|
|
✿
|
| Autor |
Zpráva |
Majdal_e_e_nka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po říjen 21, 2013 5:06 pm Předmět: |
|
|
No, dneska na mě spolužačka, Markýý tyjo ty máš nějak slabej cop
Jak kdyby do mě rejpla špendlíkem.
Achjo, tak mám no, skladný vlasy se tomu prejže říká  _________________ Touzime po tom, co nemuzeme mit a diky tomu nevidime to, co mame... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
hankabar >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 10:04 am Předmět: |
|
|
| ilona napsal: | | hankabar napsal: | Nicole, to je krásný
Mně teda dlouho nikdo nic neřekl, co bych jen tak zaslechla jedině když se s kolegyněmi bavíme na téma vlasy (obecně), tak jedna vždy nezapomene říct něco ve smyslu že je mám krásné.
Zato druhá kolegyně, ta by mně pořád stříhala. Ač je to jinak hodná ženská, tak mi přijde, že čím je mám delší, tím víc jí štvou. Ona je už leta má bohužel nekvalitní a nezmůže s nimi nic. |
Mně by nejraděj ostříhaly všechny kolegyně ,poněvadže razí heslo, že po třicítce si každá slušná ženská nechá na hlavě vyrobit nějaký slušivý krátký účes (prostě barevný oškub) . Včera mi ukazovaly nelichotivé foto Miluše Voborníkové ( z pohřbu, kde byla ubrečená,oteklá a ještě blbý záběr ...) se slovy - no podívej, uznej sama, že starší ženy v dlouhých vlasech vypadají hrozně...  |
Chudinky malé, netuší, že naštěstí minula doba, kdy se diktovalo co by jak kdo měl dělat, aby byl přijatelný. Vsadím se, že jinak mají plnou hubu tolerance.. takové mám nejradši.
Nevím sice, jak Miluška vypadá dnes, ale vždycky jsem její vlasy obdivovala, a ještě nedávno vím, že byla pěkná ženská.
Hlavně že jim jejich sestřih, který dnes mají "většinové" ženy mezi třicítkou a smrtí, vyhovuje Taky jim to nebereš, že?
p.s. teď mi došlo, Ty jsi podle nich ve věku Milušky??? Co to srovnávají? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
hankabar >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 10:11 am Předmět: |
|
|
| knihomol5 napsal: | ženy chápu, že sa postupne stenšuje...len chlapi asi nie (alebo aspoň ten môj brácho nie)....a to som ešte včera mala pocit, že sa mi ho podarilo spraviť celkom hrubý aj v "zadkových" častiach, a takto ma on hneď zrušil...nevadí...
tiež mi ich chvália, keď ich mám rozpustené, že aké husté ich mám, pekné,...len zapletené vyzerajú inak, ale to asi len tak nezmením... |
Není jeho vzorem Nasťa se svým přilepeným copem? takový má opravdu jen minimum žen. Takový ideál krásy, trochu nedosažitelný, něco jako pro malé holčičky Barbie  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
ilona ***moderátorka***

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 12:47 pm Předmět: |
|
|
| hankabar napsal: |
Chudinky malé, netuší, že naštěstí minula doba, kdy se diktovalo co by jak kdo měl dělat, aby byl přijatelný. Vsadím se, že jinak mají plnou hubu tolerance.. takové mám nejradši.
Nevím sice, jak Miluška vypadá dnes, ale vždycky jsem její vlasy obdivovala, a ještě nedávno vím, že byla pěkná ženská.
Hlavně že jim jejich sestřih, který dnes mají "většinové" ženy mezi třicítkou a smrtí, vyhovuje Taky jim to nebereš, že?
p.s. teď mi došlo, Ty jsi podle nich ve věku Milušky??? Co to srovnávají? |
Nejsem v jejím věku - ale po té třicítce to prý už vychází nastejno...
Dle mého mínění ( které si nechávám pro sebe) mají všechny vlasy dost hrozné - nesnesla bych ráno přijít do práce a vlhčit naležené a natrčené vlasy a pak na to kydat lak, aby to drželo tvar ... ale mlčím, mlčím ... a myslím si svoje ( tj. o zadní části těla) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
hankabar >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 1:50 pm Předmět: |
|
|
chtěla bych vidět zář v jejich očích, kdybys jim řekla - jak stříhat? Já je chci až pod kolena!! Budou v očích mít úžas jak Alenka v říši divů.. ♫  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Morganna ***moderátorka***

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 3:35 pm Předmět: |
|
|
Mě vždycky, když přijde do sboru některá ostříhaná, sbormistr řekne - no, ještě že ty to máš normální a nestříháš  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 6:09 pm Předmět: |
|
|
Kamarád si vyloženě rýpnul, že mám ty vlasy nějaké hubené. Byl nakopnut do holeně.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 6:13 pm Předmět: |
|
|
Jsi blbá. Mělas švihnout copem  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 6:14 pm Předmět: |
|
|
Jsem ho ještě neměla upletený! Na kafe a perník to přileze a ještě rýpe, to jsou lidi fakt.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
Bodnout jehlicí? Víš jak, na co zvedat ladnou nožku...  _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|