|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Maudík 321-600

|
Zaslal: st srpen 06, 2008 6:59 pm Předmět: |
|
|
Hmm.. ono se to jinde koupit nedá? To trochu na těch stránkách nechápu, jak ten prodej probíhá...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bílá Pivoňka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st srpen 06, 2008 7:47 pm Předmět: |
|
|
hmmm, to nevypadá vůbec špatně, přes mimibazar jsem už nakupovala, zatím jsem byla spokojená, ale přímo s paní Simonou zkušenost nemám...by mě zajímalo složení těch výrobků škoda že ten žlutý oil tam ale nikde nevidím, to by mě i dost lákalo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Montymimi 321-600

|
Zaslal: st srpen 06, 2008 10:50 pm Předmět: |
|
|
já jsem měla taky strach, že dostanu balík a tam nebude to co jsem chtěla, ale bylo tam úplně všechno, paní je strašně milá a ochotná, když si nebudete vědět rady tak vám odpoví na emailu. A můžu vám říct, že je to tam fakt levné, já jsem kupovala od mé kadeřnice trend up za 170Kč (a to mi říkala, že mi to dává se slevou) u paní Simony to je myslím,za 135. Za ampulky od své kadeřnice za 270Kč a Simona je má za 136Kč a to už je sakra rozdíl |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Montymimi 321-600

|
Zaslal: st srpen 06, 2008 10:52 pm Předmět: |
|
|
Maudík napsal: | Hmm.. ono se to jinde koupit nedá? To trochu na těch stránkách nechápu, jak ten prodej probíhá...  |
Tak se zkus poptat u kadeřnic.... Ale jinak na netu jsem to nikde neviděla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Montymimi 321-600

|
Zaslal: st srpen 06, 2008 10:54 pm Předmět: |
|
|
Bílá Pivoňka napsal: | hmmm, to nevypadá vůbec špatně, přes mimibazar jsem už nakupovala, zatím jsem byla spokojená, ale přímo s paní Simonou zkušenost nemám...by mě zajímalo složení těch výrobků škoda že ten žlutý oil tam ale nikde nevidím, to by mě i dost lákalo  |
složení můžu opsat od masek s mrkví a lněných semínek, a pak s těmi ovocnými kyselinami, jiné nemám, pak mám ještě od paní Simony dvě masky ale ty nejsou od trend up a paní Simona je ani už nemá |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Maudík 321-600

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 8:57 am Předmět: |
|
|
No právě v té její nabídce taky nevidím ten můj přípravek, ale tak neva... Složení, se musím přiznat, se mi tady vypisovat nechce, bo to má občas složitější slova a já ráda píšu rychle Můžu ale říct, že to moje silikony neobsahuje... je tam glyceryl, panthenol, extrakt z aloe vera, má to asi 2 PEGy.. jako přírodní to není,má to i alcohol denat (nevím, na co, když se tohleto dává spíš do pleťových vod, ale tak budiž ), dokonce je na tom napsané, že to má UV filtr... ale pro mě je směrodatné, že to nemá silikony, takže tomu fandím...
Kolik u té paní stojí poštovné?
Docela mě teda zaujal ten šampon na ty jmené vlasy, jak jsi měla ty, Monty, a nebo něco na objem...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Montymimi 321-600

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 10:04 am Předmět: |
|
|
myslíš ten šampon od trend up? Tak to bude mít asi podobné složení jak ta moje maska na vlasy...
Jestli chceš, tak až se budu nudit, tak můžu napsat to složení... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kopretinka 321-600

![]()
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 12:35 pm Předmět: |
|
|
Montymimi napsal: | myslíš ten šampon od trend up? Tak to bude mít asi podobné složení jak ta moje maska na vlasy...
Jestli chceš, tak až se budu nudit, tak můžu napsat to složení... |
Jestli bych mohla poprosit, tak mě by zajímalo to složení té masky. Jde mi totiž o to, jestli obsahují tyto výrobky silikony nebo ne a pokud ne, tak bych si i něco objednala  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Montymimi 321-600

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 2:04 pm Předmět: |
|
|
kopretinko tak tady to máš
Složení masky Trend up s ovocnými kyselinami
Aqua, Cetearyl alcohol, Cetrimonium chloride, Polyquatemium 6, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Dimethicone, Bht, Sodium dehydroacelate, Profumo/Parfum, Citrc acid, Tantaric acid, Malic acid, Glycolic acid, Ascorbic acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, C.I. 16255
Složení masky Trend up s mrkví a lněným semínkem
Agua, Cetearyl alcohol, Cetrimonium chloride, daucus carota (carrot root extract), Lnum usitatissmum (lnseed oil), citrc asid, Polyquatemium 6, Dimethicone, Bht, Sodium dehydroacelate, Parfum (Fragrance), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, C.I. 15985
Omlouvám se jestli tam mám chyby, ale opsat ty slova, to byla fuška, až jsem se u toho zapotila
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Maudík 321-600

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 2:53 pm Předmět: |
|
|
Tak to mě teda překvapuje, že to má silikony. Má je i ten šampon na jemné vlasy? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|