Co kdo řekl/napsal o Vašich vlasech
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 258, 259, 260 ... 314, 315, 316  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Elisjantar123
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 6:38 pm    Předmět: Citovat

Mays: Nic si z toho nedělej. Je to prostě puberta a hledání sama sebe. Někteří si prostě nejsou sebou moc jistí, tak navenek zkritizují všechno, aby se cítili líp. Jsem o rok mladší a můžu říct, že pubertální kolektiv je prostě stádo. Všichni stejně, aby náhodou nevypadali trapně. Rolling Eyes Já se teda oblíkám celkem běžně, ale zase si oblečení ráda sama přešívám, šiju, háčkuju atd. Vždycky se mě zeptají, kde jsem to koupila, a když řeknu, že jsem si to upravovala nebo dělala sama, tak si o mně okamžitě začnou šeptat. Na vlasy už jsem schytala narážek nepočítaných. Ale tohle se dá prostě jedině ignorovat. Hádat se kvůli hloupostem nemá cenu, já už letos vycházím a doufám, že další rok chytnu lepší kolektiv a tobě přeju pevné nervy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
*Dalarius et Laixi
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 6:43 pm    Předmět: Citovat

Mays: Na to je jediná pomoc: ignorovat to, nebavit se o tom, nehádat se. Každý ví svoje. Ještě by se mělo implementovat pravidlo žij a nech žít.
…a nebo někdy do školy vezmi metr a začni všem měřit vlasy, udělej si tabulku a pak budeš mít objektivní pravdu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sinnerion
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 7:35 pm    Předmět: Citovat

Páni, jsem ráda, že jsem tohle nemusela řešit (nebo spíš někdy do 7. třídy na základce). Děkuji za skvělou devítičlennou třídu, kde jsme byli jako jedna rodina! Teď na gymplu je spousta lidí výstředních a nikoho to netrápí, protože jsou tu na to všichni zvyklí. Prostě jsou to lidé, co si jedou svým stylem Smile A za ty tři roky se tohle u nás ve třídě naštěstí nikdy neřešilo, i když ne že by se občas někde nenašel nějaký závistivý rýpal..
Nicméně se Tvá slečna spolužačka cítí být strašně ohrožena, protože její dlouhé vlasy, které jsou tak jedinečné a originální, začíná přebíjet někdo s nádhernou barvou a přirozenou rovností (já to nemám ráda, vlastním vlasy rovné jak hřebíky a nesnáším to, ale spousta lidí to obdivuje, nevím proč Very Happy ). No tak se tě snaží potopit, aby zůstala stále tou jedinou krásnovláskou a dlouhovláskou ve třídě, prostě se bojí, je to jednoduché jak facka Very Happy Snad ji to jednou přejde, už na to začíná mít věk.. Nebo vezmi ten metr Smile Ber to s nadhledem a drž se toho, že se bojí o svou třídní pozici - vlastně ji máš v hrsti ty Smile Držím palce! Wink
lethality
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 8:49 pm    Předmět: Citovat

vee_love: jenže ta moje kámoška má rovné vlasy stejně jako já ale jen strašně jemné, a přesto jí ty vlnky vydží.... ale jinak by se mi ta teorie s rovnými a krudrnatými pozdávala.... tak nevím, co si o tom myslet Question nebo je prostě tím, že každý má vlasy opravdu jiné a každému se chovají tím pádem jinak nehledě na viditelné vlastnosti Question

Mays: tohle znám, a navíc mi vždycky ta správná uzemňovací slova přijdou na mysl, až je to passé Very Happy tedy třeba doma nebo tak Very Happy dobrá taktika taky je uzemnit je tím, že jim potvrdíš to, co chtějí slyšet > co bude mít za barvu příště, zelenou nebo modrou? nejdřív zelenou, pak modrou a pak puntíkatou, to teprve budete hledět a pomlouvat o sto šest Razz a délku můžeš komentovat třeba slovy... cože, vy ste snad slepí, vždyť je mám sotva k ramenům, dyť mám 5 cm ježka... prostě si utahuj z těch jejich blbých poznámek, pokud ti to nedá a musíš to nějak komentovat Wink a nebo ještě lepší - vysměj se jim do jejich omezených obličejů Very Happy a je strašně fajn, že ty máš ty koule jít proti produ a vymykat se puberťáckým konvencím, jenom buď originální a svá a nos, co se ti líbí... lidí, co se nebojí být originální, není nikdy dost Smile a to ty "neoriginální" strašně štve, bo oni na to nemají ty koule...
wensdy
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 10:04 pm    Předmět: Citovat

Mays: jdeš na to špatně. Vysvětlovat puberťákům, že NEMAJÍ pravdu je to nejhorší, co můžeš udělat. Kvinta, to je jako devítka na základce? jesttli jo, a ty čekáš, že se budou chovat dospěle, jsi, nezlob se, hooodně najivní. Počkej, až jim bude tak 17-18. To bude teprva to správný tóčo Laughing
Mays
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 10:37 pm    Předmět: Citovat

Wensdy, Kvinta je už prvák, tam bych trooošku cíc inteligence očekávala Wink
wensdy

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 11:13 pm    Předmět: Citovat

To je ještě horší Laughing Já byla v druháku s lidma 18-21 a na ty se, vsadim, nemaj Laughing Jsem se podivovala, jak to, že je ještě nikdo nezbavil svépravnosti. Je mi 28 a znám dost lidí v mém věku, co se dospěle nechovaj a já sama se chovám dospěle, jen když musim Laughing
vee_love
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: so září 07, 2013 7:21 am    Předmět: Citovat

wensdy má pravdu..... Já na gymplu měla hotové peklo celých osm let (byla jsem na osmiletém) - ne teda kvůli vlasům, ale jiný důvody - a jsem opravdu ráda, že jsem vypadla...od maturity jsem se s těmi "lidmi" neviděla. To, že je to gympl, ještě neznamená, že lidi už jsou to vyspělí, spíš naopak..A v 15 to je opravdu nejhorší věk.. Evil or Very Mad a teď na vysoké teda taky moc vyspělých študáků není, akorát ti nejsou tak blbí, aby měli potřebu někoho buzerovat. Laughing
Říká se, že "když chce člověk psa zbít, hůl si vždycky najde". Je lepší je ignorovat a naprosto jim na takové hloupé dotazy neodpovídat, časem je to přestane bavit, když si budou myslet, že tě to nežere. Ty víš své, že nemají pravdu a jen prudí, nenechej si jimi kazit náladu. Wink
vercaskockama
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so září 07, 2013 9:00 am    Předmět: Citovat

Mays: Úplně se mi s tvými příspěvky vrací vzpomínky na ZŠ i prvák SŠ (pak dotyčné osoby změnily vzdělávací ústav), sice nešlo o vlasy, ale bylo to něco podobného... Pokud tě to hodně štve, tak si fakt nos krejčovský metr v kabelce a vyčkej si na příležitost Very Happy akorát aby se to nějak nezvrtlo proti tobě... anebo prostě pokrč rameny, tím vysvětlováním jim jen děláš radost, je to přesně to, co chtějí, voda na jejich mlýn, děláš jim akorát další záminky... mě nikdy nenapadla žádná kloudná "stírací" odpověď, tak jsem se to postupně naučila ignorovat, ev. jsem odpovídala stylem "když myslíš" Rolling Eyes
Mays
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so září 07, 2013 9:35 am    Předmět: Citovat

Jakože jo, zas tak děsné to není a už jsem si za těch pět let s nimi zvykla a už se omezuju na "Haters gonna hate", ale na vlasy jsem pořád dost háklivá...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 258, 259, 260 ... 314, 315, 316  Další

Přejdi na: