|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Nikinka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá září 20, 2013 9:28 pm Předmět: |
|
|
Jeden chlápek mi v práci furt říkal, že mám nádhernej cop... a že by je chtěl vidět rozpuštěný... to sem už myslím psala... no a dnes se mi nějak nechtěly vlasy svazovat... a on zas přišel a začal se rozplývat že prej "tak blízko rozpuštěnejm vlasům..." a něco v tom smyslu že sem mu konečně splnila sen.... no nevim, přišlo mě to dost ujetý pak přišel znova a dostala sem čokoládu, že prej za ten zážitek  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Majdal_e_e_nka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po září 30, 2013 7:07 pm Předmět: |
|
|
Dneska mě dvě spolužačky nezávisle na sobě pochválily ponožkáč
Prej to musí dát strašný práce
Potěšily mě  _________________ Touzime po tom, co nemuzeme mit a diky tomu nevidime to, co mame... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Olina 161-320

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 8:58 am Předmět: |
|
|
| Nikinka napsal: | Jeden chlápek mi v práci furt říkal, že mám nádhernej cop... a že by je chtěl vidět rozpuštěný... to sem už myslím psala... no a dnes se mi nějak nechtěly vlasy svazovat... a on zas přišel a začal se rozplývat že prej "tak blízko rozpuštěnejm vlasům..." a něco v tom smyslu že sem mu konečně splnila sen.... no nevim, přišlo mě to dost ujetý pak přišel znova a dostala sem čokoládu, že prej za ten zážitek  |
Krásný zážitek! Někteří lidé prostě na ty dlouhé vlasy nedají dopustit. Můj partner říká, že k ženě prostě dlouhé vlasy patří. Asi by ani nežil s krátkovlasou  _________________ Pokora umožní víc příležitostí než závist, zášť, nenávist, které v sobě nosí strašná spousta lidí. Smír přináší přijetí sebe sama, tedy lásky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Olina 161-320

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 9:00 am Předmět: |
|
|
| Majdal_e_e_nka napsal: | Dneska mě dvě spolužačky nezávisle na sobě pochválily ponožkáč
Potěšily mě  |
Holčiny s krátkými vlasy si asi ani nepředstaví, jak je to snadné, protože ony ten účes udělat nemůžou. Myslím, že by jim to nezakrylo celou ponožku, že? _________________ Pokora umožní víc příležitostí než závist, zášť, nenávist, které v sobě nosí strašná spousta lidí. Smír přináší přijetí sebe sama, tedy lásky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Olina 161-320

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 9:02 am Předmět: |
|
|
Mě potěšil asi před týdnem partner, když stříhal asi 2 cm konečky. "Ty jo, už máš pěkně dlouhé vlasy!" On je totiž stříhá už asi 6 let a vždy jsem to držela na lopatkách. V posledních dvou letech nechávám růst. No, moc hezký pocit! _________________ Pokora umožní víc příležitostí než závist, zášť, nenávist, které v sobě nosí strašná spousta lidí. Smír přináší přijetí sebe sama, tedy lásky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Majdal_e_e_nka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 4:37 pm Předmět: |
|
|
| Olina napsal: | | Majdal_e_e_nka napsal: | Dneska mě dvě spolužačky nezávisle na sobě pochválily ponožkáč
Potěšily mě  |
Holčiny s krátkými vlasy si asi ani nepředstaví, jak je to snadné, protože ony ten účes udělat nemůžou. Myslím, že by jim to nezakrylo celou ponožku, že? |
Já však nepsala, že mají krátké vlasy mají obě dvě minimálně pod lopatky, jen prostě drdoly nenosí  _________________ Touzime po tom, co nemuzeme mit a diky tomu nevidime to, co mame... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
vercaskockama 321-600

|
Zaslal: út říjen 01, 2013 5:15 pm Předmět: |
|
|
Jeden pacient se teď po oba dva dny rozplýval nad mým drdolem z jehlic, obecně jehlice získávají docela dost pozornosti, i mezi kolegy nebo návštěvami . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nikinka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st říjen 02, 2013 12:44 am Předmět: |
|
|
dnes mě kamarádka chválila vlasy, že je mám moc pěkný, že prej třeba taky někdy takový bude mít (má je hustší, ale musí stříhat, prý se jí strašně třepí a jsou suchý). _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: st říjen 02, 2013 7:30 am Předmět: |
|
|
Včera dvě cca desetileté holčiny málem povalily dva stojany ve frontě v obchodě, když zkoumaly můj cop kolem krku skrytý pod šálou. Bylo to od nich tak okaté, až jsem se rozesmála. Byly jak dvě opice. Čekala jsem, kdy mi vylezou po zádech.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Angua 41-80

|
Zaslal: st říjen 02, 2013 8:42 am Předmět: |
|
|
| Sidonie napsal: | Včera dvě cca desetileté holčiny málem povalily dva stojany ve frontě v obchodě, když zkoumaly můj cop kolem krku skrytý pod šálou. Bylo to od nich tak okaté, až jsem se rozesmála. Byly jak dvě opice. Čekala jsem, kdy mi vylezou po zádech.  |
To je výborná historka já mám pocit, že moje vlasy nikdo nijak nezkoumá.. včera jsem se musela pochlubit mamince sama, jakou mám ze svých vlasů radost a že už mi dosáhnou do kapes na riflích a máma jen "Já vím." Já jsem ze svých vlasů nadšená, protože jsem měla vždy poměrně krátké, a příjde mi, že mi v poslední době opravdu rychle povyrostli tak jsem z nich celá na větvi a je mi vlastně líto, že na ně nikdo nijak neupozornil.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|