Co všechno přidáváte do henny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 143, 144, 145  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Barvy a henna
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
gaia136
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: ne červen 08, 2014 7:10 pm    Předmět: Citovat

seelya napsal:
Gaia: a to bola klasická medená? či nejaká s prímesami? lebo to znie celkom nádejne Smile
akurát sa trochu bojím, či mi to bude niečo plané, keď mám na vlasoch 3-ročné hennové nánosy, nie som si istá, či by ich to prebilo...ale za pokus by to stálo

Karishma bola čistá henna bez prímesí a fakt výrazná červená, žiadna hrdza (aspoň na mojich vlasoch). Dala som si ju asi po dvoch rokoch farbenia hnedou hennou a skončila som ako trochu tmavšia červenovláska Smile (na slnku to bola ale žiarivá červená). Kupovala som ju na hennayvette.sk, ale neviem, či ju tam ešte má.
chasmet
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: st červen 11, 2014 7:41 pm    Předmět: Citovat

Fakt už chci ten červený odstín Very Happy takže jsme ve fázi, kdy čtu všechno a sepisuji alchymický postup namíchání, protože bych chtěla nějaký tmavší fakt červený odstín bez žádné zrz a oranžové. Ale bojím se, že to jako nepůjde, z čisté henny asi určitě ne, takže tu s tím pikramátem? Rolling Eyes snad mi nesleze hlava. Nechce se mi sahat po chemické barvě, ale asi mi teda nic jiného nezbyde. Snad to vlasy přežijou tyhle moje vrtochy Evil or Very Mad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Majdal_e_e_nka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt červen 12, 2014 9:55 am    Předmět: Citovat

chasmet napsal:
Fakt už chci ten červený odstín Very Happy takže jsme ve fázi, kdy čtu všechno a sepisuji alchymický postup namíchání, protože bych chtěla nějaký tmavší fakt červený odstín bez žádné zrz a oranžové. Ale bojím se, že to jako nepůjde, z čisté henny asi určitě ne, takže tu s tím pikramátem? Rolling Eyes snad mi nesleze hlava. Nechce se mi sahat po chemické barvě, ale asi mi teda nic jiného nezbyde. Snad to vlasy přežijou tyhle moje vrtochy Evil or Very Mad

Já barvila dřív hennou od hennecolor bordó a magahon a bylo to dost do červena.. Ale obávám se, že se to pak do zrz vymývalo no.. :-/
Já teď naopak zas jdu po zrz Very Happy
Decapitated
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2014 10:03 am    Předmět: Citovat

chasmet: Ja hennu s pikramátom používam už roky a vlasy mám úplne v poriadku. Nevýhodu vidím v tom, že bordová Henne Color dosť púšťa farbu - pri umývaní tečie úplne oranžová voda a kým sa vlasy vyschnú, treba sa vyhnúť svetlému oblečeniu, uterákom a pod., lebo sa zafarbia. Aj pokožku (nechtiac) zafarbí viac než iné henny.

Napriek tomu ale na moje vlasy chytá najvýraznejšie, najdlhšie vydrží a jednoducho mi to stojí za to aj napriek negatívam. Very Happy 100 % červená to s hennou nikdy nebude, ale rozdiel medzi čistou a s pikramátom je podľa mňa dosť veľký.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rejža
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá červen 13, 2014 10:09 am    Předmět: Citovat

Musím konstatovat, že jsem velice překvapená Very Happy. Hennovala jsem přes noc s Hennecolor bordo a vlasy mám (už po druhém hennování!) červené Very Happy . Kořínky u pěšinky atd trošku do zrz, ale to je asi normální. První barvení mi také chytlo hned do červena, ačkoliv to byla taková zrzavočervená a za měsíc jsem byla už jen zrzavá a sem tam s červenými odlesky. Na druhé barvení jsem opravdu spokojená Cool .

A teď, co jsem tam přidala: Hennu, asi lžíci červené papriky, skořici pro vůni, horkou vodu, cca pár lžic kokosového oleje, vinný červený ocet, pár kapek ricinového a asi 30-40 kapek tea tree oleje a tadááá Very Happy

Edit: a to jsem myslela, že mi to nechytne vůbec nebo budu chodit zelená, protože jsem před dvěma týdny zesvětlovala černé délky na tmavě hnědou.
chasmet
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2014 12:01 am    Předmět: Citovat

Děkuju, tak já to promyslim ještě ale asi teda sáhnu po henné color, přidám ibišek, papriku ostatní červené přírodní věci Very Happy možná by se mi šikl i karmín, ten prášek z namletých brouků/larev/nevim co přidává jako éčko do jogurtů třeba Very Happy Very Happy hehe Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
RozinkaM
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2014 7:33 am    Předmět: Citovat

Tak včera jsem prvně hennovala a výsledkem je nádherná zrz jak na odrostech, tak v délce Smile v těch je trošku světlejší vzhledem k pozůstatkům po chemické zrz barvě. Hennu (pravou indickou z Radžastánu) jsem zalila šťávou z jednoho citronu a výluhem z heřmánku a nechala 7 hodin odstát, pak nanesla (pořádnou vrstvu, udělala jsem toho nějak moc), zabalila a nechala přes noc. Musím říct, že jsem se bála bordelu v koupelně, ale nikde ani smítko Very Happy a barva ráno po umytí no nádherná, odpoledne dám do profilu foto...
Jen se bojím příště, že už to bude moc tmavé, pomůže smíchat hennu s cassiou?
Nikkys
8-20
8-20

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 11:18 pm    Předmět: Citovat

Mám objednanou neutrální hennu od khadi, tak už několik dní projíždím vlákno a sbírám všechny modra, co jsem tu našla. Přesto bych byla ráda, kdybyste mi k jednotlivým surovinám napsaly svůj názor a svoje zkušenosti. Jsem blond, tak se bojim, abych neskončila jako kanárek, nebo liška...

1. med - ten se tu hodně uvádí, asi neuškodí ne?
2. citron - ten bych asi vůbec nepřidávala
3. zázvor - možná zalít výluhem?
4. Skořici a hřebíček asi taky používat nebu
5. rozmarýn a bazalka - buď v sušené formě, nebo jako Esenciální olej
6. Heřmánkový čaj, lipový květ, jasmínový čaj, březový čaj
7. Oleje např. - kokosový, olivový, dýňový a konopný
- já mám doma kokosový, olivový a dýňový - tak přemýšlim, kterej z nich tam dát, ještě mě napadlo dát tam vlasový olejíček orfulido, kterýho mám hafo.
8. jogurt - ten neni moc doporučovanej...
9. mléko by mohlo být fajn na suché vlasy ne?
P.S. jak dlouho bych měla mít hennu na vlasech. V návodu sice doporučujou 30 - 45 minut, ale mně to přijde málo. Bála bych se že se mi ta henna (se všemi těmi vcelku nákladnými surovinami) nestihna udělat co má - totiž hlavně ty vlasy regenerovat a oživit...
gaia136
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 11:59 am    Předmět: Citovat

Nikkys napsal:
Mám objednanou neutrální hennu od khadi, tak už několik dní projíždím vlákno a sbírám všechny modra, co jsem tu našla. Přesto bych byla ráda, kdybyste mi k jednotlivým surovinám napsaly svůj názor a svoje zkušenosti. Jsem blond, tak se bojim, abych neskončila jako kanárek, nebo liška...

Neutrálnu hennu používam iba polroka, predtým som používala klasickú hennu, ale snáď aspoň v niečom môžem poradiť (moje vlasy sú typická šedá myš závislé od ročného obdobia - v lete blond, v zime skôr popolavé až hnedé)
1. Med je výborný na výživu. Či nejako ovplyvňuje farbu som si nevšimla.
2. Skúšala som s citrónom aj bez a farebne žiaden rozdiel. Už ho nepoužívam, lebo sa mi zdalo, že mi vysušuje vlasy.
3.Neskúšala som - bojím sa, že by mi to vypálilo hlavu Laughing
4. Škoricu som skúšala, trochu mi stmavli vlasy a mali ľahký hrdzavý nádych, čo som presne chcela Smile a samozrejme krásne voňali a to dokonca nejakých 5 umytí Laughing
5. rozmarín a bazalka - nemám odskúšané
6. čaje - zalievam tým, čo mám práve po ruke. Zdá sa mi, že to viac ovplyvní výživu, než farbu
7. oleje väčšinou namiešam viac druhov. Najčastejšie dávam ricínový+kokosový. Výborný sa mi zdal konopný. Inak všetky oleje vhodné na vlasy sú dobré aj do cassie.
8. jogurt som skúšala raz. Nezdalo sa mi, žeby mal nejaký farebný alebo výživový efekt.
9. mlieko nemám odskúšané
Na hlave to nechávam okolo 5 hodín Very Happy
Marrietta20
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: čt únor 19, 2015 3:37 pm    Předmět: Citovat

Doufám, že nebudu vypadat jako blázen, ale ze svého posledního pokusu "vodník Kebule vařil bahno" jsem fakt nadšená Very Happy mám tmavě hnědé vlasy a toužím po zrzavých, jak jinak.
Upatlala jsem si čistou přírodní hennu a přimíchala jsem pálivou papriku, gulášové koření a špetku chilli. Takhle super vlasy jsem ještě nikdy neměla! Very Happy nádherná zrzavá s červenými odlesky, které se po dvou dnech změnily na zrzavé. Na dlouho mi zmizely lupy.
Co se dalších pokusů týče, zkoušela jsem i kurkumu, ale ta mi spíš podtrhla původní hnědou, což já osobně neshledávám žádoucím.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 143, 144, 145  Další

Přejdi na: