|
✿
|
Autor |
Zpráva |
sweet 81-160

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 7:14 am Předmět: |
|
|
Nádherné, famózní, dokonalé!!!!!!
Tak mě tak napadá - nebude se tu od ledna 2009 otevírat e-shop?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bílá Pivoňka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 12:46 pm Předmět: |
|
|
to je krásné - dřevo je dřevo ... to je jasné...nádhera...obdiv nápadu a šikovným rukám...vážně krásné.
A doufám, že tady přispěješ dalšími nápady pro DV...
Vítej tady  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 12:56 pm Předmět: |
|
|
No bomba!! To jsi tady naprosto správně  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 2:03 pm Předmět: |
|
|
Vítáme Tě, to je milá návštěva!
(A budoucí paní e-shopová myslím už o těchhle sponách taky ví ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 3:00 pm Předmět: |
|
|
Taky se mi mnohé ty spony líbí. Bohužel musím počkat, až je budu moct taky upotřebit... Pak bude ovšem celkem složité si vybrat .
Jinak v tom odkazu, co sem někdo dával, se mi líbily i takové ty dvojzubce do drdolu a taková ta spona na nízko položený culík (na oboje taky musím počkat) a je tam i pěkný hřebínek (a ten bych upotřebila už teď). Ale bohužel to vypadá, že momentálně nejsou k mání, jsou jen ve fotogalerii, nikoli v sekci objednání... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út listopad 25, 2008 5:47 pm Předmět: |
|
|
wow, vítám, paráda, smekám také! vypadá to krásně, také mě zaujaly ty dvojzubce ale všechny ty spony sou bomba, fakt paráda  _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janis 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: st listopad 26, 2008 12:15 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
spony jsou skutečně nádherné ! Už kdysi jsem měla choutky nějakou vyzkoušet, ale nakonec jsem to vzdala - v té mojí kudrnaté džungli...aby se to neztratilo a naopak hezky vyniklo.... A barvy jsou příjemné, podzimní, podle mého gusta...
A co spojit se s DV.cz obchůdkem? Budoucím?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
petrhajkos 0-7

|
Zaslal: so listopad 29, 2008 3:59 pm Předmět: |
|
|
to jsem moc rád, že Vás článek oslovil. Ani jsem netušil, že mám takový nadšený Fan-klub. V současné době se snažíme trochu vylepšit www.hpstylstudio.cz a nápad s fan-klubem se mi moc líbí. Jen musím vymyslet způsob, jak poskytovat slevy pro členy/ky klubu. Pokusíme se na stránkách vytvořit odkaz na klub a zřejmě po nějaké jednoduché registraci bychom to zahájili. Napadá mě, že osobní značka členky, kterou použije nový zákazník jako heslo při objednávce by mohla otevřít cestu ke slevám.
A ještě Vám k tomu nabídnu bonus. Pořád prodáváme na Karlově mostě, i když je tam teď docela zima. Myslím, že by slevy pro členky fan klubu mohly platit i tam. Ušetříme poštovné, když budete mít procházku po Praze. Doporučuji ale romantickou procházku...
Dvojjehla je teď nový model. Moje holky doma měly pořád připomínky k solo jehlám a nedaly mi pokoj. Tedy přátelé dvojjehla je kousek. Je v podstatě jedno, jestli je z českých dřev, nebo z ebenu. Tvar je stejný, eben je sice eben,ale pro ten se asi rozhodnou jen fajnšmekři., nebo ti, co to vyzkouší a potom budou chtít ještě jednu na večer do plesu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
petrhajkos1 41-80

|
Zaslal: po prosinec 01, 2008 5:12 pm Předmět: dvojník |
|
|
, asi jste se lekli/y, že mám najednou dvojníka. Nemám, jsem jenom popleta a první účet jsem tak šikovně zaregistroval, že jsem se už nemohl vrátit. Tak teď mám navíc jedničku, tak si mě prosím nepopleťte s tím popletou. Teď už je to snad správně. a admina prosím, aby můj původní účet smazal a třeba nám ty články i s odpověďmi nechal pod tímto účtem. Tedy pokuď to jde. A určitě uvítám nějakou radu, jak to příště nepoplést. tak pa...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Misch 161-320

|
Zaslal: st prosinec 03, 2008 9:16 pm Předmět: |
|
|
Ach, to je nádhera, až se mi zatajil dech a málem zastavilo srdce Krásnější jsem nikdy neviděla. Ach jo, nikdy je ale nebudu moci nosit, i kdybych měla vlasy dlouhé, tak by mi spona hned sklouzla, protože jich mám hrozně málo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|