jak dlouho vám vydrží šampon/kondicioner?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jája_
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st září 05, 2012 3:03 pm    Předmět: Citovat

ladyquerida napsal:
Mně se kondicionéry točí tak 2x rychleji než šampony. Přesný čas určit nedovedu (taky střídám více najednou) - ale tipla bych jeden kondicionér poslední dobou tak na měsíc až dva. Zaprvé proto, že ho používám při každém mytí a délky s ním patlám opravdu vydatně (zato šamponu mi stačí trochu), zadruhé protože kondicionéry obecně bývají spíš v menším balení.

Tak přesně takhle to mám já Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Čierna Vlčica
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 8:16 am    Předmět: Citovat

Mne kondicionér čo používam od značky Hennecolor vydržal skoro pol roka a to vážne nesrandujem..teraz pred dvoma tyždnami som si objednala nový a začala som ten používať ale naozaj mi vydržal tak dlho a to som veeeľmi prekvapená lebo som ho používala vždy po hennovaní alebo ked som potrebovala troška pobalzamovať končeky aby neboli tak suché Smile

http://www.facebook.com/ManthenielPhotography
Juanitta
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 8:41 am    Předmět: Citovat

Juanitta napsal:
tak ja mám na rok tiež zhruba 3-4 šampóny. no čo sa kondicionérov a masiek týka, ešte sa mi nepodarilo minúť hoci len jedno balenie. čo-to som vyskúšala vždy v malinkatých množstvách, zistila, že mi to nevyhovuje a posunula som niektorej zo sestier alebo švagrinej Embarassed jediný kondicionér, čo som si zatiaľ ponechala, je od Alverde breza-šalvia a ten mi určite vystačí na najbližšie storočie, ak sa nepokazí

keď to tak po sebe čítam, musím sa zasmiať, lebo to stále platí, dokonca aj ten jediný kondicionér od Alverde sa už pokazil Laughing no čo, s kondicionérmi si ja proste nerozumiem Razz
girl.or.element
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt září 06, 2012 9:35 am    Předmět: Citovat

u m ě hodně záleží na druhu šamponu. Třeba Big od Lushe mi vydržel přes půl roku, za to třeba takový Alverde mi vydrží tak měsíc/maximálně dva.
ŠAMPONY ale hodně střídám, takže nedokážu pořádně posoudit, vždycky mám na vaně minimálně čtyři co střídám Very Happy
Dragell
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: pá leden 17, 2014 2:31 pm    Předmět: Citovat

Nikdy sem si nevšimla, jak mi mizí šampony ale teď celé září sem si myla hlavu Dove, a vydržel mi asi měsíc Smile myla sem obden a dávala normální množstí, možná míň než se na moji délku sluší Very Happy a kondicioner mám tak na 2 měsíce, mám vlasy jen po ramena takže ho zas tolik nespotřebuji Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15

Přejdi na: