|
✿
|
Vidět to |
ano |
|
74% |
[ 37 ] |
ne |
|
8% |
[ 4 ] |
nevim |
|
18% |
[ 9 ] |
|
Celkem hlasů : 50 |
|
Autor |
Zpráva |
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 4:20 pm Předmět: |
|
|
Lilith.2 napsal: | kalakai napsal: | jak už jsem psala - je to jakubisko a k němu tyto poletující postavy a ruzné představy patří |
přesně tak |
No prave ze pro mne tohle byl hodne vycpelej Jakubisko. Cekal jsem daleko vetsi magorinu. Bathory byla tezce pri-zdi... a proto mi to tak drhlo. _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Blondorezka 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 4:55 pm Předmět: |
|
|
Já si nemůžu pomoct, pokud se neobejde bez fantasmagorií, tak se neměl pouštět do historického filmu s historicky doloženými osobnostmi atd., ale něco historizujícího na vymyšlené téma...
U Máje samozřejmě nečekám dobové kostýmy, sice byl napsán na počátku 19. století a jeho předloha se stala na konci 18., ale jakožto romantická lyrická báseň má samozřejmě nárok na stylizaci i toho největšího kalibru nejen v kostýmech.
nevadí mi stylizace a fantasmagorie obecně, nemám to ráda v historických filmech na opravdu dobové téma. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Babu 321-600
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 5:42 pm Předmět: |
|
|
Pred par dny jsem na tom konecne byla s kamaradkou v kine, sice se slovenskym dabingem, ale i tak to bylo naprosto uzasne ... perfektni vykony hercu (dokonce i madla jsem snesla), dej, u ktereho se clovek nenudi, nadherne kostymy, prostredi a poutave efekty, vse odlehcene vtipnymi scenami ... urcite tenhle film radim k tem nejlepsim, co jsem kdy videla ... je to jeden z tech, ktery muze clovek videt vickrat a stejne se mu neomrzi a porad nachazi nove a nove veci, ktere ho zaujmou ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: po srpen 25, 2008 9:49 pm Předmět: |
|
|
Babu, půjč si někde Jméno růže... _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út srpen 26, 2008 10:18 am Předmět: |
|
|
V diskuzi o filmu Máj, stejně jako o jiných filmech, starých či nových, prosím pokračujte ve vláknu Film. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|