Co kdo řekl/napsal o Vašich vlasech
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 261, 262, 263 ... 314, 315, 316  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nicole
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 7:35 pm    Předmět: Citovat

Na NEVÍM, se na mě jednou nějaký pán obořil: no to mi nepovídejte, že to nevíte?! Rolling Eyes

Naposledy jsem na tuto vrcholně blbou otázku odpovídala dnes, kdy předsedající zahájila schůzi tímto dotazem a následným komentáři. Ano, to bylo hooodně k věci Laughing

Mno, a já to kvůli těm lidem jednou změřila a vydělila průměrným ročním nárůstem u zdravého člověka. Tak teď jsou všichni spokojeni, protože jim to řeknu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: st září 11, 2013 9:09 pm    Předmět: Citovat

S tou otázkou mám taky docela problém. Navíc v dobách, kdy mi vlasy zastříhávala máti, tak mi je flákla třeba až o deset čísel naráz, takže značná část ročního přírůsku byla na onom místě... Twisted Evil Tak většinou plácnu něco okolo třinácti let (a ono to každým rokem přibývá, že.. Laughing ), i když to realitě moc nedopovídá.

Jinak dneska jsem po delší době zase zavítala do velkoměsta (anóbrž Brna) a skoro jsem z toho měla stíhu, protože celý den jsem za svými zády neslyšela nic jiného než poznámky o svých vlasech. Tím nechci říct, že mě nějaké obdivné nepotěšily, ale nejsem na to zvyklá. Doma to nikdo moc neřeší - pravda, že ponejvíce se pohybuju po městě na kole, s vlasy svázanými, takže jaksi cizí lidé ani moc nemají příležitost je zaznamenat.
Š.árka
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 6:20 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,tuhle mi nejmenovaná osoba řekla,že se k mé postavě nehoděj dlouhý kudrnatý vlasy (po pás podprdy) a že bych to měla ostříhat na sestříhaný mikádo,že bych pak nevypadala tak tlustá,že mi dlouhý vlasy prostě neslušej a že mám strašně roztřeppený konečky. jasně že nemám 90-60-90 a jsem při těle,ale nepřišlo mi to tak děsný. Fakt jsem si kvůli tomu pobrečela,protože se o svý vlasy starám a snažím se aby vypadaly dobře a pak mi tohle někdo řekne? Poraďtě mi něco :'''''(
wensdy
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 6:38 pm    Předmět: Citovat

já teda nevím, ale mně vždycky připadá, že kila přidávájí krátké vlasy (hlavně mikádo, to je děsnej masakr)...nevšímej si takových lidí...
KrejcovaGabriela
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 6:55 pm    Předmět: Citovat

To mi teda vůbec nepřijde, že by delší vlasy opticky přidávaly kila... říká se, že zmenšují, ale ani to nějak moc nevnímam... docela se přikláním k tomu, že to mikádo přidává, protože vyniknou ramena a prsa? A krk působí kratší?
Nic si z toho nedělej, je to hloupost Wink
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 7:08 pm    Předmět: Citovat

Jak říká Wen, čím víc má člověk kilo navíc, tím nešťastnější volba bývá mít vlasy nakrátko.

http://content8.flixster.com/rtactor/35/14/35146_ori.jpg Třeba tady Kathy Najimy (jedna z jeptí v Sestře v akci), ta kdyby byla nakrátko, vypadá daleko daleko hůř.
Sinnerion
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 7:37 pm    Předmět: Citovat

Mám známou trochu při těle (nemá ani tolik moc kilo navíc, spíš je celá strašně do kulata) a ta měla vlasy pár cm pod ramena, to bylo v pohodě. Pak se ostříhala na kraťoučké mikádo a to jí přidalo opticky několik kil navíc, jak jí najednou vynikl ten kulatý obličej a silnější ramena. Takže já toho názoru, že mikádo zeštíhluje, rozhodně nejsem. Wink
Nicole
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá září 13, 2013 9:15 pm    Předmět: Citovat

Je to přesně naopak - mikádo je nejhorší. Jak není žena subtilní typ s drobnou postavou nebo vyzáblá čára, okamžitě má opticky až o 7 kilo navíc. Krátké vlasy jsou taky dost špatná volba, zvlášť, pokud se kila jako první projeví ve tváři. Krátké vlasy nemilosrdně odhalí buclaté tvářičky a například i podbradek.
Bohužel ten nesmysl, že pro silné ženy jen krátké vlasy papouškují hlavně kadeřníci. Mno, z dlouhovlásek jim moc příjmů nekyne Rolling Eyes
Harik

PříspěvekZaslal: so září 14, 2013 7:14 am    Předmět: Citovat

Myslím, že kadeřníky prostě láká zkusit, jestli by to nepomohlo, kdyby dotyčnou ošmikali. A pak sami vidí, že ne, ale co, oni s tím na hlavě nechodí. Když přijde další taková dáma/slečna, zase mají cukání to zkusit, co kdyby jí to slušelo?
Slavinka
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: so září 14, 2013 8:07 am    Předmět: Citovat

Š.árka napsal:
Ahoj,tuhle mi nejmenovaná osoba řekla,že se k mé postavě nehoděj dlouhý kudrnatý vlasy (po pás podprdy) a že bych to měla ostříhat na sestříhaný mikádo,že bych pak nevypadala tak tlustá,že mi dlouhý vlasy prostě neslušej a že mám strašně roztřeppený konečky. jasně že nemám 90-60-90 a jsem při těle,ale nepřišlo mi to tak děsný. Fakt jsem si kvůli tomu pobrečela,protože se o svý vlasy starám a snažím se aby vypadaly dobře a pak mi tohle někdo řekne? Poraďtě mi něco :'''''(

Tá dotyčná osoba len závidela, proste takých ľudí ignoruj, usmej sa na nich, a pomysli si o nich svoje Smile

No..a na moje vlasy reaguje každý inak...niektorým sa strašne páčia a chvália ich aké sú krásne...a niektorí na mna pozerajú s takým hnusom...Zvyknem nosiť vlasy zapletené vo vrkoči, alebo vo dvoch vrkočoch, a moja teta nedávno vravela: S tými vrkočmi vyzeráš ako nejaká Mánička, prečo si nedáš nejaký slušivý polodlhý účes? "..ehm ehm... Rolling Eyes slová slušivý a polodlhý sa mi protivia..
Bola som tiež nedávno u kozmetičky, a popri tom, ako mi rozprávala o tom, akú mám hnusnú tvár a ako musím mať problém pri komunikácii s ludmi kvoli tomu, mi takto dotyčná teta rečie: A neskor vás prehovorím aj na zmenu účesu. Lebo toto akože čo toto..pchhhh (vzala do ruky môj vrkoč a potom ho s hnusom hodila späť.."

ja len že takýto milí vedia ludia byť... Razz Rolling Eyes na takých sa treba fakt len usmiať a v duchu ich polutovať Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 261, 262, 263 ... 314, 315, 316  Další

Přejdi na: