky jsem to zažila a už bych nechtěla...
Asi ti neporadím, protože jsem sama tenkrát nevěděla jak reagovat...

Rolling Eyes Rolling Eyes
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 257, 258, 259 ... 314, 315, 316  Další

Přejdi na: