|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
vercaskockama 321-600

|
Zaslal: ne září 08, 2013 12:53 pm Předmět: |
|
|
Dvě věci: Přítel se včera rozplýval nad mými čerstvě nahennovanými vlasy - potěšilo
X
Kolegyně (známe se i ze školy) už párkrát prohlásila, že je nezvyk mě vidět s dlouhými vlasy, že mi musí dát hodně práce o ně pečovat a stejně to k ničemu není... smutný je fakt, že dotyčná má od přírody husté silné nemastící se žíně - zabolelo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Malonek >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne září 08, 2013 4:56 pm Předmět: |
|
|
Já poslední dobou slyším o svých vlasech něco tak obden, už jsou asi fakt dlouhé.  _________________ primifluous = that which flows first |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Majdal_e_e_nka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne září 08, 2013 5:50 pm Předmět: |
|
|
Tak mi dnes přítel řekl, že nejvíc mě to sluší s rozpuštěnejma vlasama
No jo, jenže jak můžu nosit pořád rozpuštěný, když se snažím je nenamáhat mechanicky a snažím se o růst  _________________ Touzime po tom, co nemuzeme mit a diky tomu nevidime to, co mame... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nelii 81-160

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Mitico 41-80

|
Zaslal: po září 09, 2013 3:57 pm Předmět: |
|
|
Kadeřnice mi řekla, že zhoustly a krásně se lesknou Prej mám s těma kopřivama pokračovat  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
hankabar >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út září 10, 2013 2:07 pm Předmět: |
|
|
Mays - Tva spoluzacka se chudera asi vidi jako ze ma patent na rozum. Nerika pritom pravdu, ale jen vyjadruje svuj uhel pohledu a to neni totez! Ono totiz vlasy nejsou huste/ridke, kratke/dlouhe, ne/hezke; ony proste JSOU.
Tyhle zabo-mysi valky nemam rada. Posli ji nekam, ze az budes chtit znat jeji nazor, tak se zeptas. S nafoukanymi cuzami to neni lehke. Me proste fascinuje ta zaslepenost - ja to vidim takhle, takze to je jedina pravda, jediny uhel pohledu. Jak petilety harant, fakt...
Tak hodne sil  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Elisse 161-320

|
Zaslal: út září 10, 2013 7:14 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se dneska dozvěděla, že bych se měla ostříhat od rodičů, že mi delší nesluší a že moc vybočuji z davu. Přesně takhle mi to řekli. Takže už ani před nimi si nesmím sundávat drdol. Ve škole ho nosím částečně proto, aby se mi neničily konečky a taky, protože kdykoli je rozpustím, objeví se nějaká dlouhovláska s vlasama po zadek. Asi jsem paranoidní, ale vždycky mi přijde že mi koukne na vlasy a začne těmi svými házet a naparovat se potom to raději zase vrátím do drdolu. Dlouhé jsou, ale vlnité vlasy na vysoké holce vypadají kratší, než na menší holce rovné vlasy. Už zase začal můj krátkovlasý komplex :/ a to jen kvůli zbytečné poznámce |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: út září 10, 2013 7:18 pm Předmět: |
|
|
Elisse - je to jen poznámka od okolí. S tím se u dlouhých vlasů musí počítat. To pusť z hlavy, nad tím nemá vůbec smysl přemýšlet. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
wensdy 1201-2400. Guru II. kategorie

|
Zaslal: út září 10, 2013 7:26 pm Předmět: |
|
|
když vidím nějakou holku/ženu s douhejma vlasama, prohrábnu si ty svoje, i několikrát. koukám, co mám na hlavě já. Naparuju se? Chce to asi bětší sebevědomí. takhle bysme mohly chodit v nějaký spěciální burce, aby náhodou nebylo vidět ani to, která má větší prsa
Holka máš nádherná vlasy. Kudrnaté vypadají mnohdy histší a my rovnovlásky pak hrabeme do těch svejch, aby jsme se ujistily, že nejsme jak zmoklé slepice  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Tajga 81-160

|
Zaslal: út září 10, 2013 7:27 pm Předmět: |
|
|
Elisse, máš krásné vlasy na které spousta lidí kouká s obdivem! Dej na svůj pocit, na to jak se dobře cítíš a jak je to tobě příjemné. Na poznámky okolí nereaguj, ani rodiče nemohou vědět, co a jak je pro tebe nejlepší (ačkoliv si často myslíme, že to víme lépe, než naše děti)  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|