Co kdo řekl/napsal o Vašich vlasech
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 262, 263, 264 ... 314, 315, 316  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Dlouhé vlasy a tak dál...
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Majdal_e_e_nka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so září 14, 2013 2:40 pm    Předmět: Citovat

Já to nechápu.. Negativní reakce na vlasy Evil or Very Mad proč?
Já se s tím teda moc na vlastní zkušenost nesetkala, ale prostě co je těm lidem do toho? Bože, absolutně nemaj důvod do něčeho takovýho kecat.. Tyhle reakce, tady popsané, mě úplně dováděj k naštvání... Evil or Very Mad

Žádnej dlouhovlasatec si tohle nezaslouží a krátkovlasatec taky ne... Tohle je přece každýho věc, zrovna tak, jestli budu nosit zlutozelenomodrý triko, i když by mi víc třeba sedlo černý...
Prostě NO A CO? Evil or Very Mad

/konec výlevu/
Miňule
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: so září 14, 2013 7:26 pm    Předmět: Citovat

Lidi jsou prostě někdy fakt zlí Sad a docela dost ti, co dělají s lidmi. Člověk by si myslel, že na této pozici by to mohli už zvládat a ono prd!
Nejlepší je buď dělat to, co dělala má babička, jedním uchem tam a druhým ven a ještě si pomyslet něco o zadku... A nebo na rovinu říct, že jim je do toho kulový.
Ne, fakt nemám ráda ty, co si na druhých chladí žáhu Evil or Very Mad
Harik
1201-2400. Guru II. kategorie

PříspěvekZaslal: po září 16, 2013 9:20 am    Předmět: Citovat

Slavinka napsal:
No..a na moje vlasy reaguje každý inak...niektorým sa strašne páčia a chvália ich aké sú krásne...a niektorí na mna pozerajú s takým hnusom...Zvyknem nosiť vlasy zapletené vo vrkoči, alebo vo dvoch vrkočoch, a moja teta nedávno vravela: S tými vrkočmi vyzeráš ako nejaká Mánička, prečo si nedáš nejaký slušivý polodlhý účes? "..ehm ehm... Rolling Eyes slová slušivý a polodlhý sa mi protivia..
Bola som tiež nedávno u kozmetičky, a popri tom, ako mi rozprávala o tom, akú mám hnusnú tvár a ako musím mať problém pri komunikácii s ludmi kvoli tomu, mi takto dotyčná teta rečie: A neskor vás prehovorím aj na zmenu účesu. Lebo toto akože čo toto..pchhhh (vzala do ruky môj vrkoč a potom ho s hnusom hodila späť.."

ja len že takýto milí vedia ludia byť... Razz Rolling Eyes na takých sa treba fakt len usmiať a v duchu ich polutovať Smile

Slavinko, ty máš tak pěkný vlasy, (ta ofina ti moc sluší) že si s tím vůbec nedělej hlavu. Počkej, až budeš s dětma koukat na starý fotky a oni budou řikat ,,jé, ty lidi tady maj úplně nemožný vlasy a proč maj všichni tříbarevný pruhy a takový okusaný" a ty jim řekneš, ,jo, to se nosilo, tomu se říkalo melíry". Cool Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Slavinka
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po září 16, 2013 9:26 am    Předmět: Citovat

Ďakujem veľmi pekne Smile hej to bude sranda ked o pár rokov budeme pozerať na staré fotky a čudovať sa, že čo to ludia na tých hlavách dokázali nosiť Very Happy
Sidonie
ADMIN

PříspěvekZaslal: po září 16, 2013 9:32 am    Předmět: Citovat

Klarusa napsal:
....Jinak dneska jsem po delší době zase zavítala do velkoměsta (anóbrž Brna) a skoro jsem z toho měla stíhu, protože celý den jsem za svými zády neslyšela nic jiného než poznámky o svých vlasech. Tím nechci říct, že mě nějaké obdivné nepotěšily, ale nejsem na to zvyklá. Doma to nikdo moc neřeší - pravda, že ponejvíce se pohybuju po městě na kole, s vlasy svázanými, takže jaksi cizí lidé ani moc nemají příležitost je zaznamenat.

To se mi též stalo - minulý týden ve Zlíně. Celkem úlet a to jsem zvyklá. Zajímavé že předtím v Praze či Brně nic. Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
*Dalarius et Laixi
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po září 16, 2013 11:05 am    Předmět: Citovat

Včera, že prý bych se měl učesat. Very Happy Milé. Ale měla pravdu. Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Majdal_e_e_nka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po září 16, 2013 1:31 pm    Předmět: Citovat

Spolužačka dneska, jestli mám ostříhané vlasy, že mám nějak malý drdol Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Jednoduchý ne ji naštěstí stačilo... Confused
Harik

PříspěvekZaslal: po září 16, 2013 9:30 pm    Předmět: Citovat

Aspoň že tě nenutila, aby sis rozpustila vlasy a dokázala, že to tak není. To už se mi stalo.
Oni se lidi občas i zeptají když má člověk v dobrém stavu konečky, jestli byl u kadeřnice. Pro běžnou populaci je to lichotka, tak pozor. Cool
Nicole
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po září 16, 2013 10:11 pm    Předmět: Citovat

Na mě se tuhle vrhala starší emigrantka a rozplývala se nad mojí "krásou" a když se dostala k vlasům, už tasila pařáty. Aááá unikla jsem o pár milimetrů. Tak jí říkám, jestli by někomu sahala na prsa, kdyby je mě pěkný Rolling Eyes

Jinak jsme následně měly s kamarádkou debatu o relativitě lidské krásy a shodly se, že si uděláme trička s nápisem: nejsem krásná, kup si brejle.

A jedna pozitivní: na food festivalu se slušně a hlavně z povzdálí rozplýval italský šéfkuchař. Byl poněkud holohlavý, tudíž jsem uvěřila, že pochvala byla upřímná.
Majdal_e_e_nka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út září 17, 2013 2:23 pm    Předmět: Citovat

Harik napsal:

Aspoň že tě nenutila, aby sis rozpustila vlasy a dokázala, že to tak není. To už se mi stalo.
Oni se lidi občas i zeptají když má člověk v dobrém stavu konečky, jestli byl u kadeřnice. Pro běžnou populaci je to lichotka, tak pozor. Cool

V jajím případě bych se ani moc nedivila...
Myšlenkový pochody některých lidí mě vážně asi nikdy nepřestanou překvapovat Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 262, 263, 264 ... 314, 315, 316  Další

Přejdi na: