Co kdo řekl/napsal o Vašich vlasech
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 260, 261, 262 ... 314, 315, 316  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Elisse
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út září 10, 2013 8:06 pm    Předmět: Citovat

Tak už jsem se trošku vzpamatovala, nanesla kokosový olej, snědla milku a už mě to přešlo Very Happy Taková vlasová krize asi postihne občas každého. Ten pocit, že mám hrozně krátké vlasy, všude jsem najednou viděla roztřepené konečky (a přitom ted jich tam zas tolik nevidím, jak to dělají...). Asi ta poznámka od rodičů byla poslední kapkou a sebevědomí kleslo na nulu. Tak jsem se tu musela vypsat a moc mi to pomohlo, samozřejmě i vaše reakce, máte pravdu. Moc si to beru, poznámky typu "ostříhej se" prostě k dlouhým vlasům patří Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
knihomol5
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út září 10, 2013 9:53 pm    Předmět: Citovat

Mays - nezávidím ti Sad, ale ľudia dokážu byť hnusní Sad treba to prežiť a dúfať, že sa tá spolužiačka spamätá...a prajem ti veľa trpezlivosti

tak ja som sa dnes dozvedela od spolužiačky, že mám najkrajšie a najzdravšie vlasy, aké kedy videla... a že prečo ich nenosím rozpustené, ale v drdole/vrkoči, že keby ona taká mala, tak by ich stále nosila rozpustené... a že ich chce mať také ako ja, ale že sa jej to asi nepodarí...(a tiež povedala, že ich mám super husté, čo síce nie je pravda, ale tak...nevadí) Very Happy hneď bol deň lepší
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hankabar
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 1:08 am    Předmět: Citovat

Elisse - tak to je dobre, ze je krize zazehnana Smile Tisic lidi, tisic chuti. Driv jsem taky strihala, ze aby byly vlasy prijatelne pro okoli. A vlasy byly porad kratke a ja porad litovala. Mam hodne tenke konce. Nedavno mi kolegyne rekla, ze by to chtelo zkratit. Jiny clovek mi zase vlasy pochvalil. Proste co clovek, to nazor. Jsou to jejich nazory. Muj nazor je ten, ze vlasy momentalne chci i s ridkymi konecky. Tak.
Nikinka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 8:10 am    Předmět: Citovat

kolegyně v práci (důchodkyně, 67 let) mi dnes řekla že mám prý nejkrásnější vlasy a ten copánek je moc krásnej Smile
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 1:17 pm    Předmět: Citovat

mňa by zaujímalo, ako odpovedáte na otázku "ako dlho ti rastú?" mne sa nechce zakaždým vysvetľovať, že tak dvakrát za rok ušmiknem cca 5cm (proste udržiavam dĺžku) a neviem ako dlho mi rastú, lebo ich mám takéto už roky. teraz neviem, či si predstavujú, že tie vlasy rastú tak dlho alebo čo.

inak s tým ostrihaním koncov, často, keď vidím dlhovlásku, si pomyslím, že by sa jej hodilo kúsok odstrihnúť. niektorí ľudia fakt naháňajú dĺžku za cenu kvality, ale asi je iné, keď to rieši človek, ktorý vídava samé krátke a často strihané vlasy a niekto, kto vie, ako sa o ne treba starať a že stačí šmiknúť len kúsok, aby to vyzeralo upravene. ale nemám potrebu takéto veci komentovať, iba ak na ne príde reč. ja by som tiež nechcela, aby ku mne chodili ľudia a radili mi.

inak ja v poslednom čase mám kopu komentárov na farbu - mám predné jemné vlasy úplne blond po lete (veľa času vonku a more), ale skôr mi len pochvália zaujímavú farbu a neveria, že je moja Very Happy
Bonemína
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 1:38 pm    Předmět: Citovat

Karmilla napsal:
mňa by zaujímalo, ako odpovedáte na otázku "ako dlho ti rastú?" mne sa nechce zakaždým vysvetľovať, že tak dvakrát za rok ušmiknem cca 5cm (proste udržiavam dĺžku) a neviem ako dlho mi rastú, lebo ich mám takéto už roky. teraz neviem, či si predstavujú, že tie vlasy rastú tak dlho alebo čo.

Spočítala jsem si, kdy jsem byla naposledny na mikádo a kdy jsem dosáhla cca dnešní délku a hlásím tohle období. Ve tvém případě bych to viděla na to, že za každých cca 10 cm délky započítáš jeden rok a hned máš krásné a reálné číslo, které můžeš zvědavcům hlásit Smile
Sinnerion
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 1:48 pm    Předmět: Citovat

Karmilla - Přesně tuto otázku nesnáším. Jak dlouho mi rostou tak dlouhé vlasy? Co já vím? Very Happy Nevím ani, odkdy to mám jako podle nich počítat. Napadá mě třeba poslední radikální zástřih, jenže "pořád" nějak zastřihávám.. Před pěti lety 10cm, pak 5, 3, 12,..., loni třeba 6, pak 2, naposled 2-20 (sestříhávání).. A ono to nějak narostlo. Přijde mi ta otázka stupidní a vždy odpovídám "co já vím..". Very Happy
A co se týče stříhání, já si je můžu stříhat jak chci a stejně se mi hned začnou docela lámat (a občas i třepit), to bych mohla jít rovnou do hola. Takže konkrétně u mě nemá tolik cenu hledět na kvalitu, protože se to nevyplatí. Naštěstí ty konce na pohled nejdou nijak zvlášť vidět, jelikož to kompenzuji jinou péčí, už se to lepší. Ale ani mi moc nenahrává "pramínkování", trápí mě to už chvíli a nemám to ráda, přijde mi, že vlasy vypadají neupravené Sad
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 2:22 pm    Předmět: Citovat

Já vždycky říkám, že od narození a co vám? Twisted Evil Popřípadě, že pár let.

(Protože nakrátko jsem byla naposledy v osmičce. Během gymplu mi vlasy dorostly do pasu, a pak jsem je měla stupňovitě sestříhané pod ramena. Na první výšce jsem to tak udržovala a od té doby rostou a poslední rok zastřihávám. Než bych to všecko vykoktala... Rolling Eyes Laughing )
knihomol5
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 2:39 pm    Předmět: Citovat

na takú otázku odpovedám, že od malička som mala približne také dlhé vlasy, čiže si ich udržujem celý život na takej dĺžke +- pár cm...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 4:08 pm    Předmět: Citovat

Karmilla napsal:

Taky se mě občas známí ptají - odpovídám, že NEVÍM - a kupodivu jim tahle odpověd stačí Laughing
( vím to přesně, ale nechce se mi vysvětlovat anabazi s růstem, padáním, následným ostříháním ,další pokus o dlouhé vlasy, zastřihování atd ...)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 260, 261, 262 ... 314, 315, 316  Další

Přejdi na: